מצטייני דיקן

Infinity222

New member
מצטייני דיקן

הי, מישהו יודע מה הרף התחתון לכניסה לרשימת מצטייני דיקן (אישית אני לומד בבינתחומי, לכן אשמח לקבל לגבי מוסד זה, בין היתר). כרגע אני בשנה א' במסלול משפטים ועסקים עם ממוצע 92 בערך, לכן תהיתי מה הסיכוי להיכנס לרשימה עם ממוצע כזה במידה ואשמור עליה גם במקצועות של סמסמר ב' (לפי מה שאני יודע מדובר ב-8% העליונים).

תודה מראש ומצטער על השאלה ה"חאפרית".

lol65

New member
ממש לא שאלה "חאפרית"

נראה לי שיש לך דווקא סיכוי לא רע. אני לא יודעת ספציפית לגבי הבינתחומי, אבל בבר אילן, למשל, אתה צריך מינימום ממוצע של 88, ונכנסים לרשימה 3% עליונים, ככה שבפועל הממוצע המינימלי שנכנס זה 91-92.

Infinity222

New member
עד כמה זה "קריטי"

עד כמה לשורה של "מצטיין דיקן" יש משקל בקו"ח בהתחשב בכך שאני יהיה, נניח, עם ממוצע של 90+? כלומר, לפי מה שאני מבין, הכניסה לרשימה של מצטייני דיקן לגמרי תלוי מסלול/סטודנטים שאת מתמודדת מולם לכן, יכול להיות מצב שמישהו יהיה מצטיין דיקן עם ממוצע של 90, לעומת זאת, מאותו מוסד, מישהו עם ממוצע 93 נניח ממסלול אחר לא יכלל ברשימת מצטייני דיקן בגלל שהוא לא היה באחוזון עליון מסוים.

lol65

New member
אתה מבין נכון

כשאתה מחפש התמחות, חוץ מקו"ח אתה גם מצרף את גיליון הציונים שלך ושם גם כתוב הממוצע. "מצטיין דיקן" זו שורה מאוד יפה בקו"ח, אבל כל ממוצע מעל 90 הוא אחלה ממוצע ואין הבדל משמעותי.

למעלה