לא מתוקה זה לא מתקרב לגלולות...../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif
אני במשך שנתיים פיצצו אותי בהורמונים בשל טיפולי פוריות ושחלות עקשניות.... זה התחיל עם איקקלומין (זה למתחילים)כדור ביום אח"כ 2 עד למינון המקסימאלי של 4.5 כדורים ליום ולא היה זקיק אחד לרפואה אז עברו לזקירות גונל F מינון 150 אח"כ 250 אח"כ 300, וגם זה לא עזר אז עברו לפיוריגון מינון 600!!! ביום והוסיפו מנוגון 450 הכל במינונים מטורפים בשל מצב של כשל שחלתי.... תחשבי יום יום רעל לגוף......במשך שנתיים...אלוהים איך לא ראיתי מה זה עושה??? ואז כשהגיעו גדולי הרופאים למסקנה שיש צורך בתרומת ביצית, רגע לפני הסוף (של סיכוי ממשי להריון) כשנתנו לי פרוגילוטון לעיבוי רירית הרחם נפלתי, גופי לא עמד בזה, זה התחיל בכאב ברגל מוזר ולא יכולתי לעמוד עליה, למחרת היא הייתה נפוחה ואז מיון.... בדיקת דופלר- זרימת דם יצא תקין. אז המשכתי הלאה לטיפול הבא, הרצון לנצח גבר עלי וניסיתי טיפול נוסף (נתנו לי אספרין ובמקביל ביצעתי פרופיל קרשיות יתר) ואז ערב שבת נכנסתי להתקלח הייתי לבד בבית היה לי דופק מטורף כאילו שהלב שלי מפרפר כמו ודג מחוץ למים... תפסתי אותו באינסטינקט שלא יברח ונשכבתי על הריצפה הייתה לי חולשה שלא ניתן לתאר חכיתי לרגע שזה יעבור... חשבתי שאני עומדת למות,התחילו לי קשיי נשימה....ובבי"ח אבחנו תסחיף לריאה..... כנראה שהקריש(שלא עלו עליו בפעם הראשונה)עבר לריאה אחרי כמה חודשים עברתי אירוע מוחי ונתגלה לי דלף(חור) בלב שדרכו עבר הקריש... בקיצור התיק שלי עוד ארוך אבל להורמונים כאלו התכוונתי.... אחלה רעל!!!! אני מאמינה שלמרות כל הטכנולוגיה יש מחיר לכל ההורמונים האלו....ואני מפחדת, בגיל 27 כבר הייתי אחרי ממוגרפיה בשל גוד בשד, עד היום לא הכל חלק שם ואני במעקב אבל מאמינה שזה סוג של מחיר, בשיחה סגורה עם הגניקולוג שלי הוא אכן מודה מפני המחיר של החרא (ככה אני קוראת להורמונים) ואני מקווה שזה מאחורי.......... בהצלחה...