מציאות אחרת

כמה עולה?????

רוצה! רוצה! רוצה קפסולה כזאת! לא מצליחה לגרור את עצמי להרקדה אז לפחות אזוז קצת בבית. ואחרי סדר פסח יש מקום בחדר עבודה בשבילה... רויטל, מוכנה להיות שפן הנסיונות שלך אחרי שתסיימי לפתח אותו...
אילת, איזה רעיון מעולה! סופרת אמיתית. נהניתי נכל מילה (ואין לי אף פען סבלנות להודעות ארוכות...)

ataliag

New member
לאן נעלמה הורה אילת

הורה אילת לאן נעלמת? כתבת כל כך יפה ולא רואים אותך יותר? מי זאת AyeleDance אותה הורה אילת? האמת ממש מבולבלת מכל השרשור הזה. אבל הנושא והכתיבה של הורה אילת הצליחו להצית בי את אש המדורה...אולי אחזור להורה מדורה אם זה עדיין קיים.

אולי לא מצליח לצאת מהריקודמטרון ../images/Emo8.gif

AyeleDance זו אילת בוקאי, לא הורה אילת. הוא אילת זה בכלל הוא.

הורה אילת הוא גבר...

ayeledance זאת אני. נתבקשתי להכנס גם בשמי האמיתיׁ(כמרקידה, כדי ששמי יופיע באדום) את ayeledance אני שומרת לשטויות שאני כותבת {שזה הרב } אילת

ataliag

New member
../images/Emo51.gif אילת בוקאי

האמת שממש מבלבל כי כולם הגיבו להורה אילת כ- מיכל כולל אותי. ופתאום את כותבת שהורה אילת זה גבר. אז איפה הוא מי זה? כתב כל כך יפה ונעלם. לפחות כתב דברי טעם .אבל בזכות הבלבול נכנסתי גם לאתר שלך.

שמחה שנכנסת לאתר...

אז אני רואה אותך הערב אצלי בהרקדה? והורה אילת - הוא יחזור, לא לדאוג.

ataliag

New member
אני מהצפון

אילת האמת שאני כבר לא רוקדת שנים קראת את מה שכתבתי רוקדת במילואים... הכל בגלל בעיות גב אבל האמת שההרקדות של הורה אילת הוירטואליות גורמות לצרות יותר גדולות בגב מהישיבה על כסא במחשב, אז אולי אחזור לרקוד באמת...

אני צוחקת...

אם תכנסי לנבכי האתר שלי תראי שאני ממש רחוקה מהצפון - ההרקדה שלי בארה"ב :) נהניתי לקרא את תגובתך הראשונה, צר לי לשמע על בעיות הגב שלך...יתכן שהן נובעות מהנגינה באקורדיון? אני ניגנתי באקורדיון בילדותי ומאשימה אותו בחלק מבעיות הגב שיש לי היום. מקווה שתחזרי בקרוב למעגל הרוקדים. אילת

ataliag

New member
../images/Emo132.gif קצת הומור אילת

אילת הרי כתבתי לך קודם שבגלל הבלבול אל השמות נכנסתי לאתר שלך ואולי אספיק להגיע אליך עוד הערב (לא נורא אשב בצד) לשמור על הגב כמובן אז להתראות ב-Mountain View

לא לדאוג אני עדין כאן

אז לכל מי ששאל חזרתי עכשיו מקורס לשדרוג תוכנת הריקודמטרון גירסא V5.00-סתאאאאם... ולכל המבולבלים כן בחרתי את השם הורה אילת על שם ריקודה של רבקה שטורמן ריקוד שאני כל כך נהנה לרקוד אותו למרות וותיקותו. איילת היא מרקידה בארה"ב (דומה לשם הורה אילת) אך עם שני יודים והדמיון בשם מקרי.וכן אנחנו חברים ורוקדים לעיתים ביחד כשהיא מגיעה לביקור בארץ. כך שאני מקווה שהבלבול ברור עכשיו. לגבי הסיפור - הוא נכתב בכדי ללבות את הדיון הציבורי בנושא. האמת שחשבתי שהשיח יהיה רב יותר בנק' שהועלו - ואני תקווה ששרשור זה ימשיך להתפתח ויקחו בו חלק רוקדים ומרקידים נוספים. שמחתי לקרוא את התגובות. עם חלקן אני מסכים ועם חלקן לא. אני תקווה שסיפור זה יזכר כסמל למה שיכול לקרות בהמשך ואם אנשים יחשבו על זה ביום יום ובזמן הריקודים אז הוא עשה את שלו. אני מניח שימים יגידו אם התחזית היתה נכונה אך בכל מקרה חשוב שלא נשכח נק' מטרידות אלו כל זמן שאנו הולכים להרקדות במשך השבוע ונגיב ונעיר כדי שדברים לא יזרמו מאליהם ונמצא את עצמינו במקום שלא רצינו להגיע אליו. משהא - אני מבטיח לפנות אליך ולהציג את עצמי באחת מההרקדות שאראה אותך בה. ועתליה - אני שמח שבגלל שרשור זה נכנסת לשיח זה ולאתר זה וגם לשל איילת. אני תיקווה שתצליחי לחזור להרקדות ואין לזה ממש אין לזה גיל. כל גיל מתאים. ואם תרצי לדעת איפה ניתן לרקוד את הורה מדורה אשמח אם תשלחי לי מסר אישי ואסביר. ולכל מי שענה ולא הזכרתי - תודה על הרעיונות והתשובות (יש מס' רעיונות נחמדים ומקוריים מאד). ולכל מי שלא ענה ומהרהר - תודה על ההרהורים שאולי יתפתחו למסר בשרשור זה. בברכת שבוע טוב ויום עצמאות שמח לכולנו. הורה אילת.

