מצטער על זה שסיפרתי

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

Ker

New member
מצטער על זה שסיפרתי

שנה עברה מאז שעשיתי את טעות חיי וסיפרתי לאימי שאני גיי היא עדיין לא מקבלת את זה וכל הזמן עוקצת ,ואפילו מכנה אותי "מקולקל" . זה קצת כואב שאמך במקום לתמוך בך ולקבל אותך מתנגדת לדבר הזה שנקרא "הומו" ורואה זאת כשיגעון . למזלי סיפרתי רק לאימי ולא לאבי או אחי . אבל אני מצטער על כך שסיפרתי לה . עדיף היה כמו קודם שלא תדע .....

Anatu§h

New member
כל כך עצוב לי לשמוע על האטימות...

האטימות של אנשים.. מצד אחד אני לא רואה איך מישהו יכול לא לאהוב את ילדיו, מצד שני אני לא מבינה איך אדם אשר אוהב אחר יכול לשנות את דעתו בגלל העדפות מיניות. הבעיה היא שזה בד"כ דברים שמוטבעים, מהחינוך ומהתרבות. מהבית והסביבה. לכן אני לא יודעת עד כמה זה יכול לעזור, אבל אולי כדאי לנסות לפנות ליעוץ של צד שלישי... כדי שלא תתחרט ותזכור שחשוב שתהיה מי שאתה ענת.

Ker

New member
לדעתי הסביבה משפיעה המון

כנראה בגלל המחשבות "מה יגידו השכנים" , אם נניח היה מדובר באטימות מצד הסביבה/משפחה מילא (למרות שאף אחד לא יודע) , אבל שאמך עדיין מסרבת לקבל את מי שאתה לאחר שנה זה מאוד פוגע , כי אתה דווקא מצפה שהאמא תהיה זאת שתומכת ואוהבת ........... אבל כנראה שיש אמהות שיותר פתוחות בעניין ויש שלא.....

Liroy25

New member
אין על מה להצטער

אני לא מצדיק את צורת הדיבור של אמא שלך, אבל חשוב שתבין שהדור של ההורים שלנו גדל על "מה יגידו השכנים" ועדר מרעיו. כשאמא שלי למשל היתה מעט יותר צעירה מגילי הנוכחי וחברה טובה שלה נכנסה להריון, אבא שלה ואחיה פצצו אותה במכות ואף שברו לה יד. אני לא מצדיק אבל תבין על מה ההורים שלנו חונכו ולמה קשה להם פתאום לשנות תפיסת עולםם ב-360 מעלות. מה שהייתי מציע לך זה שני דברים: א. לדבר עם אמא שלך, זה לא קל אני יודע אבל מחובתך לעשות את זה! אדם שנמצא באפילה לא יצא ממנה אם לא תנחה אותו. זאת גם הדרך של אמא שלך אולי להתמודד עם הכאב, הבורות, הכעס. ב. פעמיים בחודש מתקיימות באגודה קבוצות תמיכה להורים שילדיהם יצאו מהארון, מגיעים לשם הן הורים והן ילדים. קח אותה לשם. כמי שפוקד את הפגישות על בסיס קבוע תאמין לי שמספיקה פגישה אחת בכדי שמשהו אצלה יתחיל להשתנות. בהצלחה! איתי

Ker

New member
איתי איתי

אתה סיפרת לאמך/אביך ,כיצד הגיבו ? אתה חושב שהם רואים אותך בעין שונה הכוונה אולי מתביישים בך קצת ?

dodobird

New member
אוקי- אז תשמע ../images/Emo13.gif

אני ספרתי להורים שלי די מזמן, כך שהיה (לפחות אמור היה) להם הרבה זמן לעכל ולהתרגל (אני מדבר על משהו כמו 8 שנים). באמת הזמן עבר והם לאט לאט התרגלו לרעיון. למרות זאת, היה מקרה עם אמא שלי, שחבר שלי ואני באני אליה הביתה, ובדרך החוצה, במגרש חניה, הוא נתן לי נשיקה. לא עוברות 20 שניות ואני מקבל טלפון "השכנים, השכנים...!"
אח"כ, אחרי שהיא נרגעה (כן כן, היא פולניה
) ודיברתי איתה, והאמת שקצת ירדתי עליה (לא בצדק, היא מה זה מותק) היא אמרה שבאמת היה אכפת לה מהשכנים, אבל, היא בעצם ממש שמחה לראות שיש מישהו שמאוד אוהב אותי ועמוק בפנים זה עשה לה טוב. כך שיש תקווה
המשפחה שלך, בסה"כ אני מאמין, תשמח שיהיה לך טוב, גם אם מעל זה יש שכבות של "לא נעימים" חברתיים. רק תעשה טובה, אל תרד עליהם יותר מידי, לא בריא...

