מצב מעצבן

מצב מעצבן

נתחיל במילה שתתאר במדוייק את התחושה הנוכחית שלי- אוף.

אני בת 20. לא היה לי מעולם חבר רציני וחוויתי בשנה שעברה שנה רצופת דרמות ובלגן עם בנים והעיקר שזה מאחוריי. אבל עכשיו אני כמהה לחבר ובלי להשתחצן, אני חושבת שאין שום סיבה נראית לעין שלא יהיה לי אחד כזה, רק אחד לא יותר!
נדלקתי על מישהו שהיה לפני שנתיים בקומונה שאני הייתי בה לפני שנה, שלחתי לו הודעה בפייסבוק שקשורה איכשהו לאיזה מערכים מפגרים שאני צריכה, כי המערכים שלי מהשנת שירות נמחקו, והוא ענה וכתב אפילו סמיילי (כן, אני מהבחורות האלה), ואז כתבתי לו עוד איזה הודעה וראיתי שהוא קרא אותה אבל הוא לא עונה. ולא סיימתי את השיחה בנימת סיום. גם קצת פלירטטתי.

אין לי דרך אחרת חוץ מפייסבוק. לא יוצא שאני נתקלת ברנדומליות בבחורים שמעניינים אותי, ויותר מזה לא יוצא שבחורים רנדומליים שמעניינים איתי גם מתחילים איתי. אז החלטתי שאני זאת שצריכה ליזום, גם אם אין לי אומץ במציאות וזה רק מאחורי מסך, זה גם משהו, אבל זאת סיטואציה כלכך מתסכלת. כולן כבר שכבו, לכולן היה חבר, כולן לא מפסיקות להגיד לי שאני מדהימה ולכן יגיע מישהו שגם הוא מדהים והוא יהיה מיוחד והוא יהיה רק לי ולא יפגע בי, אבל זה לא קורה.
והדבר היחיד שאני יכולה להגיד עכשיו זה- אוף!

אז מה לעשות, לשלוח לו עוד איזו הודעה או שהרמז היה מספיק עבה? או שאני צריכה לחכות עוד כמה ימים כי הוא לא עונה כדי לשחק אותה הארד טו גט? לעזוב את זה?

lital10000

New member
אז ככה...

ראשית, החברות שלך צודקות. בחורות פחות מ"מדהימות" מוצאות לא מעט בחורים שמעוניינים להיות איתן. לבנות בגיל צעיר לא קשה למצוא, השאלה היא - את מי.

מה שחשוב לא מעט הוא לאו דווקא איך את נראית (כי רובנו נראות סביר פלוס, ובנים לא עד כדי כך בררנים), יותר חשובה היכולת לגרום לבחורים להרגיש בנח בחברתך, ליצור כימיה ולהצטייר כבחורה כיפית (ואולי זה קשה לך, לא נורא, גם אני חנונית וגם לי זה היה קשה).

עם זאת, אני מזדהה, ומבינה את מה שאת אומרת. כי גם אני תמיד התביישתי להתחיל, וגם אותי מעניינים חיצונית מעט בנים (יש לי חולשה לשיער ארוך, למשל.. לפחות, פעם היתה).

תמיד קינאתי בבנות שאשכרה מסוגלות להתחיל עם בנים (למרות שהפעם האחרונה שהייתי פנויה לנסות דברים כאלה היתה לפני יותר מ-5 שנים). הן בהחלט נהנות יותר.

אני מבינה שאת מרגישה מוכנה לקשר. לגבי אופציות ההיכרות, להכיר באופן ספונטני זה אכן קסום, אבל לא קורה הרבה בחיים למי שאינה מוקפת בידידים בנים מטבעה (ועוד בררנית, כמונו)..

אני אישית הכרתי שניים מהחברים שהיו לי באתר היכרויות חינמי (היום הוא כבר לא בחינם, אבל חפשי אחרים). התחלתי שם כי זה קצת מחמיא לבנות וגורם להן להרגיש מחוזרות, המשכתי קצת כי הבנתי שנחמד שאין בדייטים כאלה את המשחקים, העמדות הפנים והתהייה האינסופית לגבי כוונות הבחור (האם הוא רק ידיד שלי? או רוצה אותי?).