../images/Emo204.gif יש רק בעיה קטנה קטנטנה..

כאשר "...ימים יגידו אם התחזית היתה נכונה ..." רובינו כבר לא נהיה כאן כדי לבדוק....

ataliag

New member
לכבוד ולעונג

לילה טוב הורה אילת ויישר כוח מקווה ליום מו הימים אדע גן את שמך בכל מקרה היה מרתק.

ataliag

New member
רוקדת במילואים

מיכל, אני חייבת לציין כי קראתי בהנאה את היצירה שהכנסת לכאן.האמת שנכנסתי לפורום כאן בעקבות הבת שלי תמי (רוקדת כפייתית)אשר ממארגני המרתון להצלת חיי שיר בת ה-4. ומכאן מצאתי את עצמי חוזרת לנוסטלגיה לימים ההם שכתבת עליהם.אז נכון אני "מהימים ההם". המורה הראשון למוסיקה שלי היה אפי נצר השיר הראשון שהוא כתב היה הורה נעורים ואניחנו היינו שפני ניסיון שלו בזמר.מי שזוכר בבתי הספר בהפסקות היו ריקודי עם. הורה מדורה ,נרקודה,רב ברכות וכמובן שהיינו הראשונים ללמוד אם הורה נעורים. ומכאן המשכתי לחוגי ריקודים כמו שכתבת היו ריקודי בנות (אני הייתי הבן)כמה שזה מצחיק. מי כיום יכולה להיות "הבן" ולהוביל? לא אשכח את מצעדי המחולות ביום העצמאות אחרי הקומזיץ היינו הולכים לתפוס מקום טוב ברחוב שמים ערמה של סוודרים וזאת הייתה חגיגה אמיתית.האקורידיאון היה ממובילי ההרקדות. לכל מרקיד היה אקורדיונסט (אני הייתי אחת מהן). לימים הפסקתי לנגן ולרקוד, וכשחזרתי מחדש - מוכר לכם בטח המושג לחזור מחדש למתחילים חיפשתי את עז וכבש, אל גינת אגוז הורה נעורים...לא אומר שלא היו אבל ... המרקידים עוד עבדו עם קלטות (אחרי האקורדיאון כמובן)וכיום מערכות ממוחשבות עם mp3 . ככה זה מיכל בל תחומי החיים נישאתם תחילה –ורק אחר כך חייתם ביחד- ילדייך נולדו כמובן אחרי החתונה. בזמנך חיפושית - לא הייתה מכונית פולגסואגן ובָּלַטָה הייתה מִרְצֶפֵת, לוֹקְש היה - אִיטְרִיָה והרצל היה - אבי הציוניות. היית לפני שחרור האישה, לא השתתפת בטרפיה קבוצתית, לא שמעת רדיו אפ-אם ולא ידעת מהו מעבד תמלילים. לב עוד לא הושתל בגופו של איש לֶבֶּן לא היה –גִיל - וגבר לא ענד עגיל. לא הייתה אינתיפאדה- ושמיר היה ירק. לייזר היה - כינויו של החבר אליעזר. גדלת ללא מטרנה וטיטולים, ללא מכונת כביסה מיקרוגל ווידיאו והדִי דִי טִי הוחלף - בּדִי וִי דִי. אז ככה זה גם בריקודי עם.לעולם לא יפסקו ילכו בעקבות הזמן.ואני מאמינה שהכל יחזור כולל האקורדיאון שלי...

kapezio

New member
רב ברקים וגשם אין

לך קצת אחורה בפורום ותגלה שהנושא הועלה ע"י וראה איזה פלא יוצרים מרקידים ורוקדים הקימו קול צעקה על רעיון פשוט יחסית- כמות ריקודים "טובים" "מקובלים" שתאפשר רוטציה סבירה לחוג נתון, הרוקדים (כמו היום) יעברו בין החוגים בכדי לרקוד רפרטואר שונה. הפתרון לכמות הריקודים החדשים היא כנראה הנחיה שאין לחבר ריקוד לשיר בתרם מלאה שנה לפירסומו של השיר או משהו על אותו עיקרון.

למעלה