מצטרפת חדשה ם שאלה...

בובית110

New member
מצטרפת חדשה ם שאלה...

היי לכולם אני מצטרפת חדשה וכבר יש לי שאלה שאשמח לקבל את תגובתכם

אני בחורה מלאה קצת נשואה 3 וחצי שנים בחורה מאוד מטופחת רק בעלי קצת לא אוהב את מראה הגוף שלי הוא מבקש תמיד ממני לרזות
אני עושה דיאטות כאסח למינהן וכל מיני דיאטות שבסוף לא מצליחות וניתקעת שוב עם הבטן...לצערי הרב
לבעלי יש בחודש הבא טיול מעבודה ל3 ימים הוא רוצה לבטל כי לא בא לו ללכת..שאלתי אותו למה אולי זה בגללי אולי הוא מתבייש בי בגלל שאני מלאה וכו' והוא לא ענה רק חייך לפי החיוך והפנים שלו הבנתי שזה בגלל זה.
אמרתי בטון די גבוה לבעלי שאם אני ירצה לרזות אני לא ירזה לא בשבילו ולא בשביל עבודה שלו אני ירזה בשביל עצמי{נכון אני רוצה לרזות אבל לא מצליחה}.
ובעלי אמר לי שהוא לא התכוון לזה ושלפעמים אני באמת צריכה שיעלבו אותי או יפגעו בי ככה אני יתעורר ויתחיל להרזות.
אני ממש מתוסכלת עם זה שבעלי מתבייש באישתו מה אני אוכל לעשות??? ואיך אני בכלל אמורה להגיב לזה??

V i n a

New member
דיאטות כאסח לא עובדות..

אם היית מלאה כשרק הכרתם - זה דבר אחד.
ואם העלת את כל המשקל בזמן נישואיכם - זה דבר שני.
בכל אופן, אני לא מסכימה עם בעלך שטוען שצריך לפגוע בך כדי שתתעוררי ותרזי.
ברוב המקרים כשיורדים על אדם שמן ומעליבים אותו - זה רק גורם לו לרוץ אח"כ למקרר ולטרוף את תכולתו..
ואגב, אם בעלך מתבייש בך - זו בעיה שלו בלבד. אל תקחי אותה על עצמך. אני בטוחה שגם בעלך לא בדיוק נראה כמו מייקל לואיס אז הכל בפרופורציות.

אם בעלך באמת מעוניין שתרזי, תאמרי לאדון בחור שאין טעם לפגוע בך ולהעליב אותך כי זה רק יוצר משקעים ביניכם וגורם לך לרצות לאכול יותר.
אולי עדיף שילווה אותך לפגישה עם דיאטנית מוסמכת שתתאים לך דיאטה ותסביר לך כיצד לרזות בצורה בריאה ולא ע"י דיאטות כאסח למיניהן.
יש עוד דרכים בהן הוא יכול לעזור לך ולעורר אותך בצורה קונסטרוקטיבית ולא פוגענית, אולי תשבי ותחשבי עם עצמך כיצד תרצי שיתמוך בך בעניין.
את יכולה לבקש שיעזור לך לבשל את הארוחות הדיאטטיות, או שיצטרף אלייך בערבים להליכה.. יש לא מעט דרכים בהן הוא יכול לתמוך בצורה נעימה יותר.
כדאי שלפני הכל תפנימי שאת לא מרזה בשביל אף אחד אחר, אלא בשביל עצמך ובשביל ההרגשה שלך. מכאן יהיה לך יותר קל.
בהצלחה.

seeyou

New member
"רק בעלי קצת לא אוהב את מראה הגוף שלי"

לדעתי,יש לו בעיה יותר ממה שיש לך בעיה

לדעתי,אישה מלאה קצת ומאוד מטופחת לרוב היא גם סקסית וזה נכס לזוגיות

ברור שזה עיניין של טעם אישי והרבה גברים מעדיפים רזות

האם יש שינוי בין משקלך מליפני הנשואים להיום?

יש לכם ילדים?

את צריכה לחזק את הביטחון העצמי שלך ולא להיתבייש בגופף-

יוסי

seeyou

New member
אם ככה אז סתם יש לו "תרוץ"

הייתי ממליץ לך לחפש את הסיבה ליחסו כלפיך במקום אחר

אני מניח שהוא דורש ממך דבר שהוא מודע שזה לא ניתן להשיג בקלות-אם בכלל

לדעתי-לשמור על הגיזרה אחרי החתונה/ הריון זה עיניין של גנים או תיסכולים מהמסגרת הנשואים(סקס או יחס אישי)

פעילות גופנית(מכול הסוגים-כולל סקס) בצורה לא מופרזת כולל תזונה נכונה עם הרבה שקט נפשי
יכולים לעזור לך יותר מאשר הרבה דיאטות

