מצטערת....

fluppster

New member
מצטערת....

אני יודעת שפה בפורום אנחנו נגד מרצ´נדייס, אבל אתמול הייתי באופיס דיפו וקניתי דברים לבי"ס, וראיתי שם מחברות מהממות של ה"פ, וכמובן שלא הצלחתי להתאפק וקניתי אותם.
אח"כ גם ראיתי מדבקות מדליקות למחברות וקניתי גם אותן. ככה זה, הוכחתי שהמרצ´נדייס עובד..... ואגב, היה דרוש לי הרבה אומץ כדי לקנות אותם, מפני שאני עולה ל-י"א ואנשים עלולים לצחוק עלי. החלטתי שבמקרה כזה אני פשוט מאוד ארים את ידי הימנית, ואקפל את כל האצבעות חוץ מהאמצעית.
מה, לוני טונס מותר וה"פ אסור????? חן

Ms. Potter

New member
אין על מה להצטער !

ואולי כל שאר חבריי הפורום שונאים מארצ´נדייז- אבל אני- לא ! שזה קשור למה שאני אוהבת ומעריצה (פי איזו מילה, אז למה לא ???) חוץ מזה, אף אני חטאתי
, בקניית מחברות ומדבקות- סו וואט ? אני עולה לט´, ואאמץ את שיטת האצבע האמצעית בחום- תודה! לימור.

PopPy

New member
וואו איזה מגניב ../images/Emo9.gif

גם אני הייתי שם אתמול!! ובאותה הזדמנות אני ואמא שלי הלכנו לחפש לי את החדר החדש שלי (הכל חוץ מהמיטה אם אתם מתעקשים לשאול וגם אם לא כי כיף לי לספר על זה ^-^) והיה ממש כיף והולך להיות לי סוף סוף את החדר שחלמתי עליו בערך מכיתה ד´ כשהורוד והלבן כבר יצא לי מהאף. ונדמה לי שהצלחתי סוף סוף לשכנע את אמא שלי לתת לי לצבוע לתכלת! הורי!! אההם.. חזרה לענינינו.. אולי ניפגשנו?! היתה שם מישהי בערך בת 16 באגף הה"פ! כמעט רציתי לפנות אליה כי בדרך כלל אנשים בגיל הזה שפונים לאגף HP אמורים להיות ממש מכורים קשה ומכורים קשה נפוצים בעיקר ברשת, אבל תפסתי את עצמי ברגע האחרון ^-^ אבל בעצם.. חחח מאיפה את? ^-^ אני הייתי בסניף אופיס דיפו בראשל"צ בחנה וקנה.. המפ..
אניוואי גם אני קניתי כמה דברים קטנים של ה"פ למרות התנגדותי הנחרצת לעניין - כן כן, על ראש הגנב בוער הכובע - פשוט לא יכלתי להתאפק!
קניתי מחברת מקסימה קשיחה ספירלית (לא שאני עומדת לכתוב בה משהו בביצפר), שעלתה לי 12 (!!!) שקל עם ציור של הארי רון הרמיוני ונוויל בסירה על האגם בדרך בפעם הראשונה להוגוורטס, ו.. הממ מה עוד? (*הולכת לבדוק בשקית*) הא כן - שני קלסרים אחד קשיח גדול כזה של HP עם אותה התמונה, אחד אחר של קווידיץ´, ושתי עטיפות נחמדות כאלה למחברות של קווידיץ´ ושל התמונה הכל כך מוכרת לכולנו של סנייפ מעל הארי בשיעור שיקויים עם הקדירה והכל ומאחורה רון והרמיוני, יש לי חלק מזה על המחשב נגיש, וחלק אחר אי שם אבוד בין 700 קבצי ה"פ (רובם תמונות) שלי.. המפ.. אני מצרפת את זה. אניוואי התיקי HP ממש לא מי יודע מה, ראיתי את האורגינייזר אבל יש לי אחד ממש מקסים בצבע ורוד מיוחד כזה עם אבזם כסף ומיקי מאוס מוכסף כזה ממש מקסים משנה שעברה שנראה כאילו לא השתמשתי בו אז אני רק קונה מילוי, והקלמרי HP ממש אבל ממש מכוערים! אין להם טיפה של צורה והם מאוד מכוערים גם בצבעים וגם בסגנון, אפילו העובדה שכתוב עליהם Harry Potter לא משנה את זה, אבל במקום החלטתי להשתמש לשם שינוי בתמונות שיש לי על המחשב ואני מארגנת לי כל מיני דברים יפים בשביל לעשות מהם עטיפות ספרים ומדבקות יצירתיות כי.. בשפה עדינה - העטיפות ספרים HP ממש מכוערים, בשפה פחות עדינה- הם ילדותיים בטירוף, מגעילים, ו ****** ******* ******* ******* ******** ******** (ואל תשאלו אותי מה רציתי לכתוב בכוכביות כי אין לי מושג, מה שבטוח - זה אמור להיות משהו גס על המתכנן של זה..). הממ אז כן גם אני נכנעתי, פשוט מזה נחמד לראות את סנייפ בזמן שיעור מתמטיקה ולדעת שהיה יכול להיות יותר גרוע
והרגע הבאת לי רעיון גאוני ביותר חן יקירה, ועל זה אני מודה לך מאוד כי אצלי בכל הכיתה כולם אנטי אבל ממש אנטי HP, ורק על זה שקראתי את הספרים צוחקים עלי אז פחדתי לחשוב מה יקרה כשאני אגיע עם כמה מוצרים של HP לכיתה, והרעיון של הלוני טונס מותר וHP אסור + ה.. אר.. ידך הימינית פשוט גאוני
|S| פופי |S| נ.ב בהודעה הבאה אני מצרפת את התמונה השנייה של השיט להוגוורטס.

