משהו שקיבלתי ואני עדיין בוחנת אם אני רואה נכון או שמבלפים אותי בקובץ. מנסה להעלות פה. מצגת. אי אפשר........לא מאפשר. בטח צריך לשנות משהו.......... רגע אבדוק מה. לא. מישהו יודע איך משנים .......pps ל- משהו שתפוז מוכן לקבל.........? זה מדהים.........
כעת לאט לאט לכל הבורים והבורות........ מקבלים דואר......ויש בו קובץ בפורמט PPS שומרים אותו .........במחשב........באחת הספריות אבל למטה אי אפשר לשנות כי רשום אטצ'מנט....... ואין אפשרות לשנות ל- PPT וכאן נוצרת הבעיה.............
כבר ראיתי המון תעתועי ראיה בעבר.... אבל הפעם....אני לא משוכנעת שזה תעתוע..... יש עוד מעויינים על הלוח.....והם לבנים. האם המעויין הספציפי הזה, המוצלל על ידי הגליל אינו בצבע שרואים על הלוח? ממש מדהים........ולא יאומן.
שליחה, עשיתי שני שינויים - שינוי שם לאנגלית ושינוי הסיומת, בעיקרון PPS זה סיומת של PowerPoint Show אבל תפוז לא מקבל אותה, רק PPT, היא כן עובדת באתרים אחרים.
PTT ? החלפתי בעבר קבצי קול......mp3 ורשמתי wav - אם אני זוכרת נכון....... ואנשים שמעו הקלטות........(בפורום אחר - הקלטתי שריקות) הפעם............לא יכולתי כלום..