מצטער, אבל חזרתי.

סיטרא

New member
מצטער, אבל חזרתי.

רשמית ומעשית. מה היה פה בזמן שישנתי? מי הגיע? מי הלך? קפת, התאומה האוליגרכית שלי, תודה שפיטרלת פה לאורך הקירות עם צ'קלקה וקרבין, שמרת פה על הפורום מפני המציקים ואת תתוגמלי. בינתיים אני מזמין אותך לארוחת ערב אצלי, נגלגל שיחה, בלינצ'ס וג'וינטים. ראיתי שהגיח לפה איזה חתול, ועוד במגפיים, אללי. תיכף אתהה על (ז)קנקנו, על שפמפמו ועל ציפורניו. ראיתי שגם לריסה צצה שוב יש מאין, זה כמו התעבות, התממשות, התהוות, מטמורפוזה (נו, הרי הייתי חייב לתקוע מילה לועזית אקסטרווגנטית, בשביל הבאלאנס הסופיסטי). פיי עדיין פה. מוזר. מוזר מאוד. אומר דרשני. סופטי, כפרה עליך, תודה על דאגה כנה, אני אזכור לך את זה, בוא, תהיה מקורב לצלחת ולסיר הבשר, החלונות הגבוהים מעולם לא היו נמוכים בשבילך כמו עכשיו. בוגונביליה, היי, פינטזתי עלייך בגולה הדוויה, שימשת לי כחומר גלם בבנק הזכרון שלי על משכבי בלילות. א י ל ה, עיניים, המינימליזם הזה שלך כל כך חינני! והלקוניות שלך המשתפכת בגלים גלים.. המשיכי כך, זה סקסי. פטר, ינוקא, חזרתי, אני ולא מלאך, אני ולא שרף, תוכל למחוק את החיוך שהתמרחת בו כשלא הייתי בבית, פוי! לא יפה לך לחשוף ניבים מוכי עששת. תלונות? הצעות יעול? רצח אופי? מה התחזית להמשך השבוע?

קפת

New member
מה יש לך להצטער?

זה הם צריכים, בעיקר בגלל כל הרמיזות הנואלות והנלוזות שפזרו פה, כאילו היית איזה עמי בלי תמי בדרכך למוות מתוק ולוהט והם - זרעוני דרך. וברור לי את מי ילהקו לתפקיד המכשפה, זונות. מה הבאת לי ממסעותיך?

סיטרא

New member
אני צריך להצטער

משום שלאחרונה אני עוטה על עצמי תחפושת של מושיע האנושות, כהן הרחמים, נוצרי טוב שחוטף כאפה ומגיש גם את הלחי השניה, והיה מגיש גם את השלישית, אם הייתה כזו. קתולי יותר מהאפיפיור, מזוכיסט יותר מאוגוסטינוס הקדוש, יותר בתול ממאריה ויותר רטוב מיוחנן המטביל. זה למה אני מצטער, באתי בפוזה של צדק ושל התבטלות עצמית, נו, זה בגלל המסע שלי, לא מסע אל. אס. די. כמו של דודּבידן, מסע אמיתי, טהור, מסע של התגלות ושל הארה. הייתי במקומות שבהם לא שמעו על קפטן קוק, פשוט אכלו אותו, נקלעתי לארכיפלג (לא מיקרונזיה) בלתי ממופה, האיש הראשון שנקרה בדרכי הראה לי את דרכי החוצה, בתמורה הענקתי לו שרשרת חרוזים מפלסטיק, ראי מיניאטורי ומצפן, הוא חשב אותי לאל ושחט עז לרגלי לאות הוקרה, וגם הוטבל לנצרות, טובל ושרץ לצאוורו, זה מה שהיה מחובר לתליון שלו. הבאתי לך מצנם.

softy

New member
סליחה שאני נכנס

באמצע ישיבת מנהלים. אני לא יכול להתאפק - הבאת גם לי משהו?

