וואו איזה מגניב ../images/Emo9.gif
גם אני הייתי שם אתמול!! ובאותה הזדמנות אני ואמא שלי הלכנו לחפש לי את החדר החדש שלי (הכל חוץ מהמיטה אם אתם מתעקשים לשאול וגם אם לא כי כיף לי לספר על זה ^-^) והיה ממש כיף והולך להיות לי סוף סוף את החדר שחלמתי עליו בערך מכיתה ד´ כשהורוד והלבן כבר יצא לי מהאף. ונדמה לי שהצלחתי סוף סוף לשכנע את אמא שלי לתת לי לצבוע לתכלת! הורי!! אההם.. חזרה לענינינו.. אולי ניפגשנו?! היתה שם מישהי בערך בת 16 באגף הה"פ! כמעט רציתי לפנות אליה כי בדרך כלל אנשים בגיל הזה שפונים לאגף HP אמורים להיות ממש מכורים קשה ומכורים קשה נפוצים בעיקר ברשת, אבל תפסתי את עצמי ברגע האחרון ^-^ אבל בעצם.. חחח מאיפה את? ^-^ אני הייתי בסניף אופיס דיפו בראשל"צ בחנה וקנה.. המפ..
אניוואי גם אני קניתי כמה דברים קטנים של ה"פ למרות התנגדותי הנחרצת לעניין - כן כן, על ראש הגנב בוער הכובע - פשוט לא יכלתי להתאפק!
קניתי מחברת מקסימה קשיחה ספירלית (לא שאני עומדת לכתוב בה משהו בביצפר), שעלתה לי 12 (!!!) שקל עם ציור של הארי רון הרמיוני ונוויל בסירה על האגם בדרך בפעם הראשונה להוגוורטס, ו.. הממ מה עוד? (*הולכת לבדוק בשקית*) הא כן - שני קלסרים אחד קשיח גדול כזה של HP עם אותה התמונה, אחד אחר של קווידיץ´, ושתי עטיפות נחמדות כאלה למחברות של קווידיץ´ ושל התמונה הכל כך מוכרת לכולנו של סנייפ מעל הארי בשיעור שיקויים עם הקדירה והכל ומאחורה רון והרמיוני, יש לי חלק מזה על המחשב נגיש, וחלק אחר אי שם אבוד בין 700 קבצי ה"פ (רובם תמונות) שלי.. המפ.. אני מצרפת את זה. אניוואי התיקי HP ממש לא מי יודע מה, ראיתי את האורגינייזר אבל יש לי אחד ממש מקסים בצבע ורוד מיוחד כזה עם אבזם כסף ומיקי מאוס מוכסף כזה ממש מקסים משנה שעברה שנראה כאילו לא השתמשתי בו אז אני רק קונה מילוי, והקלמרי HP ממש אבל ממש מכוערים! אין להם טיפה של צורה והם מאוד מכוערים גם בצבעים וגם בסגנון, אפילו העובדה שכתוב עליהם Harry Potter לא משנה את זה, אבל במקום החלטתי להשתמש לשם שינוי בתמונות שיש לי על המחשב ואני מארגנת לי כל מיני דברים יפים בשביל לעשות מהם עטיפות ספרים ומדבקות יצירתיות כי.. בשפה עדינה - העטיפות ספרים HP ממש מכוערים, בשפה פחות עדינה- הם ילדותיים בטירוף, מגעילים, ו ****** ******* ******* ******* ******** ******** (ואל תשאלו אותי מה רציתי לכתוב בכוכביות כי אין לי מושג, מה שבטוח - זה אמור להיות משהו גס על המתכנן של זה..). הממ אז כן גם אני נכנעתי, פשוט מזה נחמד לראות את סנייפ בזמן שיעור מתמטיקה ולדעת שהיה יכול להיות יותר גרוע
והרגע הבאת לי רעיון גאוני ביותר חן יקירה, ועל זה אני מודה לך מאוד כי אצלי בכל הכיתה כולם אנטי אבל ממש אנטי HP, ורק על זה שקראתי את הספרים צוחקים עלי אז פחדתי לחשוב מה יקרה כשאני אגיע עם כמה מוצרים של HP לכיתה, והרעיון של הלוני טונס מותר וHP אסור + ה.. אר.. ידך הימינית פשוט גאוני
|S| פופי |S| נ.ב בהודעה הבאה אני מצרפת את התמונה השנייה של השיט להוגוורטס.