מצד אחד אומרים ש....

Raychoo

New member
מצד אחד אומרים ש....

timing is everything. ואני מאד מאמינה בזה. אז אני טוענת שגם אם יעמוד מולי הגבר המושלם עבורי...פוטנציאלית אהבת חיי...בעיתוי הלא נכון, פשוט לא אראה את זה כי אני לא בראש המתאים. בעיתוי הנכון זה יכול לקרות ובגדול. מצד שני...אולי כשזה מגיע אז לא משנה מה מתי ואיפה.... עד כמה ה"טיימינג" באמת חשוב וקובע?

יערית

New member
טיימינג

הוא לא רק רצועה ברכב,זה מומנטום שאם משתמשים בו בחכמה מצליחים להשיג את המטרה,ואם משתמשים בו בחוסר זהירות מאבדים את המטרה. אם את פנויה לקבל הטיימינג אכן יעבוד לטובתך באם יעמוד לפנייך גבר חייך,אך אם הראש נמצא במקום אחר,הוא יכול לעמוד שם ולא תראי דבר,כי עדיין את לא בשלב של קבלה,של הכלה.

mars4

New member
אפילו ה "מושלם" הוא פונקציה של

TIMING . מה שנכון להיום יכול היה לא להיות נכון לאתמול ולא נכון למחר. הכל אבל הכל , נבחן במרחב הזמן ובמקום שאנחנו נמצאים בכל רגע נתון.

גישה אחרת

Timing הוא מושג שמאוד אוהבים להשתמש בו כי הוא "מסביר" המון דברים. למעשה, הוא לא מסביר כלום. זה לא ה"זמן" עצמו אלא ההקשר, בצירוף מצב הרוח והקונטקסט שבו את נתונה באותה סיטואציה. לדעתי אם רוצים לנסות ולהבין למה דברים מסויימים מתרחשים או לא מתרחשים, צריך לנסות ודווקא להשמיט מהמשתנים את הזמן ולהתרכז בקונטסקט, באישיות, וב"מצב הרוח" אם אפשר לכנות זאת כך.

תלתליפז

New member
timing הופך להיות לא רלוונטי

כאשר אנחנו לא חשים בו או לא מבינים את ההתרחשות בזמן הווה. בדיעבד מבינים את הפספוס.

mars4

New member
גישה מאד רציונלית ומאד קשה

ליישום. הלוואי וזה היה כל כך פשוט

במה

תליית תוצאות בזמן הינה פחות רציונאלית מתליית תוצאות בהקשר ? הקביעה הזו אינה מקובלת עלי, היא לא נכונה ואיני מבין את הרציונאל שעומד מאחוריה. בכלל, גם אם מדברים על רגשות למשל, עדיין מצופה רציונאל כלשהו, שאם לא כן, על איזה בסיס אנחנו בכלל מדברים ? יש כיום גישה חדשה (בפיסיקה אגב) שגורסת שבכלל אין מיימד כזה ששמו זמן וכי הזמן הוא מייד ש"הומצא" על מנת לספק צורך אנושי כלשהו, בעוד שפיסיקלית הוא אינו קיים ומה שקיים (לרבות בתהליכים) הוא הווה בלבד וכי בכל רגע נתון קיים מה שקיים באותו רגע. רעיון לא קל לעיכול אבל עדיין רעיון. ואם לחזור לעניין, הרי שעל כל דבר אפשר לומר "הלוואי שזה היה כל כך פשוט". נו, ולשיטתם של האחרים שגורסים אחרת ממני, זה כ"כ פשוט ? מי שמחפש אחר הסיבות האמיתיות לדברים, שילך לכוונים שמפָשטים, שמאירים, שמבהירים ולא למושגים כלליים כגון "טיימינג".

mars4

New member
קודם כל אני מסכים איתך

לחלוטין שיש אנשים שמימד הזמן לא קיים עבורם בכלל ולצערי חלקם קשורים אלי בקישרי דם. ורגע רצינות... אני את החיים שופט בדר"כ ע"פ המציאות והנסיון ולא ע"פ תיאוריות ותיזות של יהיה מי שלא יהיה. והניסיון מורה שדברים שהיו לא היו מתאימים למימד זמן מסוים , למצב נתון, ולהמון פרמטרים משתנים אחרים, מקבלים משמעות אחרת ושונה לגמרי על ציר הזמן. יכול לתת מאות דוגמאות. על ציר הזמן אנחנו נעים, מתבשלים, משנים את תפיסת עולמנו, מתבגרים ולומדים לראות דברים אחרת. מה היום אני אותו אדם שהייתי לפני 15 שנה? הלוואי שהיתי יכול לתלות דברים ב"הקשר" ולא בזמן. ואז אולי לא היתי נמצא במקום שבו אני נצא היום. האימרה הכה שבלונית : אוי אם רק יכולתי להחזיר את גלגלי הזמן אחורה, לא נועדה רק לערגה לעלומים, אלא לנסות ולקבל את היכולת לשפוט דברים של אז במקום שאתה היום. ומה זה אם לא חיים על ציר הזמן?

galia1962

New member
מסכימה איתך-שלטיימינג יש חשיבות

מכרעת. ובמקרה של גרושים, השפעתו חשובה עוד יותר. מאמינה שיש שלבים שכל גרוש/ה עובר לפני שהם ממש בשלים לזוגיות: 1. התאבלות על הנישואים, 2.הרצון לטעום ולחוות ולכבוש עוד ועוד-כדי לשקם את האגו 3.ותוך כל אלו בנייה מחודשת של ה"אני" שדי הלך לאיבוד או נפגע בדרך זו או אחרת במהלך הנישואין. ובטח יש עוד שלבי ביניים נוספים . ואין איש/ה שרק התגרש דומה לאיש/ה שיהיה/תהיה שלוש-ארבע שנים לאחר הגרושים. וכשגבר ואישה נפגשים, כאשר כל אחד מהם בשלב אחר של התהליך, לא מאמינה שניתן לבנות זוגיות אמיתית ומלאה לאורך זמן, גם אם יש בינהם כימיה והתאמה משגעת.. ז

t o t a l

New member
אלוהים מצוי בפרטים

והתזמון הוא חלק ממה שעשוי להשפיע. אלוהים איפה את אלוהים? מתי תבואי אלי כבר?

ע פ ר ל ה

New member
זה מחזיר אותי לאחור...

התיאור שגליה נתנה הזכיר לי את עצמי.ההיפלטות החוצה מזוגיות משמימה,דרך חוויית האיסוף העצמי,וההיכרות המחודשת עם עצמי ועם רצונותיי,אילצה אותי לשמחתי לעבור כיברת דרך כדי להגיע להבנה של מה אני רוצה או לא רוצה באופן מדוייק. זוכרת את התקופה של הבלבול,ואת האנשים שעברו דרכי באותה תקופה. סביר להניח שעברו דרכי גברים מקסימים,מתגמלים,חכמים,ומתאימים לקו האישיות שלי. סביר מאוד להניח שלא הבחנתי בהם בגלל המצב שהייתי נתונה בו באותה עת. לכן,העיתוי בהחלט קריטי לדעתי.

למעלה