סיטרא

New member
לך הבאתי

פצירה, יש עליה חותמת נשיאותית מתקופת הקולוניאליזם של בריטניה, זה מהאי השכן, הילידים שם אדיבים יותר, זוכרים לטובה את תקופת המנדט, "כלניות כלניות! אדמדמות.." זה ההמנון הלאומי שם. גם נוויגרף הבאתי, מתנה שימושית לספן המתחיל, שלא תחשוב שכוכב הדרום החליף את עורו לכוכב הצפון. כלי היגיינה ונוויגציה תמיד היו חביבים עלי. הם לא התנפלו עלי, חשבו שאני בא בשלום. על ראש התורן התנופף דגל לבן, זה התחתונים שלי שהיו תלויים שם לייבוש, איזה מזל.

softy

New member
פצירה?

לא יפה לעשות לי אאוטינג! אני מתכוון להמשיך ולשלם את חובי לחברה ולגמרי לא מתכוון לעשות בה שימוש [ע"ע פצירה]. בובה מתנפחת או חתולת מחמד יכלו לעזור לי יותר טוב להעביר את לילותי אל בין הקירות הטחובים וריח הליזול החריף הצורב את גרוני.

קפת

New member
הבאת לי מצנם

כי אתה רוצה להיות טוסט? תמצא גבינה, השאר עלי.

סיטרא

New member
הבאתי מצנם

כי זה מה שחילקו. תאמיני לי, קפת, שאם הייתי רואה חלקי חילוף לבולדוזר קאטרפילר משנת 88' (זה מה שביקשת ממני בפעם הקודמת שיצאתי למסע, לא?), הייתי לוקח מנה כפולה. רגע, משהו פה לא מסתדר לי, מה עניין גבינה למצנמים? המצנם זה הכלי הזה שיורה פרוסות לחם לגובה, נכון? אז איפה יש שם מקום מיותר לגבינה? או שהגבינה משמשת שם כחומר נפץ להדיפה בטוחה? ולמה הלחם תמיד קופץ לכיור, למה?

softy

New member
מצנם זה חלופה עברית לטוסטר

בטוסטר כידוע קולים טוסטים עם גבינה צהובה, אני באופן אישי אוהב למרוח גם מרגרינה על כל צידי הפרוסות זה הופך את הטוסט ליותר נימוך בפה. לפעמים אני גם מפזר כמה זיתים ללא הגלעין שלהם אל תוך הטוסט ומקשט בפלח עגבניה.

סיטרא

New member
עכשיו

בכלל יצאתי מבולבל. הכלי הזה שמקפיץ לחמים הוא המצנם, נכון? המצנם הוא הטוסטר, בכבודו ובעצמו, נכון? ומה שמו של הכלי שמרסק ואופה את הסנדוויץ'? המציאו לו שם משלו, או שהותירו אותו ככה, אנונימי? או שמא תאמר שהמצנם-הטוסטר הוא זה שמרסק וגם זה שמקפיץ, שזה כבר לא הגיוני בעליל, כי אני לא רואה קשר ממשי בין המקפיץ למרסק. אז איך?

אולי זה כן פשוט

מצנם זה כל מה שגורם לדבר שפרוסת מאפה שאינה קלויה להפוך לצנים. לכן, גם ה'מרסק' וגם המקפיץ הם מצנמים.. פשוט, זה שמקפיץ - גם מקפיץ וזה שמרסק - גם מרסק.. but I still wonder..

סיטרא

New member
לא מניח על הדעת,

הרי הרדיאטור ('תנור ספירלה' כפי שהוא נקרא בפי חברות השיווק שנהגו כאן מנהגי פוליטיקלי קורקט) גם יכול להפוך פרוסת לחם לקלי פריך ומזין. שמא תטען שאין זה שימושו הטבעי. אענה לך - כלי החשמל שברשותי נתונים לקפריזות שלי, אבשל עליהם מכל הבא ליד ולדמיון. ואין לדבר סוף. ועל כך ניתן להתווכח רבות רבות עד אשר יעלו עשבים שוטים בלחיינו, והעייפות, העייפות תקפוץ עלינו, כמו שזיקנה תקפוץ עלינו יום אחד. יום אחד יקפצו עלינו כל מיני דברים ואנחנו לא נרגיש, השאננות, זה בגללה.