^gilad^

New member
בתור אחד....

שראה ועזר לעצב את החדר שלך אני מאחל לאלה שמעצבים שילך להם כמו שהלך לנו

o.h

New member
המפי!

המודם שלי מקולקל והוא עובד כמו צב! בכל מקרה, אני דאווקה (ככה כותבים את זה?) אהבתי את התמונה של הארי עם מצנפת המיון. ואהבתי את התיק הכחול, שכתוב עליו harry potter באותיות זהב. והחדר שלי הוא בצבע סגול בהיר, והתיקרה בצבע תכלת- כחול ומעל המיטה שלי ציירתי דינוזאור שדומה באופן מחריד לברני. ובזמן הקרוב אני לא יכולה בדיוק להגיב על הודעות כי המודם שלי לא בסדר. או<פ>יר שתקדיש לענבל את הפרק הבא בפאנפיק שלי, כי היא נעלבה.

PopPy

New member
אויש מסכנה, חחח היום ברני מפחיד

אותי באופן מיוחד, חחח אבל ברני על הקיר? אני מניחה שבנות דודה שלי היו רוצות לישון אצלי לעיתים קרובות
הממ אם את מחוברת לאינטרנט (אינחראנט) זהב (חום) אז זה לא מהמודם שלך, השרתים שלהם היום שברו את שיאי האיטיות, ההתנתקויות ואת האי התחברות בכלל, יש לי סכין ששמור להם טוף טוף בארון לעת צרה, ועכשיו זה הזמן הטוב להשתמש בו, הבעיה היא שאני נמצאת שעה על הקו שלהם עד שהם "עונים" - מרימים את הקו ומנתקים! החוצפה!! מי שמעוניין ברצח שלי (דניאל?
) מוזמן לתת לי עוד חבילת התחברות של אינחראנט זהב (שלום מדברת תקווה זאת שטות לתת שירות). ל"הארי פוטר" - תודה, כבר קנינו הכל ואני מחכה בקוצר רוח לראות את הכל בשעה טובה ומוצלחת מוכן, ובעוד בערך חודש (ארג! רציתי שזה יהיה לפני תחילת שנת הלימודים! ) זה יהיה לי בבית! הורי!
אה כן - הצבע של התכלת שאני רוצה - אז זה לא תכלת רגיל זה התכלת המצוייר הזה עם כל מיני "כתמים" ודברים מדליקים שאני לא יודעת איך להגדיר (זה לא ציורים).. אה וול.. לפחות אני יודעת איך זה נראה ^-^ |S| פופי |S| נ.ב כותבים דווקא ^-^

o.h

New member
באמת יש לי אינטרנט זהב!

וקודם לא הצלחתי להתחבר לשרת. ועכשיו לוקח 100 שנה להעלות את הדף שכותבים בו תגובה, ועוד 150 שנה עד שהתגובה נשלחת, ואני מזדקנת פה!!! אז זאת ההודעה האחרונה שלי (לעכשיו) והדינו הוא לא בדיוק ברני, רק מזכיר אותו. ועכשיו אני נזכרת בפארק היורה 3! בכל מקרה, תקראי את ההודעה השניה שלי, כי אני התחלתי לשלוח את זאת, ואז גליתי ששככתי משהו, אז עצרתי אותה ולא ידעתי שזה כבר שלח אותה! *עושה פרצוף תמים* כשחיכיתי למסך הזה שיעלה הלכתי לאכול, וגליתי שאם אין לחם, אפשר לאכול נוטלה בלי לחם ו.... אההההההההההההההה! יש פה ג´וק!!!!!! *עומדת על הכסא* הוא ענק- מטר על מטר! הוא רוצה לגעת בי! לאאאאאאאאאאאאאא! "לך!" תגרשו אותו! הוא מגעיל! או<פ>יר בפאניקה!

