*שלה
M Mel72 New member 16/1/06 #1 מציעה את עצמי להשכרה בת 33, מכוערת להפליא. מטרופת להפליא, אלללה יוסטר מלהתקרב אליי.. שיניים עקומות, אוזניים גדולות וציצים מעוכים כמו שתי חביתות. יש מתנדבים. וזיכרו - רק להשכרה - לא שימוש קבוע... מי בכלל ירצה אותי
מציעה את עצמי להשכרה בת 33, מכוערת להפליא. מטרופת להפליא, אלללה יוסטר מלהתקרב אליי.. שיניים עקומות, אוזניים גדולות וציצים מעוכים כמו שתי חביתות. יש מתנדבים. וזיכרו - רק להשכרה - לא שימוש קבוע... מי בכלל ירצה אותי
M M a x i1 New member 16/1/06 #6 ../images/Emo6.gif תראו מה זה... הבחורה אמרה שהיא מכוערת ולא אטרקטיבית ואיזה ריב יש עליה... אנסה את השיטה הזו
../images/Emo6.gif תראו מה זה... הבחורה אמרה שהיא מכוערת ולא אטרקטיבית ואיזה ריב יש עליה... אנסה את השיטה הזו
ג גבוה30 היחיד New member 16/1/06 #8 ראית מה זה מקסי איזה גברים אנחנו? מעניין איך היו התגובות אם היא היתה אומרת אני יפה,סקסית,מושכת.
ט טלה צפוני New member 16/1/06 #11 מקסי אגלה לך משהו ליופי יש את התפקיד שלו אבל לראש יש את התפקיד הכי הכי חשוב טלה שבוחר מהבטן...
M M a x i1 New member 16/1/06 #14 ובנימה אופטימית זו... אני פורשת (בשיא?) אז תהנו לכם... ותילחמו על הבחורה שלכם!!! ואל תוותרו!!! צ'או
ט טלה צפוני New member 16/1/06 #26 אין כזה דבר אישה מכוערת!!! אישה זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש בעולמנו תחשבי מה עוד יכול ליצור יצורים קטנים ומקסימים נפל לי האסימון...אני אוהב נשים אני כנראה לסבית לצאת מהארון???
אין כזה דבר אישה מכוערת!!! אישה זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש בעולמנו תחשבי מה עוד יכול ליצור יצורים קטנים ומקסימים נפל לי האסימון...אני אוהב נשים אני כנראה לסבית לצאת מהארון???