אל תתהדר

במחשבות כאלה. גם תנור ספירלה הוא מצנם, כן, מכיוון שזאת הגדרה אפקטיבית - על פי האפקט תגדיר. כמו שאבן, רובה, רמקול 400 וואט או מכחול הם כלי נשק. העניין הוא שאולי כן יש שם אחר לדברים האלה, מצנם שמקפיץ הוא מקניץ, אולי. והשאננות? יקפצו עלייך דברים כך או כך. ובכלל, אם לא תהיה שאנן, אז תעשה ותעשה ותגיע ותשלים עם עצמך ותהיה שלו. ומה עם אלה שאין להם לאן לחטור? או שהחטירה היא עצם העניין? זקנה לא מונעים עם שאננות. זקנה מונעים על ידי מוות מוקדם (עניין יחסי) ויש שיאמרו שהמקדימים - זקנים הם בנפשם, כך שחלילי קסם למינהם לא באמת עוזרים. רוצים להקפיא לנו את השכל ולהפשיר עוד 400 שנה, כשכולם יהיו עם IQ 400 ובנו ישתמשו כנראה בתור חלקי חילוף לחיות בית או משהו כזה.

softy

New member
מקלה

מעתה אמור מקלה. מקלה הוא זה שקולה את הלחם ואם יש לך מקלה שהוא גם מקפיץ את הפרוסות אחרי שהשחימו הרי שיש לך: מַקְלֶה מַקְפֶּץ.

קפת

New member
תנור ספירלה זה לא רדיאטור

הו לא. רדיאטור זה מן דבר כבד כזה, דבוק לקיר או על גלגלים, שיש לו צלעות, ונוזל מסוים זורם בעורקיו. האמת שההגדרה הזו יכולה גם לתאר זקנים בבית חולים סיעודי. אבל ההמשך מפתיע. הפעלת הרדיאטור - דהיינו הכנסת אנרגיה לגופו הצונן והקשיח - גורמת להתחממות הנוזל שמתפשט בקרביו, וצלעותיו מפיצות את החום שנוצר בהן לכל עבר. שום קשיש סיעודי לא יצלח לכך, תאמינו לי. ניסיתי. רדיאטור מחמם יותר טוב מספירלה, אבל אי אפשר לקלות עליו שום דבר.

סליחה על הבורות

אבל אני לא הבנתי. רדיארטור - מלשון הקרנה - מקרין חום, לא? או שההקרנה היא בנוגע למה שתיארת - לחימום הנוזל הפנימי? בכל אופן, אם לוקחים רדיאטור מספיק חזק (גם אם אין כאלה בשוק!)- גם אי אפשר לקלות?

קפת

New member
אני יודעת שאתה מנסה לבלבל אותי

עם עובדות, אבל אני לא מתרגשת. רדיאטור זה זה שיש לו צלעות. אחרת זה ספירלה, או קונווקטור או גז, או נפט. תלוי בטכנולוגיה. אם לוקחים רדיאטור מספיק חזק, אפשר לקלות עליו את הטוסיק. זה נורא נחמד.

פאראנואידית

אף אחד לא מנסה לבלבל אותך יותר ממה שאת. פשוט לא נראה צורך כזה. דיברתי על הצלעות - אכן, אלה שאפשר לצלות עליהם טוסיק ללא עוררין. הטוסיק הצלוי מאפשר סנסיטיזציה של מערכות העצבים הפריפריאליות, כך שכל קפיצה קטנה לביקור תורגש ולא יהיו הריונות בלתי רצויים. רדיאטור מספיק חזק יגרום גם לפרוסת לחם עדינה להקלות!

Le Fay

New member
זהו? מעכשיו רדיאטור זה מכשיר חימום?

מוסכניק כבר לא תהיה (ואני חשבתי שרק באקזיסטנציאליזם אין לך מושג ירוק).

למעלה