מצוקה

הניה44

New member
מצוקה

מה עושים כשיש הרבה תסכולים, החיים לפעמים מייאשים, דברים לא מסתדרים. אין כמעט כלום בחיים, אין מספיק הנאות בשביל לקבל כח להמשיך לתפקד. לא תמיד יש עם מי לדבר ולא תמיד מבינים. עכשו יש שכן מפחיד ומאיים שמפריע לו שאני מאכילה חתולים, אני מאכילה ליד הזבל, והוא עמד עכשו בצפה בי בגינה שלו בפנים זועפות ואף ירק בגינה בעצבים. אני ממש פוחדת שהוא יעשה משהו לחתולים. הוא ממש מפחיד אותי. יש לי גם חתולים בבית, אני פוחדת שיפגע גם בהם כשאני לא בבית. כל העולם הזה נהיה מטורף, כל יום קוראים בעיתונים - הורים שרוצחים את הילדים שלהם, פיגוע דריסה, רצח נשים ע"י בעלים, אונס. כולם מטורפים במדינה הזאת. נהיה יותר ויותר קשה לחיות ככה, גם ככה יש עם מה להתמודד ביום יום,אז באים כל מיני חולרות (סליחה על המילה) ומקשים את החיים.

האכלת חתולות

ברגע שאת מרגילה את חתולה לאוכל הן אינן שומרות על החצר נקיה מכרסמים ולפעמים שמרגילים את החתולות לבני האדם את עושה להם נזק כי לא כולם כמוך לי יש שכנה שמאכילה חתולה, וכל מי שפותח דלת החתולה ליד הדלת שלו וכמה פעמים שרציתי לרדת במדרגות היא קפצה עלי וכמעט נפלתי במדרגות בגללה וזה הופך להיות מסוכן מאד עבורי , אז היום לפני שאני יורדת במדרגות מגרשת אותה אבל בגלל שהיא התרגלה לבני אדם היא לא הולכת , ונעשתה ממש חוצפנית ומטרד אני מבינה אותך , שאת אוהבת את החתולות , והן הופכות תלויות בך כמו תינוקות כל ימי חייהם האם את מבינה שהחתולה מסכנת אותי ? אגב אני מתקשה בהליכה יורדת מהבית לעיתים רחוקות ונעזרת במעקה כדי ליצב את עצמי בירידה במדרגות וכך ירידה שלי מהבית הפכה למסוכנת בגלל החתולה שהפכה את המדרגות לטריטוריה שלה

החיים אכן לא קלים,אבל יש הרבה נקודות אור

ודברים שנעים וכיף לראות. אני ממליצה לך תמיד לחפש את חצי הכוס המלאה,ולראות את הדברים הנפלאים בעולמנו. אכן נהיה מפחיד לחיות פה בארץ

למעלה