מצטער, אבל חזרתי.

Le Fay

New member
רק אם מזרימים בו נוזל חם יותר

מטמפרטורת הסביבה. כשמזרימים בו נוזל קר מטמפרטורת הסביבה, הוא מכשיר קירור.

Le Fay

New member
אופס. שכחתי: אתה חווה את העולם

באופן סובייקטיבי. זה שהתייחסת להודעה של קפת בטח משנה עבורך את מהותו של המקרן.

Le Fay

New member
../images/Emo101.gifגיאומטריה ב': זה שיש לו צלעות

נקרא כבש, זה שיש לו צלעות רזרביות מכונה פּוֹרק, זה עם הקוביות - מאותגר אסטרוגן (המונית: גבר. ע"ע
). עכשיו שסגרנו עם נתחים עממיים אפשר לגשת לפילה: זה עם טוסיק לקליה הוא עגל חלב; ואותו מוטב לא לקלות חזק אלא להשאיר מדמם.

קפת, לא תצליחי לעבוד עלי

אני יודע שהרגת את סיטרא בהתקף קנאה, ועכשיו את משתמשת בהרשאת המנהלת שלך כדי להכנס לפה בשמו ולכתוב שהוא חזר. אני יודע את האמת. ליבי (השחור הרע והמריר) מנמבא לי שאי שם, באחד מאתרי הבניה בארצנו, ככל הנראה באיזו התחלת בניה בהתנחלות לא חוקית, ממתינות עצמותיו המכורסמות של סיטרא שנביאן לקבורה בקבר ישראל. רוב הסיכויים שזה לא יקרה, כי זה דורש מאמץ. והוא לא שווה את זה. אבל אל תדאג עבדי סיטרא, אנחנו נקבור את כותנתך בארון ריק ונישא עליך הספדים, אולי אפילו נקבור איתך את לריסה ובוגו, שתוכל לעשות את זה שם בעולם הבא, אבל לא בטוח, כי יכול להיות שתהיה להן התנגדות קלה. אולי יום יבוא, לאחר שהשטחים יוחזרו, והמון פלשתיני משולהב יחשוף את עצמותיך הדקיקות והפריכות ותוכל לנוח על משכבך בשלום. לכתך לבי שוב מצערת אותי מעט. דווקא יכולת להיות מנהל טוב. הנטיה שלך לרצות אותי בכל מחיר יכלה להועיל לי. עכשיו אאלץ להמשיך לעשות מניפולציות לקפת, וחושש אני שיבוא יום בו אאלץ אף לחשוף טפח מבשרי הענוג כדי לרצות את רעבה לבשר צעיר ומסוקס, כדי שתמשיך לעשות כדברי. היה שלום סיטרא, מי יתן ומותך לא היה לשווא.

סיטרא

New member
הו!

לך חיכיתי יותר מכולם, אני משוכנע שאתה איש טוב, הולך בדרך הישר, נותן צדקה בסתר, מדגמן עבור זק"א, עוזר לילדות קטנות להגיע לגן, מוצא להן דרכי קיצור דרך חדרי מדרגות.. וכיוצא באלה מצוות ומעשים טובים, למשל ולשנינה. פליטות פה זעירות שלך, קצת פה וקצת שם מסגירות אותך. איש טוב, תהווה דוגמה לכל אחינו המגלומנים הפזורים במדינות הים. עלה התאנה שלך כמש, פטר, יאללה, תתחיל להשתלח, להפריע, להפר את האיזון האקולוגי והדמוגרפי של הפורום, לשלוח לי מעטפות נפץ אנונימיות, לשלוח לקפת רמיזות מיניות בוטות, להשליך תחתונים מוכתמים בדם ווסת מהטריבונות, לצרוח כמו גרופית. מה לך ולקונספירציות נלוזות? "קפת הרגה את סיטרא, חה-חה-חה", יאללה, תשורר קצת, תביא אותה בפואטיקה, תהיה איש טוב, תהלום, תכאיב, תשתפר, תשתדרג. או אז תמצא את שמחת החיים האבודה שלך, ואם תראה גם את שלי, שלח לי במייל.

סיטרא

New member
גם,

נסה למקם את עצמך בסקאלה, תרגיש חופשי. כל השאר כבר מחר, עייפות קפצה על גופי החסון.

למעלה