מצטערת....

MoRibisi

New member
החדר שלי+ הסטיות שלי= ../images/Emo32.gif

אמא עם התקפת לב... אתמול הדבקתי בבפנוכו של הארון שלי תמונות עירום של ג´ובאני ריביסי, כמובן, ושחכתי קצת (ברוב טפשותי) מהעובדה שאמא שלי מכניסה לארון שלי מדי פעם בגדים מגוהצים... אקיצר היא פתחה אתמול את הארון שלי, ומה היא רואה? את ג´יו היקר עומד ומנופף לשלום, בבגדיה של אמא טבע. גולפ...
זה היה... אמ... משעשע. כן. וזה לא הדבר ה"משעשע" היחיד שקרה לי אתמול *מחביאה את הבגדים מ"מופע האימים של רוקי* מתחת למיטה ונשבעת לא להסתובב איתם יותר לעולם ברחבי הבית*.

MadonnaFan

New member
בעעעעעעעע

אל תעלבו או משהו אבל הציורין=ם האלה מכוערים להחריד! הוא (הארי) נראה בהם כמו מן גורילה צעירה ושעירה... בעעעע @מעין@

LuNaTiC

New member
חחחחחח

גוד איידיה... הא! אתם צריכים לראות את היומן שלי.. כשפותחים יש שתי תמונות משגעות של הירו אהובי ותמונה כל כך יפה של טנצ´י וריוקו, הזוג הניצחי!! בערך באיזור סוכות יש שני עמודים לצוות רוקט עם תמונה מקסימה של ג´סי וג´יימס, ובעמוד השני תמונה של מיאו בפוזה קולית... וכתוב גם הסיסמה שלהם והכל... מעבירים עוד ואז יש תמונה חמודה של פו והחברה... בארבע עשרה בפברואר יש תמונה רומנטית של סימבה ונלה:))))) ואז.. אחר כך עוד לא הספקתי להדביק את כל התמונות שאני הולכת לשים שם... אבל בסוף היומן יש תמונה מקסימה של פו והחבר´ה, ותמונות רומנטיות של אלאדין ויסמין, אריאל ואריק ופוקהונטס וג´ון סמית´.... אה כן ויש בהתחלה גם תמונה של בל והחיה רוקדים.. איזה יופי לי.. ^^ ויהיו עוד מלא אנימה, ותמונות של סטארלינג שציירה את הדמויות של הארי פוטר הכייייי מדהים שאפשר!!!! ותהיה פינה לדראקו עם כל הפאנארטים שמצאתי עליו עד היום.. האושר!!!!! הרי בשביל מה יש 365 ימים בשנה... בשביל יומן מקושט ומגניב!! -ענבל, עולה לכיתה י´ ותשתמש בעצה של חן על כל מי שיוציא מילה מהפה-

PopPy

New member
יש לי רעיון!

בואו נפתח מועדון מעריצי חן ^-^ קודם הפנקייק שלך, אחרי זה הרעיונות
בקרוב איזה ננסי סטופר תטבע אותך על הפרת זכויות יוצרים, תסתובבי עם אף אדום, תקבלי מכתבי מעריצים ותתרמי לאגודות בבריטניה!
|S| פופי |S|

fluppster

New member
../images/Emo9.gif

יו, אנשים, אני כבר לא עומדת בזה! אתם מעלים לי את האגו לגבהים שלא ידעתי שקיימים בכלל! אני חולה על הפורום הזה, אנשים ממש יודעים איך לפרגן פה....... חן המסמיקה

LuNaTiC

New member
*ענבל מחייכת*

הו כן ווי לאב יו חן!! יצא לי חרוז.. נכון שאנשים כאן ממש חמודים?

Ms. Potter

New member
../images/Emo13.gif

דבר ראשון- חן- הרעיונות שלך בהחלט שימושיים ! *מראה את אצבעה האמצעית בגאווה לאנשים מסביבה*. חוץ מזה, החדר שלי לא רק שלי, אבל לא אפרט מי גר איתי בחדר, אבל עוד שני אנשים אוקיי ?- *חברי הפורום מתעלפים*. כן,כן, זה ממש מאמלל! וואה, והקירות- לבנים ! ל-ב-נ-י-ם! ואני לא יכולה לעצב אותה גם כמו שאני רוצה ...
. חוץ מזה, איזה יומן קניתם? משהו של ה"פ או לא ? אני עוד לא קניתי, אז כתבו פה איזה כולל נימוקים ומחיר
, שאדע מה לקנות גם, כיוון כללי (או אותו מוצר!) לימור (שקונה יומן כדי לשים בו את התמונות של הירו, טוייה, קנשין, יוקיטו ועוד שלל תמונות אנימה, אבל הבנים הכי מדהימים...).

fluppster

New member
דבר ראשון- ../images/Emo51.gif

ודבר שני- אני קניתי אירגונית לנוער פשוטה. אני הכי אוהבת את היומן הזה. היה לי אותו כבר שנתיים, ורק החלפתי את המילוי, אבל השנה קניתי אחד חדש. איזה כיף, הוא בצבע אדום! והדבקתי בו מדבקות של ה"פ שגזרתי מהמדבקות למחברות שקניתי, ועכשיו הוא נראה עוד יותר פצצתי! חן

LuNaTiC

New member
לימור!!!

אני המעריצה מספר 11111111111 של הירו!!!!! אני רוצה את התמונות שלך שאני אוכל לשים!! בבקשה!! אולי תורידי איי סי קיו??? אני רוצה גם קנשין ויוקיטו!!! למרות שיש לי כמה של יוקי וגם ציירתי פעם אותו.. חחח יצא מוזר.. ציירתי גם את הירו וקטרא מגאנדאם ווינג... המ..

stata

New member
להצטער?מה פתאום?

שבוע הבא אני נוסעת לטורקיה אבל כשאני אחזור ההורים שלי יזכרו לעשות קניות לביה"ס,ואני אקנה כול מה שיראה לי,על הארי פוטר,על דיג´ימון, ועל כול דבר אחר(שאני כמעט לא אשתמש במה שאני אקנה מתוך רגשנות...),ואני עולה לי´ ככה שגם אני יכולה להרגיש בושה קלה...אבל אם אני אוהבת משהו למה אני צריכה להסתיר את זה?

Pantera

New member
את לא לבד....

אני עולה לכיתה י´ וגם אני שרופה על הארי פוטר ואני לא מתביישת בזה כי זה מה שאני אוהבת והארי זה מי שאני מעריצה ואם זה מצחיק מישהו אז זאת הבעיה שלו. נ.ב: ותודה על הרעיון של היד, אני אאמץ אותו.

Pantera

New member
הרעיון הוא:

הרעיון של היד התכוונתי לזה שלקפל את האצבעות על יד ימין חוץ מהאצבע האמצעית.

Hermione

New member
זה ירוק...זה זוחל... זה מרצ´נדייזס!

וזה משתלט על עולמנו! *דרופס דד* אני חושבת שאני אקנה מחבת אחת של הארי, כי אני ארגיש רע אם אני לא אקנה... אבל לא יותר מזה, כי זה לא יותר מדי מלהיב, וכי אני לא יכולה לממן את זה בכל מקרה. הגעתי למקסנה חשובה בהחלט, שכשאת צריכה לקנות הכל מכספך, את פשוט נמשכת בלי רצון בחזרה לקלסרים בחבילות של שלושה ומחברות במארזים של עשרים... אני פשוט לא מאמינה כמה שהדברים האלה יקרים~! איך אני אממן את כל הדיסקים שנשפשי יוצאת אליהם? בההההה אנה, הו לאבס יו אול

למעלה