מצוקה ובעיה רצינית

roei221

New member
מצוקה ובעיה רצינית

לפני חודש גמרתי עם חברה שלי והיא החליטה להתנקם בי ולעשות לי כישוף. היא אמרה לי שאומנם אני עוזב אותה עכשיו אבל היא תעשה לי כישוף שכל חיי ארצה להיות רק איתה, היא אפילו לא הסתירה את כוונתה לעשות לי כישוף,בלי להתבייש היא אמרה לי את זה. מה צריך לעשות כדי לבטל את הכישוף שהיא עשתה? אני ממש מבקש עזרה,החיים שלי כרגע לא חיים.

Duke Tear

New member
תן לה מכות.

ותפסיק לחשוב שהחיים שלך לא חיים, מאגיה פעולה פסיכולוגית ,מאגיה אפשר לעשות בכל צורה אפשרית, יש אנשים שבוחרים לעשות את זה עם נרות ועשבים וכו' ויש כאלו שעושים את זה בצורה אחרת , תחשוב חיובי ,אתה תוציא נוגדן בעצמך למצב.

Bartal j

New member
סתכל לדעתי..

זה באמת יכול להיות עניין פסיכולוגי , כאילו בגלל שהיא אמרה לך את זה אתה גורם לעצמך בלי כוונה באופן לא מודע להיות "מכושף" ... עכשיו בוא נשאל אותך שאלה שנראה לי שתוכל לענות עליה: האם חברה שלך לשעבר מתעניינת במאגיה ועוסקת בכישוף ברמה כל כך מתקדמת עד שהיא יכולה להטיל כישוף? א ם התשובה היא לא תראה בזה דבר חיובי.. שלך:בר

את הפתגם:

"כלב נובח לא נושך", שמעת? אז אולי המשפט הזה לא כל כך נכון לגבי כלבים, אבל הוא די נכון לגבי בני אדם. אנשים שמאיימים באופן ישיר ובוטה, בד"כ הם גם אנשים שלא כל כך יודעים איך לעשות את מה שהם מאיימים (וזה נכון לגבי הרבה דברים). נכון, כל איום צריך לקחת בפרופורציה - האם היא עסקה בכישוף לפני כן? אתה ראית בכלל זה מצליח לה, אם כן? אם לא, אז ממה אתה מפחד? כמו ש- Duke Tear כבר כתב, חלק מהעניין הוא פסיכולוגי גרידא. תחשוב שניה - יכול להיות שהאיום שלה משפיע עליך, והיא בכלל לא עשתה כל כישוף שהוא? בכל מקרה, אם אתה עדיין לא מרגיש בטוח מספיק, אתה מוזמן לבקש שיפרשו לך בקלפים (או שתפרוש לעצמך, אפילו אלטקרונית, ותבקש שיעזרו לך בפירוש. את זה אתה יכול לעשות בפורום 121, שהוא פורום טארוט - רק קודם תשאל אותם לגבי הכללים, כי יש להם כמה כללים וכמה עצות טובות) - ומשם לנסות להבין אם הוטל עליך כישוף כלשהו. כמו כן טיהורים של ה"גוף האנרגטי" שלך, קמעות כנגד עין הרע ושאר דברים מסוג זה גם עשויים לעזור.

roei221

New member
האמת

שגם אני חשבתי שמדובר בקטע פסיכולוגי אבל הבעיה היא כזאת: סבתא שלה מבינה מאוד בדברים כאלה, גם בכישופים, גם בקבלת תשובות דרך חלום. והחברה לשעבר מבינה במאגיה,היו לה הרבה ספרים של מאגיה ואני יודע שהיא חזקה בתחום. עוד דבר-אני יודע שהיא עשתה את הכישוף ורק אח"כ אמרה לי שעשתה,אז לא נראה לי סביר שזה קטע פסיכולוגי. כבר ניסיתי לשכנע את עצמי שמדובר בקטע פסיכולוגי,אבל מרגע לרגע אני מבין שמדובר במשהו אמיתי.

roei221

New member
ואחרי

שהיא תקבל מכות,מה יקרה אחר כך? אני ממש במצוקה וחשבתי שכן אני אקבל תמיכה ועזרה. בבקשה תעזרו לי.

