מצילות

דודו104

New member
הבנתי מצויין תאמין לי אני לא מי שאתה חושב

ותפסיק בבקשה להאשים אותי כי אני לא עשיתי כלום אז דיי כבר אין לי כוח לשטויות שלך..

שמעו

לדעתי מותר לדודו להגיד מה שבא לו כמה שבא לו, אבל אין לי חשק להיכנס לזה. אבל דודו, באמת, תסתכל על השרשור. יש הודעות משם המשתמש שלך לגבי מערכות אלקטרוניות. על זה אתה לא יכול להגיד שזה שקר. אולי אתה לא כתבת אותם או משהו, אבל הן כתובות. ועשה לי טובה, שים סימני פיסוק שיהיה יותר קל להבין מה שאתה כותב.

דודו104

New member
וחוץ מיזה בתופים אלקטרונים הפיל או איך שלא

תקראו לזה זה ישמע דומה לא יותר מזה בשביל מה לקנות יותר יקר וזה נותן לך 90% כשבהרבה פחות כסף אתה מקבל סט אקוסטי מקצועי לכל דבר ונותן לך100% עכשיו תעשה השוואה ותבין.

israelgold

New member
עד שלא תנסה - לא תבין

אני מקבל 90% מה"פיל" אבל אני מקבל 4000% באפשרויות...להחליף סטים,לנגן עם מוסיקה מבלי לדפוק את האוזניים. ותאמין לי - אני מדמיין את עצמי חוזר לאקוסטי בלי בעיה - זה פשוט מרגיש אותו דבר - אני לא מרגיש שזה "הורס" במילימטר... בקיצור - זה עלה הרבה - היו לי ציפיות גבוהות - ולמרות הציפיות...אני מופתע...זה מעבר למה שציפיתי ושווה כל שקל. מצטער - זאת האמת...

תנסה ללכת על זה...

פתרון לא יקר ואומרים שזה מוריד 80-70 אחוז מהרעש: http://www.acoustica.co.il/Katalog.htm

על אלו באמצע...

לחות אקוסטיים, 5-6 חתיכות מזה מדביקים על קירות החדר והתקרה, שמים שטיח עבה מתחת על כל רצפת החדר ואיך אומרים בצרפתית "וואלה"- בעית הרעש נפתרה(לפחות ב-70%). אפשר גם לעשות את עבודת ההדבקה באמצעות פועלים שלהם, אבל כמובן שזה כבר כרוך בתשלום נוסף ומייקר ת'עסק.

בהחלט...

וכפיתרון אקוסטי זה הפתרון בה"א הידיעה, לכך זה היה מיועד מלכתחילה. מציע שתתקשר אליהם, והם יפנו אותך לסוכן המכירות שלהם לשמוע פרטים, אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק : )

g d r

New member
בדקתי את העניין אחי וזה יוצא ממש יקר...

אם ממלאים 80 אחוז מהחדר בכאלה זה יוצא בסביבות ה4000 שקל... לעומת זאת אם תלך לאשקלון פולימרים ותעשה על כל החדר ספוג קצת פחות איכותי ייצא 2000 ומשו

דודו104

New member
אחי אתה צודק אני אישית הלכתי לשם ולקחתי

ספוגים כמה שאני רציתי זה לא עולה כסף אחי..הבעיה זה שאתה חייב להביא איתך טנדר או רכב גדול אם אתה צריך לצפות חדר גדול ואני אישית לקחתי משם המון ספוגים בשביל לצפות מקלט וההרגשה פשוט חלומית זה אוטם כמו ספוג של אולפן הקלטות ממש כך האקוסטיקה ממש ממש טובה ..לך אפילו מחר כי תמיד באים לשם אנשים ולוקחים אז לך קח משם ספוגים טובים כי יש כאלה שלא כ"כ אבל אתה תיראה כבר מה יציעו לך שם והכל חינם אין כסף בדוק!!!!!!!!!!!!!!

דודו104

New member
אם אתה מעוניין זה נימצא באיזור התעשייה הצפוני

של אשקלון וזה ניקרא אשקלון פולימרים

א ו ר כ

New member
די אחי הצפת.

אני קורא הודעה הודעה בשירשור הזה ואנשים נותנים לך כמעט את כל הפתרונות האפשריים ואתה ישר שולל ומוסיף עוד איזה שתי הודעות חסרות משמעות. אז תעשה טובה אם אתה באמת רוצה לשמוע עצות פשוט תסתכל על התגובות ותחשוב בעצמך אם זה מתאים לך או לא. אין צורך להגיב לכל הודעה. שום דבר אישי. אור.

דודו104

New member
אני מגיב לחלק מההודעות שכבר ניסית אותם ואני

לא שולל כלום אתה סתם מדבר לא יפה ..להיפך אני דווקא נורא שמחתי לקרוא את ההצעות והם נשמעות אחלה פשוט חלק מהם ניסיתי ורציתי לדעת מה עוד אאפשר לנסות כי בנתיים לא מצאתי פיתרון ( לא במטרה לפגוע במישהו חס ושלום) אז לזה שמדבר ככה לפני שאתה תוקף ותסלח לי מאוד שאני אומר לך את זה קודם מבררים עובדות לפני שקובעים אותן..(קח חומר למחשבה)

METAL15

New member
יש לי שאלה?

השכנה המטורפת שלי מתחרפנת כשאני מתופף כ"שלא בא לה", גם אם זה רבע שעה, והיא מתחילה לדפוק על הרצפה עם מטאטא או משהו:p (היא קומה מעלי) ורציתי לדעת אם זה חוקי לדפוק ככה? אני יכול להשתיק אותה כבר ולהוריד אותה ממני? אני מתופף עם זרדים כדי לא להרעיש יותר מידי. נ.ב: היא עורכת דין! תודה מראש:)

TAMIR182

New member
חחחחחחחחחחחח גם לי עושים את זה

רק שאצלי זה בא מלמטה =]]] אין לי מושג איך הם עושים את זה.. אל תפסיק בחיים שלך למה היא תראה שהשיטה עובדת וזה לא מה שצריך להיות.. פשוט תפסיק אחרי כמה דקות אם צריך בכל זאת

METAL15

New member
פאק תמיד אני

מפסיק אחרי זה, זה מרעיד את הרצפה חח, גם אני לא צריך שתרד למטה ותתחיל לצרוח, היא מטורפת...

drums123

New member
אני חושב שזה בסדר מבחינה חוקית רק אם היא

דופקת על הביט....(לפי סעיף 4) ואם היא לא, יש את סעיף 4.3 שאומר שאתה מחוייב לממן לה מטרונום.

למעלה