Liroy25

New member
Ker Ker

אני סיפרתי להורים שלי בגיל 17 מיד אחרי שנפרדתי מהחברה שלי. עברו על שנינו שנים לא קלות, סה"כ להיות בן יחיד והומו זאת מכה לא קטנה להורים. מתביישים בי? אולי דאז כן, אבל היום כשהם רואים שאני חי עם בן זוג שאוהב אותי ודואג לי, בדירה מקסימה בתל אביב עם כלב יפיפה. כשהם רואים שאני מאושר, רגוע, שהחיוך לא יורד לי מהפנים. כשהם רואים את כל זה הם מבינים שמה שחשוב באמת זה שהבן שלהם יהיה מאושר! היום המשפחה שלי יודעת, (דודה שלי ובן זוגה אפילו היו כאן עם ההורים שלי בארוחת ערב) חלק מהחברים שלהם יודעים, אז מתביישים הם בטח לא!

אבא גאה

New member
מכה לא קטנה להורים?

למה? הניסוח הזה לירוי עושה לי צמרמורת....
מה הקשר בין "בן יחיד" לגודל ה"מכה"? מהיא ה"מכה"?

Ker

New member
הוא צודק , אני זוכר לפני 5 שנים

אפילו יותר היתה תוכנית בטלוויזיה על הומואים , ואמא שלי אמרה "איזו מכה זה להורים" , היא כמובן לא ידעה עדיין שהבן שלה כזה (למרות שהיא יכולה לומר זאת גם היום) , אבל הרגשתי כל כך רע באותו רגע ....

Liroy25

New member
כי מבחינתם עד שסוף כל סוף

נולד להם ילד אחד סגר באופן סופי את האפשרות לשחזר את הפלא, הנטיות המיניות שלו לא ממש היו בתכנון.

Ker

New member
אפשר קצת להבין אותם

אחרי הכל אתה בן יחיד והם ציפו שתתחתן ותביא להם נכדים , תמשיך את השושלת וכ"ו כמובן מה שחשוב זה העיקר שתהיה מאושר בחיים .

.m

New member
ואם הוא גיי לא יכול

להתחתן ולהביא ילדים??? גם זו תבנית מחשבה שאינה בהכרח מעוגנת במציאות... בדיוק כמו ההנחה שאם הוא סטרייט הוא כן|סדגש יתחתן ויביא ילדים.
mai

Ker

New member
הכוונה היתה מה שההורים חושבים

ולא אם הוא יכול או לא להתחתן . ומי מעדיף להתחתן עם בחורה שאתה למעשה מעדיף בנים ? אלו נישואין שיובילו לכשלון חרוץ .

אבא גאה

New member
חתונה עם גבר וילדים גם!!!

זה אפשרי וקיים (מתחתן עוד שבועיים עם בן זוגי וילד כבר יש...) לגלות לכם משהו? זה לא מה שמפריע להורים, כי גם כשאתה מתחתן ויש לך ילד, הם עדיין עושים פרצופים ולא משתתפים בשמחה שלנו. אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה המדכאת שלי כאן

באמת מדכא ../images/Emo10.gif

בהתחלה חשבתי שאולי אני צריכה לשתף את אמא שלי, אפילו שאני לא לגמרי בטוחה בנטיות שלי, כי היא בכל זאת גם אמא וגם חברה מאוד טובה... אבל לאט לאט אני מתחילה לפחד שאולי הורים הם ליברלים כל עוד זה לא אצלם בבית... אני גדלתי באווירה שבה באמת העיקר זה שאוהבים אחד את השני, לא משנה מה. בגלל זה קצת קשה לי להאמין שההורים שלי לא יקבלו אותי. ובכל זאת, בימים האחרונים אני מתחילה קצת לפחד שאולי גם ההורים שלי לא כל כך ליברלים כמו שאני חושבת. ואם אני חושבת על זה, אני זוכרת שפעם אחת סיפרתי לאמא שלי שיש לי ידידים הומואים, והתגובה שלה הייתה - "תיזהרי שלא תידבקי באיידס"
(אל תשאלו אותי למה היא חשבה שאני עלולה להדבק...)

.m

New member
יקירתי

לאן את ממהרת? כתבת שאת לא לגמרי בטוחה בנטיות שלך - אז תמתיני. לספר תמיד אפשר.
mai

אני לא ממהרת

פשוט לא נוח עם זה שעובר עליי משהו, ואמא שלי לא יודעת מזה. אנחנו חברות די טובות, ותמיד אני מספרת לה הכל. זה מוזר לי שאני לא יכולה לדבר איתה על זה.

.m

New member
יש הבדל

בין לשתף אותה בלבטים, לבין לצאת מהארון (קרי - להודיע בצורה חד משמעית שאת לסבית/דו מינית/...). אם את בוחרת לשתף אותה, קחי בחשבון שהיא עלולה לנסות להטות את הכף לכיוון שנראה לה. יתכן גם, כמובן, שהיא תתן לך חופש מלא, אבל את זה את בטח יודעת יותר טוב ממני, כי את מכירה אותה. בכל מקרה, שיהיה לך המון
mai

למעלה