Bartal j

New member
חחח אל תרביץ לה..

מקסימום תגמור בבית הסוהר בתור גבר מכה .. חחחח קיצר תנסה להפר את הכישוף יש מלא דרכים להתיר כישוף אבל במה אתה מאמין כאילו מה הדת שלך? אם אתה יהודי ומאמין אז אולי תנסה את הדרך של ללכת לרב ידוע שיעזור לך

ת מ ו ז

New member
שאלה

מה אתה מרגיש? אתה מרגיש שאתה מאוהב בה ורוצה אותה? לדעתי תדבר איתה על זה כדרך אגב. מכיר את הפתגם"נבואה שמגשימה את עצמה" אתה אומר לעצמך" ואי שיט היא כישפה אותי עכשיו אני יהיה לכוד מה אני יעשה וזה" אם תשנה גישה ותגיד לעצמך שזה לא נכון וזה לא משפיע עלך ואתה בסדר ככה אני מאמינה.

Duke Tear

New member
^_^ תן לה בראש ! מה אתה מפחד!

רק אל תגיד שאני אמרתי לך כן? זה מאד לא מוסרי ,בעיקר לפאגאן ידידותי מחבק עצים שכמותי.

התיאוריה הלא מנוסחת טוב שלי, בערך

בוא נגיד שאדם עושה כישוף בכדי שהכישוף יעבוד, האדם צריך להאמין חזק חזק חזק וכבר לראות את התוצאות בדמיונו ז"א, שהגורמים שמפעילים את הכישוף בעצם, (הגורמים המרכזיים) הם כוח הרצון והאמונה כשאני עושה כישוף, אני מזרימה אליו *כח. האמונה שלי וכח הרצון שלי הם מה שגורמים לו להתקיים. מה אם סיפרתי למישהו על הכישוף, והתגובה שלו הייתה חיובית= הוא גם מאמין זה יחזק את האמונה שלי ויתן עוד *כח לכישוף(?) אני מאמינה שכן. ואם זה ככה, אז זה גם ההפך. אם אני אספר למישהו על כישוף שעשיתי והוא יזלזל ויטיל ספק, הוא אולי יפחית מהאמונה שהכישוף אכן אמיתי ויתקיים. אני מרגישה שקשה לי להסביר את זה, מה גם שאיני יודעת בדיוק באילו מילים ותיאורים עליי להשתמש.. בכל זאת, הנקודה שלי היא שגם אם היא עשתה עליך כישוף והצליחה אם תאמין ההפך לא יקרה כלום. *סימנתי כוכבית במילה כח כי אני לא לגמרי שלמה עם הניסוח הזה.

roei221

New member
אני

יהודי חילוני. בדוגרי פעם לא האמנתי בכישופים אבל התייעצתי עם עוד אנשים שמספרים על הידע של המרוקאיות בכישופי שחור. תבינו אנשושים פתאום ככה יש לי דחף מיני גדול כלפיה, אני מתעסק במחשבות עליה,מנתח דברים שהיו במערכת יחסים. בקיצור זה לא נורמלי... בבקשה תסבירו לי איך להתיר את הכישוף, אני ממש נואש!!!!!

האמת? בינינו?

זה לא "לא נורמלי". ממש לא. הייתי בכמה מערכות יחסים בחיים שלי, ואחרי כל אחת (למעט כמה קצרצרות של יומיים-שלושה), בין אם היו חודש או שלוש שנים, בין אם זרקתי או נזרקתי, זה קרה לי. מיותר לציין שאף אחת מהן לא ידעה לכשף. הי, לפעמים גם היום אני מוצא את עצמי מנתח דברים כאלה מהעבר. לי זה נראה נורמלי לחלוטין, בלי קשר לכישוף. זה הטבע האנושי.

