מצד אחד אומרים ש....

יערית

New member
היא

בשיחת ממתינה חכה בצילצול הבא

דלתות מסתובבות

מישהו ראה את הסרט? מדהים בכמה שבילים היינו יכולים ללכת ביער חיינו ובחרנו דוקא את השביל הזה שאנחנו הולכים בו.ברור שטיימינג חשוב וקובע,אבל גם אם לא,לא נדע על זה,נכון?כמו שלא נדע מה קורה אם היינו בוחרים בשבילים אחרים ללכת בהם.

מתישה הדרך אל ...

הלא נודע... המון שאלות לצד שבילים, צמתים תהיות ... נשמע לי מעייף... אשתה עוד כוס מים.

maof

New member
זמן = ממונט

לכל אחד יש ת'אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת'אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה מעוף

ע פ ר ל ה

New member
מעוף,לפחות תציין שזה שזה שיר של...

ליאור נרקיס. ואת,הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך,אני כל העולםםםםםםםםם ואיתך,אני כל הייקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייךךךךךךךך אני בעצם כלום
ימשיך כבודו...!

יעלילה1

New member
טיימינג

מזכיר לי משפט ששמעתי פעם: בדיבור כמו במוסיקה, חשובות השתיקות, לא פחות מהמילים..

ד ו ל ה

New member
מאמינה מאוד בתזמון...

כמו שכתבה רחל - "ארץ זו רבה ודרכים בה רב נפגשות לדק נפרדות לעד מחפש אדם אך כושלות רגליו לא יוכל למצוא את אשר אבד..." לעיתים דרכינו מצטלבות עם אחרים שיכולים היו להיות אהבות גדולות אבל אנחנו לא במצב של "קבלה" ולכן לא יתפתח דבר, וכל אחד ימשיך בדרכו. הגיל והנסיון מביאים עימם הרבה תובנות בעניין היום אני יודעת לומר שמתוך כל האנשים שחולפים בחיי רק במעטים אני מזהה פוטנציאל לקשר אמיתי ולכן כשזה כבר קורה, אנסה למצות את העניין ולא לתת לו לחלוף על פניי... (בדיבורים אני טובה, במעשים פחות...) דולה (נזכרת בכל האהבות הפוטנציאליות שעברו על פניה והיא לא עצרה כדי לתת להן את המקום הראוי להתפתח)

למעלה