מצב מגננה

niv1990

New member
מצב מגננה

צריך לעשות משהו בנושא, כי כל פעם בתוקפים המדינה נכנסת למצב מגננה. וכך אתה יכול רק מבצע אחד עד שהיא תחזיר, זה יהיה בלתי אפשר לפגוע במדינה בצורה רצינית או לכבוש אדמה. צריך לחשוב על פתרון, כי באופן כללי אני בעד שלמדינה תיהיה אפשרות להגיב, אולי שתוכל להגדיר כמה מתקפות לפני הכניסה למצב מגננה...

werds

New member
לדעתי מצב מגננה

צריך להיות משהו כמו חצי שעה גג,רק ככה המשחק יהיה מהנה ויהיה אפשר לעשות התקפות רציניות,כי בינינו אם מישהו תקף אותכם וראיתם שהפסדתם מלא כ בודדים מאיתנו יגיבו.

i Milky

New member
בדיוק.. יומיים זה מוגזם!

בהחלט צריך לשנות את זה להרבה פחות זמן..!

i Milky

New member
גם לא.. פחות.. פחות...

שעה-שעתיים גג לדעתי.. ככה אתה יכול לבצע על מישהו 2-3 מתקפות ביום... ולמשועממים אפילו יותר..

i Milky

New member
חחח אם המותקף החזיר אתה יכול

להגיב לו מיידית.. ככה זה כבר עכשיו... אבל אם הוא לא מגיב.. צריך לאפשר להמשיך להתקיף אחרי זמן קצר!!! ולא 48 שעות או 72(!) שעות...

אתה לא הבנת אותי נכון

אני יודע שאם המותקף הגיב אז אפשר להחזיר אחרי שעתיים אפילו..תלוי מתי הוא מגיב.. אבל התכוונתי שבנוסף יהיה אפשרות לתקוף כל 5 שעות ככה

KicK Ass9

New member
אמממ יש לי רעיון

אפשר לפתוח 3 חלונות תקיפה שונים, אז אולי לעשות שיהיה אפשר לתקוף 3 פעמים מכל סוג (כלומר 9 תקיפות מקסימום)

Diablo6969

New member
לאאאאאאאאאא

אני שחקן חדש והספקתי לתקוף מלא מדינות כבשתי מלא אדמה ולקחתי שבויים ואף אחד לא הגיב לי כך שזה נהיה משעמם מה שיותר מעניין עכשו אני כבר בפיתוח ה 49 של פצצת אטום אני עדיין מחפש מטרה אין לי אויבים אז מי שרוצה לעשות עסקה כסף בתמורה שאני יפגיז איזה מדינה שהוא ירצה מוזמן

aviad u

New member
איך?

איך אתה בשיפור הזה? כמ כסף זה עולה השיפור ה-49?

werds

New member
חחחחחחח זה עולה מלא כסף

אולי נשארו לך כמה 49 רמות...

t0rett0

New member
טעות

יש נגיד מתקפה שהחלון זה 48 שעות אתה פותח תחלון וב 47 שעות אתה תוקף אחרי שעה זה נעלם ואפשר ישר שוב

i Milky

New member
אתה ממש חכם..

שתהיה לי בריא.. הכוונה שאפשר לתקוף בכל חלון רק פעם אחת... ו-48 שעות זה יותר מדי זמן לחכות עד הפעם הבאה שתוכל לתקוף את האויב..

למעלה