בכל מקרה, כמה עצות - רגילות

וגם מאגיות: 1) צא לחופש. למקום רחוק. אפילו חו"ל. אתה מכיר את "רחוק מהעין, רחוק מהלב"? זה עובד. לוקח לזה זמן, אבל זה עובד. 2) תחזור לסצנת הבנות. תפלרטט קצת. אפילו אם יהיו לך תחושות אשם. אל תצא למקומות שאליהם יצאתם יחד. לפחות לא בשלב הזה. 3) תמצא תחביב שיעסיק אותך מאוד. מנסיון, זה עוזר. 4) כל מתנה שאי פעם קבלת ממנה, תמונות משותפות, מכתבים - תחביא. לא צריך לזרוק, מספיק להחביא. עצות מאגיות: 1) תטהר - "אנרגטית", "רוחנית", איך שלא תרצה לקרוא לזה. בשלל אתרים בעברית יש שלל שיטות לזה. תמצא אחת שמדברת אליך, ותעשה את זה. 2) אם יש לך חבר שעושה רייקי, תבקש ממנו טיפול. 3) קמע כלשהו - אם לא יועיל, לפחות לא יזיק. לפני שאתה עונד אותו, תניף אותו שלוש פעמים מעל קטורת (קטורת לבונה ו/או לבנדר יעזרו. אם יש ריח שאתה ממש אוהב - תשתמש בו). 4) תעשה מדיטציה מודרכת (אתה יכול להדריך את עצמך, אין שום בעיה), במהלכה תעלה בזכרון כל דבר שנתת לה (בעיקר פרטי לבוש שאולי אתה לבשת, כמו חולצת מחזור של בי"ס, סתם חולצה שהיא לקחה כדי לישון בה וכן הלאה) ותדמיין שקיים חוט מאור לבן בינך לבין הדבר הזה (החוט יוצא מהלב). תדמיין את החוט נקרע. ככה אתה תנתק קשר עם חפצים שאולי היא יכולה להשפיע עליך דרכם. אם אתה לא זוכר הכל (וזה סביר שאתה לא זוכר הכל), תדמיין בסוף הרבה חוטים יוצאים מהלב שלך ונקשרים אליה. תחתוך את כולם.

את סעיף 4

בחלק הפתרונות המאגיים יש לעשות כמה וכמה פעמים. פעם אחת לא תספיק. אני אישית מציע - תעשה את זה עד שאתה מרגיש שנפתרת מכל העסק. יש אנשים שעושים זאת בפרק זמן מוקצב כלשהו (למשל שבוע או חודש) - זה עובד, אבל לדעתי התוצאות הטובות יותר יושגו אם תשתמש בזה כפי שציינתי קודם.

האפור

New member
שרשור...

שאולי יענייין אותך... דן פחות או יותר בנושא הזה http://www.shazam.co.il/forum/viewtopic.php?t=769

תן לי שנייה...חההההההההההה

ושוב פעם חהההההה...חההההה... אתה באמת מאמין שהיא תעשה לך משהו רע?

אוקיי

א. תנתק כל קשר איתה. אל תדבר איתה בטלפון ואל תיפגש איתה גם לא בקטע ידידותי. ב. כל פעם שאתה מתחיל להרגיש דחף מיני אליה, תדמיין קיר של קרח. ג. כל פעם שאתה מתחיל לנתח קטעים מהמערכת יחסים, תלך לבלות עם חברים

roei221

New member
אנשושים

צ'מעו-אנחנו 9 חודש לא בקשר יש נתק מוחלט.אתם לא מכירים אותה יש לה בבית ספרי כישוף,לוח סיאנס,בובת וודו ועוד דברים שאני לא מתמצא בהם.האמא והסבתא עושות לה הדרכה בנושא ובכלל האמא והסבתא פותרות חלומות,קוראות בקפה ובכף יד,ולסבתא יש כדור בדולח. עכשיו אתם עדיין חושבים שהכל בראש? אני יוצא עם אחרות,מקבל סקס מתי שצריך אבל ההשפעה שלה מרחפת מעל הראש.

ToryMaster

New member
הוֱֹ אתה מקבל סקס!

אתה יוצא עם אחרות! מה זה קשור תגיד לי? לדעתי זו פשוט אהבה, טבעית, שלא עוברת, זה קורה המון. איזה אינטרס יש לה להטיל עליך כישוף?

למעלה