מציאת עבודה ראשונה

מציאת עבודה ראשונה

שלום, סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, בממוצע 83. גמרתי את התואר בארבע שנים תוך כדי עבודה במשרה מלאה במקביל, אבל לצערי לא השקעתי מספיק במציאת עבודת סטודנט בתחום כך שעכשיו אני חסר ניסיון לחלוטין. אני מחפש עבודה כבר זמן רב ובקושי חוזרים אלי לראיונות עבודה. פרויקט הגמר שלי היה בשפת java, קיבלתי ציון 90. אני מאמין שיש לי כישורים שממש נדרשים בתחום כמו כושר התמדה, יצירתיות ויכולת אוטודידקטית מעולה (לא נכחתי בשום קורס ואת כל התואר למדתי באופן עצמאי), בגלל שעשיתי את התואר כנשוי ואב לילדים ובמקביל עבדתי, הממוצע שלי הוא רק 83, אבל אם הייתי רווק עם אינסוף זמן פנוי אני מאמין שהייתי גומר עם ממוצע מעל 90. יש לכם רעיון איך אני יכול להצליח למצוא את העבודה הראשונה שלי בתחום? אני לא רוצה QA, אלא מחפש משרה כמפתח. איזורים רלוונטים: מרכז ושרון.
תודה.

Lhuna1

New member
מה זה זמן רב? כמה זמן אתה כבר מחפש? לכמה שלחת?

ואיך אתה מחפש?
אתה רשום אצל חברת השמה כלשהי?
אתה בלינקדאין? עברת על חוג מכרייך שם כולל מעגל שני לבדוק אם מישהו יכול להעביר עבורך קו"ח לאנשהו? חבר-מביא-חבר זו הדרך הכי טובה להכנס.
&nbsp
אם שלחת הרבה ולא חוזרים, יתכן שקורות החיים שלך לא מנוסחים באופן מיטבי או שיש בהם משהו שכדאי להצניע.
&nbsp
על פניו:
מצד אחד יש לך תואר נחשב מאוניברסיטה מכובדת ועם ממוצע טוב (גם אם לא מצטיין). אתה אמור להיות די מבוקש למשרות של בוגר.
&nbsp
מהצד השני, אתה כנראה מקרה קצת חריג ביחס לקבוצת המתחרים שלך על משרות "בוגר תואר חסר ניסיון", כי אה מבוגר מרובם, וניתן להבין שעשית את התואר קצת מאוחר ושיש לך היסטוריה תעסוקתית מתחום אחר. זה לא באמת צריך להיות משהו נגדך, אבל כל מקרה שאינו נופל לשטאנץ הקבוע עלול להרתיע חלק ממסנני קורות החיים.
&nbsp

wolik

New member
כמו שאמרו לך חסרים פרטים

במה עבדת לפני כן?
לכמה חברות שלחת?
איפה חברים שלך ללימודים עובדים?

למעלה