מצטערת על ההודעה..=/

irene17

New member
זה נקרא משחק

כמו ששחקנים משחקים הומואים כשהם לא הומואים בחיים, וצריכים להתנשק עם גברים. כמו שהמון שחקנים שיחקו נאצים בסרטים ולבשו מדים נאצים למרות שבחיים הם אולי השונאים הכי גדולים שלהם. לי זה ממש לא נראה מיוחד או משונה שהיא לבשה צלב...

זה ממש לא אותו הדבר...../images/Emo4.gif

כל הקטע של משחק זה לשחק מישהו אחד, וזה תקף לעניין ההומואים והנאצים, אבל צלב זה עניין דתי, ויש אנשים שזה מפריע להם. אם אני הייתי צריכה לשים צלב בשביל סרט, לא הייתי עושה את זה, פשוט כי זה נורא מפריע לי. זה כמו שיגידו למישהי שלא מעשנת (והיא לא רוצה בכלל להיכנס לזה), לעשן בשביל התפקיד בסרט, בשבילי זה אותו הדבר....
. אבל אני לא זאת שצריכה לבחור אם לשים צלב או לא, SO.......
חוץ מזב, במקרה הספציפי הזה, הצלב לא היה כ"כ נחוץ, היינו יכולים להבין שהיא הילדה הטובה אם היא הייתה עונדת שרשרת של מלאך או דולפין...

monika bing

New member
זה רק משהו

ששמתי לב אליו בתמונה שמישהו שם בפורום לא אמרתי שזה היה רע ואני בטוחה שהיא הייתה מעדיפה לא לשים את זה..אבל ככה זה בטלויזיה לפעמים צריך לעשות דברים שלא הכי רוצים...אז זה מה שהיא הייתה צריכה וזה לא כזה נורא אבל תלוי למי...

irene17

New member
לדעתי ממש יפה לך עם השיער הארוך

לא אהבתי את השיער בפלאשבקים אבל איך שהוא בעונה השנייה הוא ממש יפה. ולמה להעליב את קריסטן? אני חושבת שכולנו אוהבים אותה פה, לא?

Lirchu

New member
נכון ויש פה כאלה שכנראה לא מבינים

את זה...וחבל מאוד...וזה רק אומר שמבחינתי הם לא שייכים לפה

SuperGirl82

New member
במבט ראשון

היא נראת רגילה לחלוטין, אבל אם מתעמקים בהחלט רואים שהיא יפיפיה אמיתית. ואני גם אוהבת את השיער שלה בעונה השנייה. בא לי להסתפר כמוה!

חותםםם

New member
../images/Emo46.gif אללללללללללל תקללי אותה!

היא עושה את הבחירות שלה.. אם לדעתה זה יפה..מה כבר יש לך לעשות בנושא?!?!?! חוץ מזה גם אם היא תעשה קרחת היא תהיה יפה!! אבל הכי חשוב-מוכשרת

למעלה