מצטרפת חדשה קוראת את הפורום כבר זמן מה נשמעים לי אחלה ואני רוצה להצטרף. מי מברך?
ד דו קוטבית New member 4/2/06 #1 מצטרפת חדשה קוראת את הפורום כבר זמן מה נשמעים לי אחלה ואני רוצה להצטרף. מי מברך?
L lost green eyes New member 4/2/06 #4 ברוכה הבאה בובה! ספרי על עצמך! שם, גיל, עיר מגורים, תחביבים, ת.ז וכו'.. אני לינור בת 17 מאזור חיפה!
ק קצת דיווה New member 4/2/06 #9 תגיד לי.. לא נמאס לך לחפש לקרוא לנשים מבוגרות.?? ואולי נתחיל לקרוא לך ילד.??? תנסה בוגרת הולך יותר טוב.. ונו מה אתה מצפה מזאת שקראת לה זקנה שבוע שעבר
תגיד לי.. לא נמאס לך לחפש לקרוא לנשים מבוגרות.?? ואולי נתחיל לקרוא לך ילד.??? תנסה בוגרת הולך יותר טוב.. ונו מה אתה מצפה מזאת שקראת לה זקנה שבוע שעבר
ש שחשוחון New member 4/2/06 #11 תיקראי לי נער.... אני עדיין בן 19 עוד לא עברתי את תקופת הנעורים, מלא מרץ,עוצמה,כוח ,-דחף פראי- , נחשי איזה דחף, אינסטינקטים פראיים,
תיקראי לי נער.... אני עדיין בן 19 עוד לא עברתי את תקופת הנעורים, מלא מרץ,עוצמה,כוח ,-דחף פראי- , נחשי איזה דחף, אינסטינקטים פראיים,
ח חניתה דרלינג New member 5/2/06 #15 איזה אחלה כינוי../images/Emo6.gifברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, נייס טו מיט יו
איזה אחלה כינוי../images/Emo6.gifברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, נייס טו מיט יו
ס סנטה האחת New member 5/2/06 #18 שלום שלום!!! (מברכת בדיליי האופייני לי... ) ברוכה הבאה!!! אני רותם! (של לירי!!! חחח)