מצטרף חדש

LeAnnDylan

Well-known member
לא קוראים לי רוחמה תודה לאל ../images/Emo12.gif

גם לא ישמעלה או תרצה אבל לא יודעת, פרטיות מינימלית. חוץ מזה שאני ממש אוהבת את השם דילן
זה שם של סקס מהלך! (דרו
) יש גם אנשים שקוראים לי לי (שזה יותר קרוב לשם האמיתי שלי) אם נוח לך

liramta

New member
פרטיות מינימלית?

מי ישמע סך הכל שם פרטי.. זה לא שאת מביאה פה מספר תעודת זהות, עיר, רחוב ומספר בית או מספר כרטיס אשראי ואת הקוד... סך הכל שם פרטי אבל אם זה מה שמציק לך שיהיה לך בכיף :]

LeAnnDylan

Well-known member
דילן זה רק כינוי

אבל אנחנו זורמים איתו כאן בפורום :) וכפי שמונטי ציין בהחלט הייתי (ועודני) מעריצה גדולה של עצמי

lorenzo35

New member
ברוכים הבאים לירן . כמה כיף לראות עוד מצטרף

כמה כיף לראות עוד מצטרף ששייך למחנה האוהדים העצום אליסון ואדם למברט . אני גם כמוך חושב שאליסון היא תותחית על, היא ואדם היו כל כך בולטים שכבר לא זכרתי מי כבר זכה !
מוזר ....אבל אותו דבר קרה לי גם בעונה 7 עם ג'ייסון קאסטרו , ברוק וויט , ואמנדה אוברמאייר הנפלאה

liramta

New member
יפה לדעת שיש עוד שחושבים כמוני..

רק שבעונה 7 לא הכי אהבתי את אותם אנשים אבל לא נורא נדלג

Mikey Weiss

New member
ברוך הבא, לירן

אני מייקי! אני גם ממחנה אליסון, אבל גם ממחנה קריס (הצבעתי לו במהלך העונה ובגמר), אבל בהחלט מסכימה איתך לגבי דני גוקי. איתך גם לגבי שיבון ודידי, על קריסטל אני עוד לא סגורה.

liramta

New member
אהלן מייקי

תני לי לנחש, גם אצלך זה כינוי? :] ומה זה גם ממחנה אליסון וגם קריס, אליסון כמה רמות מעל
וסלחי לי אני משוחד היא הייתה פייבוריטית שלי מהרגע שהיא את Alone בשלב הראשון... ועל קריסטל את תסגרי בקרוב.. הבחורה מוכשרת בטירוף אה ותודה!

Mikey Weiss

New member
זה כינוי, אבל כינוי גם בחיים האמיתיים, זה

נחשב? אה, מאד נהניתי מקריסטל עד עכשיו, אגב, שלא תבין לא נכון, אבל יש משהו בה שאני עדיין לא לגמרי מתחברת אליו. וקריס מקסים, אבל זה סגנון שלא כולם מתחברים אליו ואני מבינה את זה. אני כן. אבל לא מתחברת לסגנון של אדם בכלל, ומבינה גם את אלו שכן.

liramta

New member
לא ממש נחשב

אבל מה אני אעשה הבנתי שזה סוג של כת פה כולם פה מתחבאים מאחורים כינויים כמו מיקי מאוס, בוב דילן, בוב הבנאי, מומין אמא וכד'ו... שיהיה לכם בכיף, אני סתם אחד שנדחף למקום הזה אחרי 9 שנים... ואהבתי את הביצוע של קריס לheartless אבל בערך שם זה נגמר... הוא מוזיקאי נחמד אבל היו טובים ממנו. אני מעדיף את כריס דוטרי התותח שהיה אחד המתחרים הטובים בתולדות התכנית, עד עכשיו אני נהנה מהשירים שלו.

Mikey Weiss

New member
כת עאלק...

דוטרי הוא מהאהובים עליי גם. אבל קוקי (!) הכי הרבה. וכל אחד ואיך שנוח לו בעניין הכינויים... העיקר שאנחנו מדברים - זה הכי חשוב.

liramta

New member
כת, מועדון, מה זה משנה בשבילי זה חדש התופעה..

עונה 7 בלי דייויד קוק הייתה עונה פשוט על הפנים... ואמרתי לי זה מוזר העניין, אבל שיהיה לכם בכיף.

Mikey Weiss

New member
דווקא אני ממש אהבתי את כל העונה הזו

היה גיוון של אנשים, היו אנשים מוכשרים, וכקבוצה הם פשוט התחברו ממש טוב אחד לשני ועשו כיף על הנשמה לראות אותם. הלכתי לראות את הטור של אמריקן איידול באותה שנה כשהם הגיעו לכאן, והיה מה זה כיף.

ממתי צריך להיות טוקבקיסט בשביל לכתוב בפורום?

נראה לי שלא כתבתי מעולם טוקבק
ברוך הבא בכל אופן!
בן כמה? מאיפה?

liramta

New member
אהלן

לדעתי לא רק לתת תגובה לכתבה נחשב להיות טוקבקיסט, אלא בכלל הרשת אבל הבנת את כוונתי :] ותודה אני בן 21 מראשל"צ.

למעלה