מציאת עבודה

PurpleFilth

New member
עבודה זו דרך, לא מטרה.

מה את רוצה להשיג? כסף? מיצוי? סתם להעביר ת'זמן?
 

imdark

New member
תבין בן אדם יש נקודה

שבאצם מציאת עבודה לא תביא לך כלום כלומר אתה יכול למצוא עבודה להיות חרה בעבודה הזו ויפטרו אותך אז מה כבר שווה כישוף למציאת עבודה עם הדרך היחידה למצוא ממש עבודה שמתאמימה נמצאת בתוככה קסם לא יוצר רגשות הוא רק מוציע או מאביר אותם וכך גם עם תכונות מציאת עבודה שמתאימה ונוחה לך אתה צריך לאשות באצמך ולא להפיל את זה על קסם קסם הוא המוצא האחרון הדרך המהירה ביותר לאשות האכי הרבה טעויות כמה שיותר מהר המרחק המהיר ביותר בין שתי נקודות הוא תסרקט (כלומר טלפורטציה) אבל הוא גם המסוכן ביותר
 

PurpleFilth

New member
כמו שחשבתי.

דברים שקשורים לאלמנט אדמה יעזרו לך. מה שאתה עושה איתם, זאת כבר החלטה שלך
 

neophile

New member
יש לי רעיון...

הממ...אני גם מתמודד עם הבעיה הזאת הרעיון שגיבשתי עד עכשיו הוא קודם כל טקס לסאטורן , אל ההגבלות לכבד את הבחירות שעשית בגילגול הזה , את ההגבלות שלך ואז טקס ליופיטר אל ההתרחבות
 

RainBird

New member
טיפ. ריחן, או בזיליקום לפי הוודון הוא ה-צמח הכלכלי (בה' הידיעה). תוכלי להשתמש בו בחליטה למשל לפני ראיונות עבודה, או בשקיק כקמיע (במידה ואת יודעת משהו בעולם המאגיה.) ארדן.
 

PurpleFilth

New member
אוקי, מישהו יהיה חייב להסביר לי פעם

איך עובד כל הקטע הזה עם הצמחים. מה גורם לצמח מסויים לסייע לך כלכלית? יש איזה חוקיות שפועלת על כל הצמחים, או שלכל צמח יש סגולות בפני עצמו? <זוהמה סגולה לא מסתדרת עם גננות>
 

ToryMaster

New member
נמ

כמו שכל צמח פועל ומשפיע על חלקים אחרים פיזיים כדי לרפא או להחלות או לרענן, יש לו השפעות גם במישור הפחות מוחשי. קשה להגיד שזה ממש יפעל אם לא יטרחו לטעון את הצמח קודם, אבל זה בגדול. ארדן ידע להסביר יותר טוב.
 

RainBird

New member
זה שייך לכמה אסכולות שהגיעו למסקנה שאפשר לחלק את העולם למערכות סמלים שמשמשות למאגיה. למשל ארבעת היסודות של האש, אדמה, אוויר ומים- או לפלנטות כגון: מארס, או וונוס או הירח. בנוסף הם חילקו את העולם והבריאה (מבחינה סמלית שוב) לנשי וגברי- שני הכוחות החזקים ביותר של היצירה. השימושים המאגיים של צמח מסויים נובעים מאותן קונטציות של סמלים- למשל צמח שמקושר למים, לירח ונשיות כגון יסמין יהווה מרכיב בלחש אהבה (מים) חיזוי (ירח) ואפילו לפתרון של בעיות פריון אצל האישה (נשיות). לפעמים סיפורים מסויימים או קונטציות שונות נותנות לצמח משמעויות עתיקות יותר שאפשר לשאוב מהן אנרגיה לעבודה המאגית. לגבי השאלה "איך אני יכולה לדעת איך צמח X מסווג" יש הרבה אתרים עם טבלאות מסודרות על הנושא, וגם ספר נחמד של קנינגהם: "האינציקלופדיה של הצמחים המאגיים." נבחן למשל את הריחן: הוא גברי במהות שלו, מקושר למארס וליסוד האש. המרכיבים בצמח עצמו משפיעים על האדם בצורה כזו שהוא "זוהר" או מובלט והיכולות שלו יצליחו למשוך עבודה פונטנצייאלית. האסרטיביות של הצמח גם תעזור לצלל את המחשבה ואפילו לעזור בחיפוש בעיתון. אישית אני יכול לציין שיש בו גם מיסוד האדמה ולא רק מהאש, והוא עוזר להביא ליציבות חומרית. ארדן.
 

