מצב למפגש פורום!?

../images/Emo41.gifבוא'נה איזה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

הכוונה כמובן אליך
לא לדובי..
חחחח

../images/Emo41.gifתמונת פרה שלי../images/Emo80.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כפי שאמרתי לכם אני מעריצה פרות וגם כרובים....
ותחשבו שיש גם אייקון של |כרוב|... אז התחפשתי בפורים לפרה והנה תמונה שסרקתי, שימו

../images/Emo41.gifהאת היא ש...../images/Emo41.gif

התחפשתי עם עוד 3 חברות והיינו אמורות להתחפש יענו ל"פרות כוסיות" אבל אני יצאתי יותר כמו פרה
מאשר כוסית

אדוושי

New member
אמממממ

את פירסמת למעלה תמונה שלך שאת מזה שונההההה........ לא הבנתי התמונה עם הפרה זה של השנה?

../images/Emo41.gifתשובות לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

התמונה הקודמת שפרסמתי היא של השנה גם
אני נראית שם יותר מבוגרת ובגלל זה כולם מתבלבלים.... והתחפשתי לפרה כי זה יפה ואני מעריצה פרות
(וכרובים.....)

למה את צריכה להתחפש לפרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את כבר כזאת
חחחחחחחחחחחחחחחחח...סתם
את אפילו לא קרובה לזה
את רזה כמו מקל
אני מציעה-
דיאטת השמנה

עדן לוי

New member
איזה מותק!

בכלל כולכם חמודים, איזה פוזות מצחיקות......... הלוואי שהיה לי סורק, יש לי בכללל לא מעט תמונות מפדחות לאללה.......

חחחח

אני מכוער כמו תחת! פשוט בתמונה הזאת אני במצב טוב... התאורה חלש... האיכות של התמונה גרועה... כוח המשיכה לא משפיע עלי... שתראו תמונה איך אני נראה באמת לא תוכלו להירדם בלילה...

תמונה של הפלא' שלי ושלי על הדרך..שי

מו לב איזה תמונה יש ברקע של הפלאפון(המצלמה שלי לא באיכות וזה צילום לילה אז לא משהון יצא) ותמונה שלי על הדך כי ראיתי שהרבה שמים.

../images/Emo41.gifאיזה מגנוב../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

גמני רוצה פלאפון כזה...

למעלה