PopPy

New member
אז זו הסיבה... בחיי שבסוף החבילה

הזו אני עומדת לתבוע אותם! זה פשוט לא נורמלי, למרות שאצלי המצב הטבעי הוא כ18 ניתוקים ממוצעים ביום (וזה ללא ריסטארטים שקשורים סתם למחשב המפגר שלי), והיום כבר ספרתי 43, והיד עוד נטויה.. ארג!! אגב, אני הייתי בין מייסדי האגודה חיחי, אבל מה לעשות זה פשוט נוורא מעודד לשבת בשיעור אלגברה ולראות את סנייפ, לידו המורה שלי היא מלאך! ^-^ ו.. הממ, נוטלה בלי לחם? איכס! אה כן, בשביל לחסל את הג´וק תקראי ללירון חיחי
בהצלחה
|S| פופי |S|

פגעסוס

Well-known member
ואיזה כיף לי... ../images/Emo13.gif

לי יש אינטרנט מהיר דרך הכבלים. אני מחובר כל היום לאינטרנט ולא משלם אגורה.... (עד לרגע שתהיה אפשרות גם ללוין ליצור אינטרנט מהיר ואז יתחילו לגבות כסף...
) GYXOIO "מוטב שאחדים לא יהיו מאושרים מאשר כולם, מה שיתקיים במצב של שוויון מלא" - סמואל ג´ונסון

PopPy

New member
חחח, הציטוט באמת נכון,

אבל.. חחח מסכן
אוי החלום שלי.. אינטרנט.. מהיר.. שממש מתחבר.. בלי התנתקויות... עם קו טלפון לא תפוס כי אמא שלי רוצחת אותי... בלי לשלם! הממ.. בלווין? זה לא קצת מוגזם בינתיים? קודם תן לכבלים להתחיל.. המפ.. |S| פופי |S|

פגעסוס

Well-known member
זאת בדיוק הבעיה שלהם...

בגלל החוק שהוציאו בכנסת הכבלים לא יכולים להתחיל להציע אינטרנט מהיר בתשלום עד שגם הלוין יוכל להציע את האפשרויות הנ"ל. וכרגע ללוין עדיין אין תשתית מתאימה לאינטרנט מהיר כך שזה כנראה יקח עוד הרבה זמן. בינתיים, אני נהנה, ומי שגולש ב ADSL של בזק משלם הרבה.... GYXOIO "אני חופשי מדיעות קדומות. אני שונא את כולם במידה שווה" - ו.ס.פילדס

איזה כיף לך...

אנחנו לפני בערך שנה צרפו אותנו לניסוי של ADSL, אבל ממתי שהניסוי נגמר התחלנו לשלם. אומנם קיבלנו את המודם+התקנה בחינם (יותר מ500 ש"ח למי שרוצה לדעת...) אבל את התשלום הרגיל שילמנו... אז לפני חודש, כשקיבלנו ת´חשבון, ההורים שלי כמעט התעלפו ומאז אני גולש באינטרנט איטי להחריד ממחשב יותר איטי להחריד... s@me @ne

o.h

New member
המפי!

המודם שלי מקולקל והוא עובד כמו צב! בכל מקרה, אני דאווקה (ככה כותבים את זה?) אהבתי את התמונה של הארי עם מצנפת המיון. ואהבתי את התיק הכחול, שכתוב עליו harry potter באותיות זהב. אבל אני לא קונה כלום, כי אני חברה ב- אלחמהא"הפ= אגודה לאנשים שחושבים שמרצ´נדייז הורסים את הארי פוטר. והחדר שלי הוא בצבע סגול בהיר, והתיקרה בצבע תכלת- כחול ומעל המיטה שלי ציירתי דינוזאור שדומה באופן מחריד לברני. ובזמן הקרוב אני לא יכולה בדיוק להגיב על הודעות כי המודם שלי לא בסדר. או<פ>יר שתקדיש לענבל את הפרק הבא בפאנפיק שלי, כי היא נעלבה.

fluppster

New member
איזה באסה!!!!

אני גרה בראשון, אבל הייתי באופיס דיפו בנס ציונה!!! חבל, זה היה יכול להיות מה זה צירוף מקרים.... חן

PopPy

New member
אוי חבל!

אבל איזה מזל שלא פניתי לילדה הזו חחח |S| פופי |S|

בלעעעעעעעעע

איזה כיף לך!!!!!! החדר שלי איך אומרים? "סטינקס" כל אבל אני מתכוונת כ-ל הדרים חוץ מהמיטה מודבקים (מילה מוזרה לא?) עם דבק חזק מאוד לקיר, הכל בצבע סגול מכוער לאללללללללללללללללה עם לבן! אני מנסה כמה שפחות לגרום לו להראות ילדותי, בזה שהוצאתי את כל הבובות המעפניות האלה, ואת כל הדברים המפגרים שהיו לי על השולחן.... אבל הוא עדיין מכוער!!!!!!!!!!! רציתי לצבוע אותו לכחול או לתכלת אבל "מה פתאום אי אפשר זה לא יתאים" ובלה בלה בלה!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה כיף לך! TaLi "אני גם רוצה!!!!!!!!!!!" נ.ב. אני מצרפת תמונה מהממת! של הרמיוני בנשף חג המולד! היא אמורה להיות עם גלימת טקס, אבל פה היא לא! היא אמורה להיות עם שער חלק, אבל פה היא לא! בכל מקרה, זה קצת סותר את איך שזה אמור להראות אבל זה יפה!

למעלה