PurpleFilth

New member
הבנתי, אבל זה לא בדיוק עונה לי

ברור שהצמח כאן הוא סמל, מעבר לתכונות שלו כצמח. ושבגלל זה ריחן, שמקושר למארס, תגרום לאדם לבלוט, אבל למה דווקא ריחן מקושר למארס? אני לא מחפשת לדעת איזה צמח מקושר למה, אלא להבין את הרציונל.
 

RainBird

New member
תוכלי לבדוק בעצמך. תתחברי לאנרגיות של מארס ותשווי אותם לצמח.
 

ToryMaster

New member
אני אמשיך לטחון מים

אני חושבת שעד שמכשף לא מוכן ויודע ליצור לו טקס משל עצמו שמתאים למטרה, הוא לא מוכן להטיל את הכישוף.
 

Monsieur D

New member
דווקא לא

אני חושב שטקסים שמיועדים לדברים מסויימים יכולים לעבוד גם למי שאינו מאג מנוסה, בגלל שהם פועלים גם ברובד פסיכולוגי. לדוגמא, אדם המבקש לשכוח ממישהו,הוא יכול לבצע טקס לכך - וככל שהכל יהיה מרשים וגרנדיוזי יותר- גם הטקס יפעל טוב יותר.
 

ToryMaster

New member
המ

אני מניחה שפה אנחנו שונים
. אני חושבת שחשוב מאוד להבין למה משתמשים דווקא בדבר המסוים במקום המסוים בזמן המסוים בצורה המסוימת.
 

neophile

New member
הממ

אני מסכים איתך בגדול אבל לפי ההגיון הזה שני מאגים מאסכולות שונות יכולים להתווכח אחד עם השני לגבי הדבר המסויים בזמן המסויים בצורה המסויימת קודם כל יש את האלמנט הפסיכולוגי כישופי נרות וצבעים לדוגמא שכל אחד יכול לעשות, זה לא הידע שחשוב אלה הפרקטיקה ניטוב של כוח רצון וכו' לכן כל אחד יכול להתחיל לעשות כישופים כאלה ולאמן את עצמו זה לגבי כישופים עם מטרות פשוטות וכלליות כמו "אהבה"(לא ממישהו מסויים) "שפע" , "ייעוד" וכו' מטרות שהסיבה שהן לא מתממשות בפיסי הן תת מודעות מה שיותר טוב מלעשות כישוף , זה לעשות עבודה קבוצתית כי זה הרבה יותר עוצמתי לדוגמא לעשות "מעגל שפע" או "מעגל אהבה"
 
מה שניסיתי לחפש בכל השרשור הזה

לא מצאתי..... אני מתכוונת, נניח שאני מחפשת עבודה כבר חודשים, ראיונות מבחנים בלאגנים, ומשום מה לא הולך.... אני מרגישה צורך לפנות לגורם אחר, ולכן מחפשת כישוף ש"יזרז" את התהליך, זאת אומרת שבפעם הבאה שאני אלך לראיון עבודה אז אני כן אתקבל ודברים לא יהיו כלכך מסובכים ואולי יזרמו לשם שינוי. למה אתם חייבים לסבך כלכך הכל...? לא ציפיתי לשבת בבית לעשות כישוף ולמחרת יתקשרו אליי מאיזה מקום ויגידו לי שהתקבלתי סתם ככה מהשמיים.
 

ToryMaster

New member
מה לעשות?

כישוף זה לא עסק פשוט או קל. לכי על הרעיון של ארדן, לכי על אבנים, או משהו. אל תחפשי להטיל כישוף כשאת לא יודעת להתעסק בזה.
 
למעלה