מצוקת פאה

oridistor

New member
מצוקת פאה

שלום לכם פורום קוספליי. לקראת הגרוק הקרוב (שמסתבר שאני המנהל הטכני שלו, וויפי לי!) החלטתי לעשות גירסא משופרת של תחפושת היאקקון מהגרוק הקודם, שהפעם ניקול תפרה לי אותה. הזמנתי במיוחד פאה חומה ארוכה מאיביי, והיא הגיעה, אבל בגלל כמה סיבות אישיות התעכבתי עם לקחת אותה, ולכן היא נשלחה בחזרה לארה"ב, משם היא הגיעה. גיליתי את זה רק היום (ביחד עם לגלות שהדואר שולחים בחזרה אחרי כמה זמן, והבני אלף לא טרחו להתריע!) לכן אני מוצא את עצמי שיש לי תלבושת טובה, אבל, איזה קטע, אין לי פאה. אני פונה כאן בפורום לשמוע לעצתכם, האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג פאה חומה ארוכה בהתראה כזאת קצרה? (אם מישהו מוכן להשאיל זה גם טוב, אבל לא רוצה לבקש מאף אחד כי אני יודע שזה עניין פרובלמטי) אשמח לתשובה בהקדם, אורי מרקוביץ'.

innocence

New member
וואו, מה זה כמה זמן?

כנראה התעכבת לפחות חודש, כי לא שולחים לחו"ל כל כך מהר חזרה @_# פיאות ניתן להשיג בברוריה או בזמי טריקים לאורך כל השנה, אבל צריך לקחת בחשבון שהן ממש לא מדהימות באיכות שלהן...

akane

New member
כמו שגאיה רשמה

ברוריה וזמיר טריקים שווים בדיקה אם אף אחד לא יכול להלוות. ושוב - כששואלים שאלה בפורום קוספליי שמים תמונה של הדמות ם_ם; לא כולם זוכרים מי זה היאקקון או שהתחפשת אליו, במיוחד כשהם אחרי שבועיים בלי שינה.

CibiHeart92

New member
אני לא חושבת שזה קוספליי

אני חושבת שזו סתם.....שמלה. או שאני טועה...?

XannieChan

New member
זה איזה משהו מאיזה קליפ ג'רוק או משהו....

או... משהו. אורי סתם מחפש תירוץ ללבוש שמלה.

akane

New member
זה לא משנה~

אז מוסיפים רפרנס כלשהו, תמונה של פיאה דומה לרצויה, ציור פאנארט -משהו...

saarshemer

New member
להוסיף לאלה שמעליי

יש גם חנות בשם "אפקט" שבה מוכרים תחפושות כל השנה.... אבל זה תחת קטגורית "תחפושת" ולא איכותי מי-יודע-מה

Era nyo

New member
מחדד במידה ויש צורך

ברוריה תמרוקים נימצא בדיזינגוף סנטר בA2 ולזמיר טריקים הוספתי לינק. אני הייתי ממליץ קודם לבדוק בברוריה, חבל יהיה להרוס את הקוספליי עם פיאה שתיראה זולה. לצערי אין לי פיאה ארוכה להלוות לך, אבל שיהיה בהצלחה

Serf SaN

New member
רק לי זה תמיד היה דבר טריוויאלי? XD

הרי כתוב על ההודעה מהדואר, שאם לא באים לאסוף את זה כמה זמן אחרי שגם ההודעה השניה נשלחת, פשוט מחזירים את זה לשולח. @_@ ואגב, גם זה בסוף מהכסף שלך לדעתי.

Ayelet chan

New member
לי זה קרה. >:

אבל זה בגלל שדואר ישראל דפוק. הלכתי לאסוף את זה, ולא היה להם ואז הלכתי שוב והם עדיין לא מצאו. והם לא שלחו הודעה שנייה. אז הם דפוקים והמוכרת לא נחמדה. ;________;

Serf SaN

New member
את בטוחה שלא

באת בטעות ביום שההודעה התקבלה? כי אם כן זה לא נמצא שם עד למחרת..

Ayelet chan

New member
לא, באתי למחרת

ואז באתי יום אחרי שוב. X: וגם בדקתי בדואר הראשי.

XannieChan

New member
נדפקת, זה מה שקורה כש....

סתם, כמו שגיא אמר זה טריוויאלי לחלוטין מבחינתי ואם פיספסת 2 הודעות ולא הבנת תרמז אז.... חבל להרוס קוספליי טוב עם ראש מטאטא ופיאה חומה וארוכה זה אחד הדברים שבדרך כלל לא תמצא בקלות כל כך זמינה מיידית.

oridistor

New member
שמועה הגיעה לאוזניי

על הודעה שלישית שמודיעה על זה שהדואר נעלם. מה גם שההורים שלי כזכור לי העלימו ממני את ההודעה השניה ולא טרחו להודיע לי ע ליה, אז לא ידעתי אם קיימת הודעה שניה או לא בכלל. (יש סיכוי שהיא בכלל לא נשלחה) אז מה, שוב להסתובב בחצאית בלי פאה? >>;

למעלה