מציאת בן זוג

דליה46

New member
מציאת בן זוג

יש לי מאמנת שמתקשה במציאת בן זוג והיא אומרת שכמה דברים מעקבים 1.אין לה הצלחה עד כה וזה יוצר מעגל 2.היא לא מספיק יפה אשמח לשמוע כיווני חשיבה דליה

למה את מתעסקת בדברים שמפריעים למאמנת

שלך, כשזה אמור להיות ההיפך והיא אמורה לעזור לך ולכוון אותך, או שלא הבנתי משהו?

אוקיי, זה קצת יותר ברור עכשיו ../images/Emo13.gif

לגבי החוסר הצלחה במציאת אהבה- צריך לנסות כל מיני כיוונים- ספיד-דייטינג, אינטרנט, לצאת לבלות וכו'- אפשר להכיר בכל מקום, ובטוחה שתהיה פעם אחת שכן תהיה היענות. לכל סיר יש מכסה, לדעתי האישית
, צריך רק למצוא את המתאים. לגבי המראה שלה- אפשר לשנות מראה- להתאפר, לשנות תסרוקת/להסתפר, להתלבש בצורה שונה שיותר מחמיאה.

ma chikni

New member
בואי נאמר שנראה לי 1 תלוי ב 2

יציאה מהמעגל תלויה בתפיסה שלה את עצמה. אמנם יופי הוא יתרון ( במובן מסויים), הוא נותן לך איזשהו "פור" וחיים קלים יותר, מאידך הוא עלול לדכא תכונות אחרות. אם אני יפה, למה אני צריכה להתאמץ מדי ולהרשים בתכונות אחרות, הרי במילא אותה תוצאה תושג ( ברוב המקרים) אם אני אשתוק! לפני שבכלל היא נכנסת לפלונטר של אם היא יפה או לא, נראה לי שחשוב לבדוק איתה איזו חשיבות היא מעניקה ליופי.ומעבר לכך, מהו יופי? הריי יופי הוא לא רק פנים יפות, הוא צורת הליכה , דיבור, הבעה, כריזמה וכו'... אבל נראה לי חשוב להרחיב קודם מבחינתה את מושג היופי - ואני לא מדברת על הבולשיט הזה של יופי פנימי! אלא, איך זה בא לידי ביטוי חיצוני כמו הדברים שאמרתי... אני מציעה לך עוד משהו, תני לה לראות את הסידרה ג'יין אייר של הביבי סי. סידרה מדהימה לדעתי. מדובר שם על בחורה שהיא לא נחשבת יפה משום בחינה, ולמרות זאת יש בה צדדים אחרים כובשים ( היא גם מתחתנת בסוף עם טימוטי דלתון החתיך...) ואני בטוחה שזה יתן לה השראה!

ניאו30

New member
כיוון מחשבה שאני עובד עליו לגביי

לא להתמקד בנסיון למצוא בן זוג כמטרה אשר תקבע את כל גורלה. מה שנקרא לא לשים את הביצים בסל אחד. לראות גם דברים אחרים שקיימים, אפשרויות אחרות . למשל, למצוא עיסוק אשר ייתן לה משמעות, לעשות עבודות יצירה מתחומים שונים אשר ייתנו לה רוגע מסויים, להשתתף בחוגים אשר יעשירו את עולמה וימלאו אותו בתוכן ממשי, ואולי גם באמונה עצמית. עברתי אי אילו שינויים בעמדתי כלפי הנושא, אבל כיום אני בדיעה שכדי למצוא זוגיות לא צריך לתקוף את הנושא מבחינה ישירה, אלא שזה בא כדרך עקיפה להתפתחות כוללת ומקיפה בחיים, והזוגיות היא רק פועל יוצא, תוצר לוואי אפשר להגיד , של אותו תהליך. זו אמונתי לפחות. בנגוד לקודמתי אני בכלל לא חושב ש 1 תלוי ב-2. עוזר כן, אבל לא הכל נקבע דרך שם. זאת האמונה שלי לפחות, למרות שלא פעם בחיי חוויתי אחרת. אני תמיד אחשוב שהדברים קשורים הרבה יותר למאפיינים פנימיים של האדם ולא חיצוניים, והפנימיים אמנם מושפעים מהחיצוניים, אבל הם לא קובעים אותם, וניתן בהחלט, כך אני מאמין, ואת זה כן חוויתי בעצמי, לשנות את זה

זו גם שאלה שמטרידה אותי מאוד.

ניסיתי ואני עדיין מנסה לצאת מהתחושה הזאת בכל הכוח. התחושה בה אני רוצה/צרכיה בן זוג ומחפשת כל שניה ודקה לקיומי, בכל מקום.. זה מעורר רחמים, עצוב! השאלה שלי היא, למרות שעוסקים בדברים רבים ומטפחים את ה-אני העצמי שלך איך אפשר לא להתעסק בחיפוש אחר בן הזוג? הרצון לא מספיק. תודה, לילה טוב.

למעלה