מצטרפת חדשה ושאלות.....

הדסקה

New member
מצטרפת חדשה ושאלות.....

שלום לחברות הפורום, אין לכן מושג כמה שמחתי למצוא את הפורום ואת "אחיותי" המלאות!!! אני גרה באזור כפר סבא ומחפשת היכן אפשר למצוא בגדים לא של "דודה" במידות גדולות ובמחירים שלא דורשים משכנתא..... כמו: חולצות כותנה וחולצות מבדים הודיים (קצת זרוקות...) ובעיקר -איפה אפשר למצוא חזיות 38 (85) במידת cup גדולה ( E, F ). שיהיה לכלכן יום נפלא!!! הדסקה

שלום לך הדסקה

ברוכה המצטרפת לגביי החזיות אני בטוחה שמדאם פומפדור תשמח לעזור (גל) מאוד כדאי!!! ואם את אוהבת את הזרוקים תקפצי לשוק הפשפשים ראיתי שם דברים בכל הגדלים וישמחו למכור לך (ולא זה לא משומש) פשוט תעקבי אחרי הפורום תראי הרבה דברים נחמדים המשך יום נעים

ברוכה הבאה אחותי! ../images/Emo3.gif

את יכולה לעקוב אחר הפורום ולבקר בבזארים שניקול (חברת הפורום שלנו) מארגנת כל פעם במיקום אחר בארץ , יש שם שפע של מידות גדולות וביגוד ליום יום ולערב. שווה לך לבדוק !

DREAM111

New member
היי הדסקה ברוכה המצטרפת

אני הבנתי מההודעות של ניקול ניקול כי בבזאר יש את הדברים מהסוג הזה של חולצות הודיות וכדומה.

sigalit33

New member
ברוכה הבאה, הדסקה!

היי לך, גם אני מאיזור כפ"ס ואני ממליצה לך לעשות סיבוב בתקופה הקרובה גם בקניון ערים (בטח את מכירה את פלאוארס, אם את אוהבת את הסגנון הזרוק-שרוולי-הודי)אבל בעיקר בקניון רננים יש מגוון גדול של חנויות גם למידות גדולות. עכשיו התחילו מבצעי סוף עונה, אז יש מבצעים, הנחות ובאופן כללי שווה לבדוק מה קורה. אתמול למשל הייתי עם אמא שלי ב"ערים" ונכנסו לחנות של דורין פרנקפורט כדי לחפש משהו לחתונות הקרבות במשפחתנו. היו שם מבצעים ממש ממש שווים. הרבה דברים ב50% הנחה, חלק ב20% וגם קיבלנו צעיף ממש יפה במתנה. מקווה שתמצאי מה שאת מחפשת. סיגלית

הדסקה

New member
תודה עבור הברכות והמידע

עד כה לא נחלתי הצלחה בקניון ערים.... קשה לי למצוא בגדים ליום-יום.. אכן -קל יותר למצוא בגדים לאירועים... בכל אופן -שמעתי דברים טובים על הבזאר של ניקול ומקווה שהוא יגיע גם אלינו.

barbieee

New member
היי הדסקה!

נעים מאוד אני בארבי וגם אני דיי חדשה,ברוכה הבאה!!!

למעלה