מצות בפסח

ליבי3617

New member
עוד יאשימו אותך בביזיון בית הנבחרים

ובסילוף גס של העובדות. מי מקיא, מי?

WiKi

New member
דוגמניות, בולימיות, מטובעים, רקדניות בלט...

ראית בעצמך בפעם האחרונה שחלקנו טוסט ב"קקאו"... ביס, ריצה לשירותים. ביס, ריצה לשירותים. ככה אני גם רצה וגם לא משמינה

ליבי3617

New member
ואנורקסיות.. שכחת אותן

אלה שאוכלות ארוחה אחת ביום (וירקות זה דרעק). * למען הסר ספק הנ"ל נאמר בהומור. האחריות יו נואו...

WiKi

New member
אנורקסיות לא מקיאות, בולימיות מקיאות

אנורקסיות לא אוכלות ואין להן מה להקיא. ירקות זה באמת דרעק

ליבי3617

New member
אין דבר יותר טעים

מסלט ירקות עם גבינה בולגרית, ביצה ושמן זית (קניתי ב"עדן טבע מרקט" שמן זית בתוספת לימון). וסלט חסה עם חמוציות... אנורקסיות אוכלות 400 קלוריות כמו שהוצע פה. כי ארוחה אחת ביום זה מה שצריך. והן באמת יותר מרגישות עברייניות אוכל מכמה פציינטים.

WiKi

New member
עולים כרגע בראש אלף מאכלים יותר טעימים מהסלט

שציינת, חחחח מבחינתי סלט זה מבחן הרעב. אם הייתי אוכלת סלט עכשיו, אני יודעת שאני ממש רעבה. אם הייתי מוותרת כרגע על סלט ומעדיפה לרעוב, כנראה שאני לא מספיק רעבה. אנורקסיות לא אוכלות 400, הן אוכלות הרבה פחות, מכירה שתיים כאלה שעברו אישפוזים בכפייה (עם זונדות) מקרוב מאוד.

ליבי3617

New member
עושה לי רע לדבר על זה

לא על סלט
מפנטזת על הסלט שאכין כשאחזור מהליכה. אין מנוחה למצוננים

ליבי3617

New member
דווקא זה ממש טעים

גם אנחנו מאוכלי הלא שרויה. רק במוצאי פסח רואים את המאכל הזה אם בכלל.

אופירA

New member
מנהל
גם אני לא. מקבלים עונש?

בעיקרון אני אוכלת. בפועל לא - לא בא לי. אין לי סבלנות לעבודה הזו. המצה היבשה השמורה העגולה טעימה כל כך כמות שהיא (ובעיקר עם חרוסת
או גפילטע פיש, או עוף).

ליבי3617

New member
אין על העגולה, רק העגולה

לא אוהבת מרובעות וטוב שכך כי הן יותר זמינות

WiKi

New member
נו טוב, את גם לא אוכלת בורקסים ../images/Emo13.gif

לפחות ופלות עדיין בתפריט שלך
זה פשוט טעים...

רוייקו

New member
אכילת מצות כחודש אחרי ניתוח טבעת

כחודש לאחר הניתוח ההנחיות הן שאפשר לעבור לאוכל מוצק: מה זה אוכל מוצק ? כל סוג של אוכל, למעט סוגים שגורמים חסימה. מצות משתייכים לקרקרים המתנפחים במים. יש כאלה שזה ניתקע להם ויש כאלה שזה עובר להם בקלות. כל עוד לא עברת סגירה הדוקה של הטבעת, סביר להניח שתוכל לאכול מצות אבל קח בחשבון את הערך הקלורי. אם תרגיש שזה עובר לאט, חוסם ומעיק, אז תפסיק ותחכה.

למעלה