אתרים נוספים - הממ. אני מניחה שיצא לי להכיר בנים בפאבים ובדיסקוטקים (אם כי שוב, זה לא קרה לי המון בחיים). וגם בחו"ל.

lital10000

New member
הכינוי שלי אינו ליאת,

והציונים שאתה נותן על מה שאני כותבת לא ממש מעניינים אותי.

lital10000

New member
אה, לא התייחסתי לבחור...

לדעתי תתחילי איתו, אם יש לך אומץ. תשלחי לו עוד הודעה...

מלאת רמיזה..

shmuelsht

New member
מצב מעצבן??? בכלל לא

1. לא נורא. 20 זה גיל מאד צעיר. אל תדאגי. יגיע.
מה שהיה מת. ההוא מקומונה לא מעונין, אז שיעוף לכל הרוחות. תרוצי אחריו??? מה יצא לך ממנו?? דואגת שלא שכבת. את רוצה להתחיל עם סטוץ?? הוא לא עונה אז ביי ביי...שלללללללום........
שתביני. אם את רצה אחרי מישהו, זה כבר נותן לו עליונות עליך. מי שאוכל בסוף - סליחה על הביטוי - חרה, זה יהיה רק את.
שמרי על סטייל. פאסון. כבוד עצמי. תעריכי את עצמך ואז יעריכו אותך.

אני לא מאמין לא באינטרנט ולא בפייסבוק. יכול להתחיל איתך חטיאר כמוני, לשים תמונות של הבן שלו ולספר לך סיפורי עלי בבא ו 40 השודדים. ואת תאמיני לכל השטויות.
שיחה בסקייפ זה כבר יותר טוב. את רואה ושומעת את הבן אדם. הוא רואה אותך.
אבל לדעתי??? לכי למוזאונים, תסתובבי בתערוכות, לכי לפאבים (איכותיים), מפגשים חברתיים אם עדיין יש, תסתובבי, עם חברות בקמפוסים ובאוניברסיטאות, ומי שידלק עליך יתחיל איתך. ושוב אל תגלי התלהבות. תהיי נחמדה וזורמת וזהו.
זה מה שיש לי להגיד לך ממרומי גילי המופלג.

בואי נגלה לך סוד

כשאת חושבת שהנה בחרת את הגבר שלך, תתפלאי לדעת שהוא בחר אותך קודם.

הוא משחק איתך? תשלחי אותו לאסוף תותים. אותך הוא לא מעניין יותר. אחרת, לא תצאי מזה.
אם הוא פגע בך, זה כבר סיפור אחר. אבל פה את מביאה סיפור היכרות בפייסבוק, פלירטוטים וכל מיני שיטות שלא נוגעות באמת במגע ישיר עם אותו אדם.
לא תדעי אף פעם מתי ואיך הוא משקר, שאת זה אפשר לראות משתי דקות של מבט.
לכי וצאי לאיזה קורס, שם תכירי בחברה חדשה, בחורים חדשים, קשרים חדשים ותוכלי להתוודע רוב הסיכויים בגבר כלבבך - גם פנוי, גם חמוד וגם כזה שישתף איתך פעולה ישירות.

מה עם גישה ישירה?

אני מבינה אותך מאד, ופייסבוק בדרך כלל זו דרך מעולה ליצור קשר, אבל דרך מתסכלת מאד בלהבין מה הצד השני חושב.

לדעתי, שלחי לו הודעה של "בא לך להפגש לגלידה?" מעביר את המסר, בלי להיות "דייטית" מדי.

אם יסכים, קחי את זה משם, אם לא, תביני שהוא לא בעניין.

למדתי עם השנים, שהגישה הישירה בעדינות, זו דרך יעילה לקצר מחשבות אינסופיות

למעלה