מצטער על השירשור...

tamarhp

New member
לא לשכוח

מי שרוצה להיות בתורנות - שיכתוב את שמו.
נרשמתי לתורנות.

maor13

New member
מצטער על השירשור...

אני רושם מפלאפון של חבר.. מצטער שאני לא רושם ניתקו לי זמנית את האינטרנט.. כמה שזה עצוב.. מצטער אנשים. מת על כולכם!

tamarhp

New member
../images/Emo26.gif שאלה חשובה../images/Emo36.gif

קודם כל למאור - יא מכור.. אפילו כשאין לך אינטרנט אתה נכנס מפלאפון
עכשיו לכולם!!! מה דעתכם שבכל יום מדי שבוע, ראשון עד חמישי, תהיה לנו פינת פרקי אבות? כל יום משנה אחת, לפי הסדר. זה טוב בשבילנו - אמרות חכמים תמיד מתקבלות בברכה, והם בעצם עצות לחיים טובים יותר. בנוסף, אתם תמיד תהיו מוזמנים לפתח דיון מעניין על האימרה (איך אומרים על משנה של פרקי אבות? משנה? אמרה? מה?) אשמח לקבל תגובות.

tamarhp

New member
שאלה נוספת

מי יהיה אחראי על זה? אני מתנדבת, אבל האם אתם חושבים שכדאי לחלק את העבודה - למשל, תורנות שבועית? או שנמאס לכם שאני אחראית על דברים בפורום (כמו הסניף הוירטואלי) ומישהו אחר רוצה לקחת את העבודה?

זה משנה מי אחרי??

העיקר שמישהו יארגן את זה.והמתחיל במלאכה אומרים לו גמור. וישר כוח על הדברים שאת מארגנת! ואני לא רשום במישפחה )= -אוהב את כולכם-

mimi14

New member
ד"א- גם אני לא רשומה במשחת שללו*...

* או איך שלא תקראו לזה.... ( בילבללתם אותי- שלילו?, שללו?, שלולו?)

tamarhp

New member
כרגע לא

אבל זה מתעדכן.. את יודעת - אנשים מתחתנים, ילדים נולדים... המשפחה מתרחבת ומתפתחת... בע"ה בתרשים הבא נשלב אותך... בלי נדר..

Tzabi111

New member
ומה יקרה אם ניתגרש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

או אם אני יתחתן פעם שנייה??? מי יודע??? מה שבטוח אני לא יודע.... -אוהב את כולכם-

זה משנה מי אחרי??

העיקר שמישהו יארגן את זה.והמתחיל במלאכה אומרים לו גמור. וישר כוח על הדברים שאת מארגנת! ואני לא רשום במישפחה )= -אוהב את כולכם-

lali37

New member
רעיון ממש טוב...

ואפשר לעשות תורנות, בין מי שרוצה, אבל צריך שיהיה מישהו אחראי שיארגן את התורנות ויפתח את השרשור כדי שלא יהיה בלאגן... ואממממ, אם יש מישהו שרוצה להיות אחראי, הוא יכול... וזה לא חייב להיות את... אני מוכנה...

tamarhp

New member
אני לא מנסה

להתנער מהתפקיד - אין לי בעיה לעשות את זה, והכי גרוע אני אבקש מדי פעם ממישהו אחר לעשות. זה לא כזה נורא. הבעיה היא שאני מפחדת שאתם תרגישו שאני כאילו לוקחת על עצמי יותר מדי ולא נותנת לכם לעשות כלום, ולכן אם מישהו רוצה לעשות את זה - שיערב לו.. לפי דעתי הכי טוב לעשות תורנות, אז בבקשה - גם להגיב מה דעתכם, ואם אתם בעד - לכתוב האם אתם רוצים להשתתף בתורנות (הבנים שבישיבות כל השבוע לא יוכלו כי זה יהיה תורנות שבועית - אחרת זה סתם מבלבל)

למעלה