מצטרפת חדשה למייפל

Ruthi43

New member
מצטרפת חדשה למייפל

הצתרפתי למשחק בעקבות הבנות שלי קצת קשה מקבלת עזרה מהבנות שלי קצת בגיחוך מה

LahavxB

New member
../images/Emo99.gifאמא של רותם

ברוכה הבאה

Ruthi43

New member
יש לי קוסמת ברמה 11

לבנות שלי יש הגדולה קוסמת קרח ברק 68 והיא כותבת בפורום הקטנה גנבת באנדיט רמה 45 הבת שלי ממליצה לי להיות קלריקית, עדיין לא מבינה את כל המושגים אבל לאט לאט שיהיה המשך ערב נעים

Hasselblad

New member
יש!!!!!!

נעים מאוד אני סיון, בת 26 עם דמות של גנב (ציף באנדיט) ברמה 97 גם אמא שלי משחקת... וגם כותבת בפורום למרות שכרגע היא בארה"ב שתהיה השתלבות נעימה. וכמובן ברוכה הבאה

tinkiwinky

New member
ברוכה הבאה אני אמא של סיון מארה"ב

את תהייני זה בטוח וגם תביני ותלמדי מהר :) בהצלחה!

LahavxB

New member
נעה בקשה שאני אוסיף מה שרותם אמרה לה:

HimitsuDoll אומר/ת: חברה של הבת שלך HimitsuDoll אומר/ת: המדהימה HimitsuDoll אומר/ת: ההורסת HimitsuDoll אומר/ת: המושלמת HimitsuDoll אומר/ת: המקסימה HimitsuDoll אומר/ת: היפהפייה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיי היי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

עוד אימלה הגיעה לפה
אני איציק בן 14 יש לי דמות של קוסם קרח רמה 99 [כמו רותם רק גבוהה ממנה ב31
] את מוזמנת לשאול פה כל מה שתרצי, תמיד יענו לך, מניסיון
את מוזמננת לקרא את המדריכים שיש לנו כאן על כל סוגי העבודות. מקווה שתהני

Guid

New member
עוד אמא~ /tapuzforum/images/emo6.gif

היי, אני עידן, בן 21. יש לי האנטר (עבודה שניה של קשת) ברמה 46. מקווה שתהני כאן, ואני די בטוח שכן. /tapuzforum/images/emo9.gif וכמו שאיציק אמר- את מוזמנת לקרוא את המדריכים, לי הם עזרו מאוד בתחילת הדרך. D:

IceFairy

New member
איזה כיף, ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif ../images/Emo140.gif

אני ליז, יש לי בישופית ברמה 146 וקרוסדרית רמה 94, גם הילדים שלי במייפל, לבת יש קוסמת קרח רמה 59 ולבן יש כמה דמויות, כעת הוא מתאמן בעיקר על הפיראטים שלו (לא זוכרת את הרמות)..

לבנדר א

New member
נו, מה יהיה?

יום אחד אני אתבייש לכתוב פה כי אין לי ילדים... אני קים, ויש לי פריסטית (קלריקית מתקדמת) רמה 76 בברה. ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה !../images/Emo140.gif

מאחל לך שנים רבות של אושר מייפלי. אם תצטרכי עזרה, אני אשמח, אני כבר שם שלוש שנים ועדיין אני די נוב, כך שאני די מושלם למתחילים.

icy woman

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני איריס, בת 48 ויש לי קוסם קרח ברמה 104 בברה. יש לי שני בנים שמשחקים ואחד מהם גם בפורום. אשמח לעזור ובודאי אם תחליטי על קרח. זה נפלא !!

deisy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני גלית, בת 37 ויש לי פריסטית רמה 100 בברה
יש לי גם שני בנים שמשחקים, הקטן עם הרמיט רמה 86 והגדול עם בראולר רמה 30
אני שמחה לראות פה עוד אמא בפורום
תהני! ואם את צריכה עזרה או משהוא - את יכולה להרגיש חופשי
לבת שלך יש את הנייקים שלנו, את מוזמנת להוסיף אותנו לבאדי! יש לך בת מקסימה

yonVata

New member
בתוכה הבאה...

אני יונתן.. בן 22 ממש בקרוב :) ישלי לוחם רמה 23 (אני חושב.. לא זוכר) מקוה שתהיה לך מהנה כאן :))

למעלה