מצטער על השירשור...

lali37

New member
אבל גם אם יש תורנות... צריך מישהו

אחראי, אחרת יש בלאגן...

ashkeloni

New member
לא ממש מעניין אותי...

תעשו מה שאתם רוצים... (הגבתי רק בגלל שתמר שלחה לי את ההודעה באייסי)

tamarhp

New member
אז מהתחלה ../images/Emo26.gif

מה דעתכם שבכל יום מדי שבוע, ראשון עד חמישי, תהיה לנו פינת פרקי אבות? כל יום משנה אחת, לפי הסדר. זה טוב בשבילנו - אמרות חכמים תמיד מתקבלות בברכה, והם בעצם עצות לחיים טובים יותר. בנוסף, אתם תמיד תהיו מוזמנים לפתח דיון מעניין על האימרה (איך אומרים על משנה של פרקי אבות? משנה? אמרה? מה?) נעשה תורנות, ובכל שבוע יהיה אדם אחר אחראי לשים את המשניות במשך השבוע. משנה אחת לכל יום, לפי הסדר, מראשון עד חמישי. אשמח לקבל תגובות, בעד ונגד, והאם אתם רוצים להשתתף בתורנות.

שולי פ

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון!

מצטערת, אני לא אוכל להשתתף בתורנות...

shadow dancer

New member
ע-נ-ק!!!

בס"ד תמר.......זה רעיון פשוט פצצה!!! ממש הייתי רוצה להשתתף.... אבל אני בישיבה... ואתם יכולים אולי ללכת על משו אחר.... אולי אפילו איזה ספר אמונה! זה יכוליות טוב מאד! קבלי ח"ח על היוזמה!

tamarhp

New member
אני אגיד לך..

ספר אמונה אחר אי אפשר כי הוא לא מחולק להלכות קטנות.. ויש דברים מסיביים מדי, ותחשוב שזה כל הגילאים פה.. פרקי אבות הן אמרות קלילות, עצות לחיים טובים, אמרי חכמים - שאת הרוב גם מכירים. דבר נוסף - זה מחולק לחלקים קטנים כך שאפשר לשים אחת בכל יום וגם לפתח עליה שירשור. זה גם מגוון יותר - יש לנו בבית אפישהו ספר ללימוד הלכות לשון הרע, מחולק לפי ימים, אבל זה לא מגוון.. זה תמיד על אותו נושא... אחרי שנגמור סיבוב אחד או כשיימאס - יהיה אפשר להחליף לסםפר אחר - ואתם מוזמנים להציע רעיונות נוספים.... הרעיון לא לגמרי שלי - יש בת בכיהת שלנו שכל פעם כשיש לה זמן פנוי, נגיד כשהיא גומרת את התפילה מוקדם יותר מהשאר - היא קוראת פרקי אבות. לפני איזה שבוע שבועיים השתעממתי כרגיל בשיעור תושב"ע, אז התחלתי לקרוא גם, וממש התלהבתי מהחוכמה של חז"ל, וחשבתי לחלוק את זה אתכם

lali37

New member
יש ויכוח עם זה השרשור של אריאל או

של איילת... לגבי המספר של ההודעות... אין לי שמץ...

איילת כ

New member
חחחח

יש ויכוח אבל אין שום סיבה לכך, זה ברור שהשרשור של המפגש יותר ארוך. פשוט אריאל לא מוכן לקבל את זה... מתכחש למציאות...

איילת כ

New member
הנה אני מביאה לך את השרשורים

ובקשר למס' ההודעות שהיו בכל שרשור אין לי מושג אבל אני חושבת שבשרשור של המפגש יש 615 בערך ובשרשור של אריאל נראה לי היה 423 אין לי חשק לספור, אבל צירפתי לינק.

איילת כ

New member
בשרשור של המפגש היה

652 הודעות וזה נמצא בעמ' 184. ובשרשור של אריאל היה 423 וזה נמצא בעמ' 103.

tamarhp

New member
במשך שבוע

בימים ראשון-חמישי את שמה בכל יום משנה אחת, לפי הסדר. אין צורך לכתוב פירוש, לדעתי, אבל לא יזיק.. את רק שמה וזהו. מי שרוצה לפתוח על זה דיון - מעולה. אם לא - רק לקרוא, להפנים וליישם.

למעלה