מציאות או דימיון

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מציאות או דימיון

משהו שקיבלתי ואני עדיין בוחנת אם אני רואה נכון או שמבלפים אותי בקובץ. מנסה להעלות פה. מצגת. אי אפשר........לא מאפשר. בטח צריך לשנות משהו.......... רגע אבדוק מה. לא. מישהו יודע איך משנים .......pps ל- משהו שתפוז מוכן לקבל.........? זה מדהים.........

magy

New member
לא ניתן לשנות שם

החלק שאפשר לשנות כתוב : אטצ'מנט........ ואין אפשרות לשנות....... עם הגודל אין בכלל בעיה.....

אם קיבלת בדואר ראשית שמרי במחשב

הקובץ יהיה בד"כ בספרית "קבצים שהתקבלו" - recieed files בספרית המסמכים הראשית. שם תוכלי לשנות את הסיומת.

magy

New member
גם המייל מגיע לקבצים שהתקבלו?

זה קורה בדרך כלל לקבצים שמגיעים באי.סי.קיו / מסנג'ר.....

magy

New member
לא הלך......כנראה שאני לא יודעת

מה לעשות...... יצא משהו משונה מאד.

magy

New member
אם יש לך מייל

אני יכולה לשלוח ותספר לי איך שינית... אני יודעת לשנות קבצים....כבר שיניתי בעבר... הפעם לא הולך............ 130 קילו.

magy

New member
גאון.............חחח

כעת לאט לאט לכל הבורים והבורות........ מקבלים דואר......ויש בו קובץ בפורמט PPS שומרים אותו .........במחשב........באחת הספריות אבל למטה אי אפשר לשנות כי רשום אטצ'מנט....... ואין אפשרות לשנות ל- PPT וכאן נוצרת הבעיה.............

magy

New member
ובכלל

כבר ראיתי המון תעתועי ראיה בעבר.... אבל הפעם....אני לא משוכנעת שזה תעתוע..... יש עוד מעויינים על הלוח.....והם לבנים. האם המעויין הספציפי הזה, המוצלל על ידי הגליל אינו בצבע שרואים על הלוח? ממש מדהים........ולא יאומן.

תיכף אבצע קריאת צבע מדויקת ואומר לך

למרות שבעיקרון מה שכתוב נכון, העין עושה ממוצעים.

לא רק, לפעמים השם בעברית לא מאפשר

שליחה, עשיתי שני שינויים - שינוי שם לאנגלית ושינוי הסיומת, בעיקרון PPS זה סיומת של PowerPoint Show אבל תפוז לא מקבל אותה, רק PPT, היא כן עובדת באתרים אחרים.

magy

New member
ואיך התגברת על ענין האטצ'מנט

שלא מוכן להחלפה.........ונשאר אטצ'מנט? אחרת, הייתי מחליפה שם ..........

נפתח בלי בעיה...והצבעים זהים ../images/Emo9.gif

שניהם R 120 G 120 B 120 ...רמת עירבוב הצבעים כחול, ירוק, אדום.

magy

New member
איך אתה מודד?

בלו, גרין, רד...... חשבתי שטבלת צבע יסודית מכילה אדום כחול צהוב מאיפה הגיע הירוק?

בתוכנת עיבוד תמונה

יש כמה טבלאות לקריאת צבעים, אחת מהן היא אדום ירוק כחול RGB, ניתן לקרוא גם בטבלת גווני אפור למשל, התוצאה...זהים.

magy

New member
ומה פרוש הקיצור

PTT ? החלפתי בעבר קבצי קול......mp3 ורשמתי wav - אם אני זוכרת נכון....... ואנשים שמעו הקלטות........(בפורום אחר - הקלטתי שריקות) הפעם............לא יכולתי כלום..

PowerPoint שתי סיומות לצפיה בקבצים

זאת המצגת הגולמית, מפורקת וניתנת לעריכה, PPS זאת מצגת לצפיה אוטומטית.

למעלה