מצטרף חדש

liramta

New member
מצטרף חדש

אהלן, מה העניינים? אז אני לירן, מת על התכנית הזאת לא הפסדתי שום תכנית ב3 עונות האחרונות ובעונה האחרונה(8) אני גם עקבתי אחרי הנכתב בפורום אבל אף לא טרחתי להגיב בעיקר מפאת חוסר זמן וגם מהסיבה שאני לא טוקבקיסט גדול... אבל העונה החלטתי שאני כן רוצה להביע את דעתי פה. אגב אני לגמרי מסכים שזאת עונת הבנות, ואחרי השבוע הראשון שהיה גרוע השבוע השני פיצה על זה בגדול. פייבוריטים? קריסטל, שיבון ודידי שלמרות הביקורות נגדה אני אהבתי את 2 הביצועים שלה ולדעתי יש לה עוד הרבה מה להראות. בעונה הקודמת הפייבוריטית שלי היתה אליסון התותחית שלצערי לא הגיעה לגמר, גם את אדם אהבתי מאוד ולדעתי שניהם היו צריכים להגיע לגמר.. אבל מי אני שאתווכח עם עשרות מיליוני אמריקאים מעפנים שהביאו את דני גוקי המשעמם למקום השלישי וכריס אלן הסביר לזכיה?

LeAnnDylan

Well-known member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אחלה פייבוריטים יש לך
(אליסון
) שמחה שהחלטת להצטרף אלינו, תמיד נחמד לשמוע דעות חדשות. אני דילן, דרך אגב
שתהיה לך השתלבות מהנה

liramta

New member
אז ככה

אני יודע שיש לי אחלה פייבוריטים ;-] ואני גם זוכר מהעונה שעברה שאת היית מעריצה גדולה שלך כל הכבוד לך!
דילן? אהבתי. שם מקורי? את אמריקאית במקור? ותודה! מקווה שנשתלב... :]

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif דילן היא המעריצה הכי גדולה של עצמה

ברוך הבא
אני מונטי.השתלבות נעימה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif צחקתי בקול רם עכשיו!

אין כמו טעויות הקלדה
ובוודאי שאני המעריצה הכי גדולה של עצמי, על מי אני יכולה לסמוך חוץ מעל עצמי? עליך?

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif אוף קורס.דט'ס וואט פרינדס אר פור../images/Emo189.gif.

LeAnnDylan

Well-known member
פרינדס לא נוטשים והופכים שחורים../images/Emo69.gif

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo25.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif כפרעליך^^ ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

liramta

New member
מונטי?

גם זה כינוי? אני לא מבין, כולם פה הן דמויות? למה להסתיר את השם האמיתי אלא אם כן הוא משהו כמו רוחמה או יחזקאל שאז זה קצת יותר מובן. אה ותודה :]

M o n t i

New member
../images/Emo230.gif לא כינוי,שם חיבה.

השם שלי הוא מוטי.זה כמו מוטי'לה,או מודל'ה,או מטוטה,או כל שם חיבה אחר שיש לי. מונטי אומץ פה בתפוז. אתה יכול לקרוא לי איך שתרצה.אם יש לך תמונה ואתה נראה טוב,אתה יכול גם לא לקרוא,אני פשוט אבוא.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

liramta

New member
אז אם ככה

למה לא להציג את עצמכם גם בשם האמיתי? ותודה על ההצעה אני אאלץ לוותר אני מעדיף גיטרות...

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מונטי אתה קרוע...

למעלה