יוסי

nirity1

New member
בעלך ממש מעלה לי את הסעיף

א. לבקש ממך לעשות דיאטות כסח שמסכנות את הבריאות זה ממש חוצפה....
ב. לא ברור מהודעה שלך אם השמנת במהלך הנישואים או שככה היית בהתחלה אבל בכל אופן להגיד לך שהוא מתבייש בך זה פוגע.יש דרך להעיר בצורה שלא תגרום לך להרגיש רע עם עצמך.
אני מציעה לך שאם נושא המשקל מפריע לך ( לא לו ! ) תפני לתזונאית שתעזור לך לעשות דיאטה מסודרת ובריאה ואולי תלכי גם למכון כושר.
ובפעם הבאה שהוא אומר לך שהוא לא מרוצה מהגודל שלך תבהירי לו שגם את לו מרוצה מהגודל של איברים מסויימים שלו...

אייבורי

New member
בחיי פלאי פלאים

איך בעלה שמבקש ממנה לרזות
והיא בוחרת לעשות דיאטות כאסח
גורר
שהוא אחראי לסיכון החיים שלה.

nirity1

New member
נשמע שבעלה די נהנה להציק לה בקשר למשקל

ומכיוון שהוא יודע מה תיהיה התגובה שלה להצקות = הוא אחראי.

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחיי, אוסקר ויילד מקבל משנה תוקף מדבריך.

"חוששני שנשים מעריכות אכזריות - אכזריות בוטה - יותר מכל דבר אחר. החושים שלהן פרימיטיביים להפליא. שיחררנו אותן, ובכל זאת הן ממשיכות להיות שפחות המחפשות אחר אדוניהן."

אייבורי

New member
תשמע

גם אנשטיין מעולם לא טס לחלל, לא התקרב למהירות האור
ועדיין הבין היטב פיזיקה מודרנית.

אין ספק שהאיש הבין היטב ללב האישה, הגבר אומר שהוא רוצה כוסית.
האישה מתחרפנת, עושה דיאטות ביזאריות, מפרפרת כאחרונת השפחות.
ואין ספק שזה מוכיח

הגבר אשם!

nirity1

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל לי נגמרה הסבלנות לשמוקים. והבחור הזה נשמע שמוק...

chenby

New member
הוא לא נשמע שמוק

את מפרשת אותו כשמוק..
הוא אומר לאשתו שמפריע לו המשקל שלה, נכון זה באסה, זה מרגיז, אבל בסך הכל הוא אמר את מה שהוא מרגיש.
יש דיאטות שהם לא כסאח שאנשים עושים בשביל לרזות וזה מצליח להם, יש טיפולים אלטרנטיביים, שינויים כלליים בתזונה ובעיקר בנפש, כי הסיבה העיקרית להשמנה (ממה שגיליתי) זה להתחרט על משהו שכבר אכלתי..
בכל מקרה, לא לשם כך אנחנו פה, מה שרציתי להגיד זה שאולי בגלל שאת כל כך רוויה שמוקים, את מיד רואה שמוק באדם שהוא אולי לא שמוק.. מה שנקרא איך שאת מפרשת את הבן אדם, לא מיד אומר שהוא כזה, אלא שאת רואה אותו ככה.

קארניו

New member
זה לא פייר לצטט את ווילד

שחיבתו לגברים היתה גדולה מאשר לנשים ולכן גם אפשר להבין את מקור היחס המזלזל שלו לנשים.

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אם היה סטרייט, היית אומרת שונא נשים
אם הוא הומו, שונא נשים
אם היה אישה, שונא נשים.

חמודה, במקום לפטור את דבריך בטיעון שונא נשים
אולי כדאי להקשיב
[כנראה שהצעקה נולדת כי נוגעים במקום כואב]

לזכותו יאמר שהוא הכליל את רוב הנשים, אבל לא כלל את כולן.
*ככה כל אישה פה יכולה להרגע ולדעת שלא דובר עליה.

קארניו

New member
גם אני רוצה להיות מנטליסטית כמוך

ולדעת בוודאות מה אתה חושב באמת ומה הניע אותך להגיב כמו שהגבת על סמך תשובה כזו או אחרת .
אני חושבת שגם לי יש את הכישורים המתאימים לפיתוח היכולות הנ"ל . מה אתה אומר?

מריוס זכריה

Member
מנהל
בעלך צודק במאה אחוז

מגיע לו שתהיה לו אישה רזה.
ולך מגיע גבר עם בולבולון קצת יותר גדול.
תסכמו שאת יורדת 5 קילו, והוא מוסיף 5 סנטימטר.

מה, לא? בקשר זוגי צריכה להיות הגינות.

למעלה