מצג עכוז - שבוע 37

fossa

New member
אני בטוחה שיש "הופכים" מצויינים גם בבתי חולים

אחרים, עם סטטיסטיקה דומה.

g a n i

New member
במיוחד בימי ראשון, שלישי וחמישי בערב

Neo Me

New member
רק המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות כך או אחרת

ללידה מעצימה וטובה ובריאות לשניכם

גוליגל

New member
שולחת לך את כל האנרגיות הטובות

אני אישית מכירה כמה עוברים שהתהפכו בכל צורה - מוקסה, היפוך חיצוני, אפילו עוברית בכורה של אחת מכותבות הפורום הוותיקות, שהתהפכה אחרי שאבא שלה קרא לה בקול בס ומכוון היטב מתחתית הבטן

אני מכירה גם כמה קיסרים מקסימים שנולדו בגלל פוזה לא נכונה, אם כי לא זוכרת בעל פה איך ניסו להפוך אותם ולמה לא הצליח.
אני הייתי במקומך עובדת בשתי החזיתות, מנסה להפוך בכל האמצעים בעלי הסיכון/ סיכוי הסביר (כולל היפוך חיצוני, לדעתי, אכן אגרסיבי אך גם אכן מצליח. חגי קנטי במאיר הוא האורים והתומים, לפחות היה עד לפני מס' שנים). ובחזית השניה - מנסה לעבוד על עצמי לקבל את עצם הרעיון של לידה קיסרית.
לפעמים הם נולדים בקיסרי ואז ניתן להבין בדיוק למה לא התהפכו.
בהצלחה. ואני מאחלת את ה"בהצלחה" כך שתכלול את כל התהליך, עד - נגיד - הנקה ראשונה ומאושרת? בריתה? בת מצווה?

לא יודעת אם זה מדבר אליך,אבל

שמעתי שיש כזה דבר שמתקשרים לרב פירר והוא מברך,
ואז שותים מים מהסטף וזה הופך את התינוק.

הילהל

New member
עצות טובות כבר קיבלת

ולי אין את הידע המדהים הזה
אבל יש לי עוד חיבוק ועידוד וחיזוק. ומאלה אף פעם אין יותר מידי

Dana3563

New member
שלי התהפך בשבוע ה40...

היי,

התינוק שלי היה במצג עכוז כשאני הייתי באמצע שבוע 39.

אני לא יודעת אם סתם דמיינתי את זה, אבל...

מה שעזר לי היה לבקש מהילדים שלי לדבר ולספר לי סיפורים (או סתם לשחק) כשהם ישובים ליד הרגליים והבטן שלי. הרגשתי אותו זז לכיוונם.

כשהרופאה בדקה אותי בסוף השבוע ה40 - הוא התהפך למצג ראש!

ונשאר שם עד הלידה...

בהצלחה!

דנה

אמאדובה

New member
אני עשיתי אותו דבר

הילדים שלי דיברו ושרו אליה כשהם יושבים למרגלותיי (כשעשיתי עמידת נר...)

tovim

New member
אני בחיבובים ותפילות

כי את כל העצות קיבלת ואני חסרת נסיון מעצמי. גיסתי עברה היפוך מוצלח אצל קנטי אבל אני מבינה שאת ברשימת הממתינות אליו.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה רבה.

אני (כעוברית) התהפכתי ימים ספורים לפני הלידה!

אז אני מחזיקה לך אצבעות שכך יהיה גם אצלך (ועדיף כבר עכשיו, שלא תישארי במתח....)

בשעה טובה
ו
אנרגיות טובות

.עצות אין לי אבל בקרוב בקרוב תחבקי גור חדש.
ותהיי אחרי.
מאחלת שהלידה, איך שתהיה, תהיה זכורה לך לטובה
.

מעיןבר

New member

מכירה את ההרגשה של "אם זה ככה אז לא רוצה ללדת". אבל לא היתה לי ברירה, בתאומים אי אפשר לעשות היפוך בשום דרך (גם האלטרנטיבים לא מוכנים לדבר עם הריונית תאומים
).
אז אם לא יצליח לך למרות כל העיצות הנהדרות והתקווה הגדולה שזה בכל זאת יסתדר, כמי שהיתה שם אני רוצה לספר לך שקיסרי זה לא בהכרח חוויה כל כך איומה. זה אולי משונה וקצת הזוי, אבל זה לא רע
לי זו אפילו היתה חוויה טובה (בהתחשב בזה שילדתי 8 ימים לפני המועד המתוכנן כי לבנות נמאס). מציעה לך, בין היתר, כן לקרוא ולהתכונן כולל ללכת לסיור ושבן זוגך יעבור הדרכה כך שיוכל להיכנס איתך לחדר הניתוח (אצלינו זה היה משמעותי כשהגענו לביה"ס באופן לא מתוכנן).

g a n i

New member
בלת"ק: מכל הטיפולים האלטרנטיבים

המוקסה הכי יעיל (סביב 75%). לא מתאים למי שבסכסוך שכנים...
מכירה את התנוחות (לדוג' מוסלמי מתפלל) והתרגילים (הליכה על 6)? אם לא יש לי איפושהו. יש בהם הרבה הגיון ביו-מכאני.
חוץ מזה יש מקומות יותר גופנפש-ים שאפשר לקחת את העניין הזה, למי שבעניין. ואפשר כמובן גם ללדת עכוז, על אחת כמה וכמה בלידות חוזרות. המחקר ה"הוא" מזמן הופרך, מתודולוגית וגם מיילדותית, והיום לידות העכוז במגמת עליה חזרה (נדמה לי שב-2011 היו 17%)

כך או כך, שתהיה לידה טובה במועדה!

פלגיה

New member
הבעיה עם לידות עכוז

הוא שצריך מיילדת שתדע לקבל את הלידה, וזה קצת חסר בימינו אלה.
בזמנו, לפני כארבעים שנה, אמא שלי ילדה תאומות שהיו שתיהן במצג עכוז, בלידה וגינלית.

אכן

מאז שניתוח הפך להיות הפרקטיקה המקובלת למצג עכוז, כבר אין או כמעט אין מי שיודע/ת לקבל לידת עכוז. אצלנו במשפחה יש ניסיון לא טוב עם לידת עכוז
.

g a n i

New member
לידת עכוז בימינו זה תמיד רופא, ואת צודקת

כמו שאמר הרופא שלי, כשאמרתי לו שאין סיכוי לניתוח, רק ה"אלטר-קאקערים" יודעים לקבל.
אין ספק שזו לא בחירה סטנדרטית, אני רק אומרת שהיא עדיין קיימת ומהרבה בחינות היא עדיפה על ניתוח לתינוק ולאם.

בכל מקרה, מקווה שיהיה מהפך ספונטני. הכי פשוט

בזמנו הגיע צוות רפואי מגרמניה

לבלינסון כדי ללמד אותם מחדש איך ליילד עכוז.
(כן, כאן בגרמניה זה נפוץ באופן יחסי, מכירה מישהי שאפילו ילדה כך בלידה ראשונה, ועוד בבית יולדות טבעי , ללא אפידורל ושאר עזרים )

מה שטוב

New member
בביקור חולים עדיין מיילדים עכוז

מנהל ביה"חח גם מקפיד על הכשרת מתמחים לכך.

למעלה