מצילות

דודו104

New member
זה לא פתרון

טוב כי זה לא תופים זה סתם פדים שמחוברים למודול חשמלי ולא חי וזה בחיים לא יגיע לרמה של מערכת תופים רגילה.אני לא סובל את המערכות האלה לא רק עצם זה שהם יעני בקושי מנסות לחקות תופים אקוסטיים רגילים אלא גם המחירים מופקעים מאוד ומערכת תופים של רולנד שנשמעת טוב ומגיעה לרמה טובה אבל לא בדיוק כמו תופים רגילים עולה בסביבות ה 15000 שקל כשבחצי מהסכום אתה יכול לקנות מערכת רגילה ברמה מקצועית..אז לכל מי שמתלבט אם לקנות אלקטרונית אני מציע לכם (אתם יכולים לחלוק עלי) לא לקנות כי זה לא נותן תמורה מלאה כי זה לעולם לא יישמע לך כמו תופים אקוסטיים אלא תמיד יהיה משהו חסר בסאונד שלהם..לכן אני ממליץ לכל מי שרוצה שישקיע ויקנה מערכת רגילה, כי אלקטרונית לא שווה את כל הכסף שאתה משלם..

yoshl

New member
גם לי היתה בעית שכנים אז

ניגנתי בשעות הבוקר 10 עד 2 ולא דקה מאוחר ומ4 עד 8 בערב לפעמים אני מנגן יותר משמונה ולמרות זאת בהתחלה השכנים התעצבנו על שניגנתי שעתיים ברצף אז עשיתי להם סידרת חינוך במשך תקוףה ארוכה נגנתירצוף מ10 עד2 ומ4 עד 8 והם הבינו שאין עם מי לדבר והפסיקו להתלונן כי בסופו של עניין אני מנגן ומסיים בפחות שעתיים ואם אני רוצה אין לי בעייה לנגן עד 10 בלילה

דודו104

New member
שום מערכת אלקטרונית

גם הדגם המתקדם ביותר ה-td20 לא יגיע לרמה של תופים רגילים אז תעשו את השיקולים שלכם לגבי רכישת מערכת אלקטרונית

Vdrums

New member
כבר עשינו. אם אתה יכול להגיע להסדר

עם השכנים שלך על שעות מסויימות אז סבבה. ברור שעדיף אקוסטיים. אם אין לך מצב לנגן בבניין ואתה מעדיף לא לנגן בכלל כי אתה לא נוגע באלקטורנית זו בחירה שלך.

דודו104

New member
אתה לא הבנת אותי אני בבעיה בגלל זה

אני לא יכול לנגן מה אני יעבור על החוק???? אם יש לך או למישהו הצעה אני אשמח לשמוע..ואני כבר מת לנגן אבל בכל מקום שהייתי אמרו שזה מפריע אז עושים במקרה כזה להביא את התופים לבית??????

דודו104

New member
ואגב אני לא נוגע באלקטרונית כי אלקטרונית זה

לא תופים לצערי אלא סתם צלילים מוקלטים ולא חיים!!!!

israelgold

New member
אני לא מבין על מה אתם מדברים !

כבר שבועיים שאני עם ה TD20 החדשה שלי ואני באורגזמה מתמשכת שלא נגמרת. זה הדבר הכי מדהים שקניתי עד היום. ואגב - אני רק משתפר מיום ליום. פתאום אני יכול להתאמן 3 שעות ביום בלי שאני מפריע לאף אחד. והאפשרויות.....אין על זה. ולגבי ה"פיל" - 90% מסט אקוסטי (ועיגלתי כלפי מטה ל 90) - אני בכלל לא מרגיש שזה אלקטרוני... הם חשבו פשוט על הכל!

דודו104

New member
אדוני לא לכולם יש את סכום בשוווי של 30000 שקל

ולקבל 90% כשביותר מחצי מיזה אני יכול להנות מתופים אקוסטיים מקצועיים ברמה גבוהה שנשמעים פגז וכל זה בהרבה פחות בזבוז כסף ..

1חרטטן

New member
מה נסגר איתך?!

גם אני לא אוהב מערכות אלקטרוניות, אבל אתה בכח מנסה לגרום פה לריב. כבר 3 פעמים כתבת "אלקטרונית זה חרא" בלי שאף אחד ענה לך על זה, אז כתבת עוד פעם , סבבה, הבנו, אלקטרונית זה חרא, עכשיו שב בשקט

דודו104

New member
מה הבעיה שלך מי דבר איתך בכלל ?????

אני בכלל לא הייתי בפורום היום אז מה אתה מאשים אותי בשקרים...תתבייש לך!!

דודו104

New member
תדע לך שאתה צריך ללכת לפסיכולוג לומר לו

שיש לך בעיה של התפרצויות זעם על אנשים שלא מכירים אותך בכלל..אז תשב אתה בשקט חצוף שכמותך

1חרטטן

New member
תסתכל אחורה על ההדעות שלך

אתה כותב "אלקטרונית זה חרא" בהודעה "זה לא פתרון", אף אחד לא בא אלייך בטענות... אני ממשיך, "שום מערכת אלקטרונית.." עונים לך שיש בעיה כי אתה לא מוכן לגעת באלקטרונית, אתה ממשיך.. "ואגב אני לא נוגע באלקטרונית כי אלקטרונית זה...", פה עונים לך מחוסר נעימות "בו לא נכנס לויכוח של על טעם ועל ריח", ועוד אחד שכותב שהוא מאוד מרוצה מהסט שלו, אבל לך זה לא מספיק, אתה כותב גם את ההודעה הזאת.. נראה קצת חשוד

דודו104

New member
אוקיי אבל למה אתה תוקף אני אמרתי לך יכול

להיות שמישהו אחר כתב את זה כי אני אתמול ושילשום לא הייתי בפורום בכלל אז מה אתה מאשים אותי תשאל אחרים שהיו מה אתה רוצה צצני מה אתה רוצה תשומת לב שאני יבין????

דודו104

New member
אז במחילה בבקשה תפסיק לשלוח לי שקרים כי אין

זמן לשטויות שלך אתמול הלכתי לנגן מהבוקר עד 10 בלילה אז עכשיו תבוא אליך בטענות לא אליי וחבל מאוד שאתה כזה עצבני על מישהו שלא עשה לך כלום אז תתחיל להירגע ומיד!!!!!!!

1חרטטן

New member
ולא הבנתי משו

לא היית בפורום 3 ימים. זה לא אתה ששלחת את ההודעות האלה? אם לא, תבדוק כי פרצו לך ואם כן אז תקרא שוב את מה שכתבתי כי לא נראה לי שהבנת אותי

למעלה