מצב רוח רע

מצב רוח רע ../images/Emo10.gif

מה דעתכם- כשנמצאים במצב רוח רע-האם צריך לאפשר לעצמנו לתת מקום גם לרגשות האלה או לנסות בכל מקרה לצאת מהמצב רוח הזה
איך זה אצלכם

אני לצערי

נוטה לשקוע בתוך המצב רוח אך כמובן שיש מקום לפרק את הכאב לגורמים ,להבין מאיפה הוא בא ולהבין שהוא רק חלק מהמשוואה ויש גם צדדים יפים בחיים

הצלילות הללו לא בריאות

מספרים על שאול מלך הראשון של עם ישראל שהיה שקוע במצב רוח רע דוד היה מנגן לו וככה הרוח הרעה היתה חולפת לו שאני מרגישה מצב רוח לא משהו מתחברת למוסיקה היא מפרקת את התחושה הרעה אני קצת בוכה וזה עובר יש לי כמה שירים שאני יודעת שלוקחים אותי לדכאון משתדלת לא להקשיב להם לרוב משתדלת לא להכנע למצב רוח לא שמח , כי זו שקיעה ואז צריכה שמישהו יוציא אותי מהביצה

DeMitri

New member
לא לשכוח יכולת חשובה

שיש לכולנו, אנחנו יכולים לשנות מצב רוח מקצה לקצה בשבריר שניה! זה יכול להיות מצב רוח שכל כך רע לך ולא אכפת לך מכלום כבר ואז באותה שניה לשנות מחשבה, איזה שיר ישן התנגן ברגע, איזה בן אדם חיובי עבר, תובנה חשובה עלתה וכו' ואז אתם פשוט שמחים ומאושרים ולא צריכים יותר שום דבר. יאלה ביכולתך לעשות זאת. תנסה.

לרגע קט בלבד

ואם זה נמשך מעבר לרגע קט זה מושך אותך לצלילות עמוקות ואני לצערי יש לי אוקינוס עמוק של כאב בתוכי, וצלילה לתוכו לא אוכל לצאת בלי עזרה חיצונית ולצערי הרב אני לא רק צוללת אני מתרסקת במעמקים מבלי יכולת להתרומם מעל הכאב ומצב הרוח הרע גורם לי לצלול אל עבר הכאב שמצוי במעמקי הלב

קסנקס אחד והכל מסתדר, נעלמות החרדות

ומתחילות החגיגות, שמחה, שירים, רק דברים טובים קורים לי.

זה לא פיתרון הדברים האלו

והקלות בה רושמים את התרופות האלו היום לכל מי שלא משתולל משמחה בזמן שנמצא אצל הרופא, ממש מרגישה לפעמים.

מצב רוח רע

יכול מאוד להשפיע עלי, וזה יכול להרוס לי תכניות. לנסות לצאת זה תמיד רעיון טוב אבל לא תמיד זה ישים, מה גם שאיך עושים את זה?

למעלה