חחח קריסטן ו...מישהו..
• •°D a N u § h°• New member 7/9/05 #31 ואחרון.. ורוניקה והשיער הארוך ושני אנשים לא מזוהים.. מקווה שנהנתם מהתמונות..
L Lirchu New member 6/9/05 #8 מי מזהה? איך קוראים לשחקנית שמשחת את קארי בישופ? היא מוכרת לי... ככה קוראים לה בסדרה לא?...
S sparx New member 7/9/05 #41 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיא אמרה בגיא פינס שהכריחו אותה לשים שרשרת צלב... כי היא משחקת את הילדה הטובה והכל...
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיא אמרה בגיא פינס שהכריחו אותה לשים שרשרת צלב... כי היא משחקת את הילדה הטובה והכל...
N Nitzan122 New member 7/9/05 #43 ככה זה במשחק זה לא כאילו היא מסתובבת עם זה כל היום אבל יש דברים שצריך לעשות בשביל משחק, חחח לא צריך לקחת את זה כל כך קשה
ככה זה במשחק זה לא כאילו היא מסתובבת עם זה כל היום אבל יש דברים שצריך לעשות בשביל משחק, חחח לא צריך לקחת את זה כל כך קשה
E Elijah Wood New member 8/9/05 #51 גם אני לא.. זה פשוט כל כך הפריע לי בעין, ואני מבינה שצריך לשחק תפקיד אבל כל העיניין של האקססוריס.. ובמיוחד צלב.. מאוד לא נחוץ פה לפי דעתי, אבל זה קשור לכמה היא קשורה לדת. הומואים? לא קשור, אי אפשר להשוות להתנשק עם מישהו ללבוש צלב, זה מקום שונה לגמרי מבחינתי.
גם אני לא.. זה פשוט כל כך הפריע לי בעין, ואני מבינה שצריך לשחק תפקיד אבל כל העיניין של האקססוריס.. ובמיוחד צלב.. מאוד לא נחוץ פה לפי דעתי, אבל זה קשור לכמה היא קשורה לדת. הומואים? לא קשור, אי אפשר להשוות להתנשק עם מישהו ללבוש צלב, זה מקום שונה לגמרי מבחינתי.