מצטרפת למועדון

פיצ 50

New member
ברעיון זה אומר שאין...

ווסת רק שלי יש...כי למעשה השחלות לא מתפקדות כמו שצריך ובהתאם לגיל אבל פה ושם יש ביציות רק שהאיכות לא משהו בשביל להרות... את יודעת הרופא נשים שלי אמר לי שווסת זו נשיות, ושאני אשקול טוב אם אני רוצה לוותר עליה..."עלק נשיות" , בשבילי נשיות זה להיות אשה רגועה..לא לסבול בקיום יחסים..לאהוב את עצמי..מצידי שלא יהיה ווסת, כבר אמרתי לסוריאנו שאני מוכנה לקבל את כל ההשלכות של זריקת הלוקרין(כמעט את כולן אמר, קמטים בפנים
את זה לא ככ אהבתי) אבל גלי חום? עצבים? זיעה בלילה..הכל חוץ מהסבל שיש לי.... אז תרגישי עם זה חופשי.....

bella1978

New member
לגבי הממוגרפיה

לנשים צעירות לא מומלץ, יותר מדי קרינה, עושים אולטרסאונד שדיים. אני עושה פעם בשנה באיכילוב אצל ד"ר פני ספרבר שהיא נחשבת לאחת הטובות בתחום. היא גם מטפלת בגושים האלה בעזרת הקפאה (ולא ניתוח), אז אני שוקלת לעשות את זה.

kikona126

New member
ממוגרפיה באיכילוב

ממליצה לעשות אצל ד"ר וינשטיין! הייתי סטג'רית במחלקה שם, מחלקה מקסימה. הרופאה שהכי נהנתי לעבודה איתה שם היתה ד"ר ויינשטיין! (את ד"ר ספרבר פחות יצא לי להכיר) דרך אגב, בממוגרפיה אין הרבה קרינה, זה לא כמו צילום רנטגן רגיל, כי מצלמים רקמות ולא עצמות, ככה שאחוז הקרינה נמוך יותר (אם תשימי לב, הרבה פעמים הרנטגנאיות שם הן בהריון כי העבירו אותן מאגף ה' לממוגרפיה כדי שלא יסכנו את העובר... אפילו הקסטות שפעם היו משתמשים בהן הן לא כמו בצילומים אחרים כי אין צורך...)

פיצ 50

New member
לא הייתה ברירה אז עשו לי ממוגרפיה..

אני מטופלת אצל ד"ר רביד המדהימה!!!!!!!!!!!!!!! היא בעבר נהלה את מכון השד בתה"ש ופרשה לפני כ4 שנים ופתחה מכון בת"א מגדלי עזריאלי, היום אני במעקב של US יש לי מרקם צפוף...והיא אמרה שבגלל ההורמונים רצוי לעשות ממוגרפיה מגיל 32 אבל נראה.... זה נורא ממוגרפיה בדיקה לא סימפטית הזמן שעושים אותה גורם לך (לי לפחות) תחושה של כל החיים חולפיים על פנייך ואת מחכה לרגע שיגידו ל שהכל תקין...הכניסו לי מחטים בשדיי באזור החשוד...וב"ה שזה יצא תקין.... וזה מהורמונים!!! תקלוטנה בנות: אין ארוחות חינם!!!

למעלה