מצב למפגש פורום!? יש מצב למפגש פורום מתישהו!? כאילו אתם מתכננים מפגש פורום "משחק החיים" ?
B BigD00 New member 8/4/03 #1 מצב למפגש פורום!? יש מצב למפגש פורום מתישהו!? כאילו אתם מתכננים מפגש פורום "משחק החיים" ?
מ מדוזית2003 New member 8/4/03 #2 שמישהו יענה לו../images/Emo70.gif אני לא יודעת..... צריכים לדבר אם שירה (מנהלת הפורום!) ובבקשה בבקשה שלא יהיה בעזריאלי או באיזה מקום שכוח אל
שמישהו יענה לו../images/Emo70.gif אני לא יודעת..... צריכים לדבר אם שירה (מנהלת הפורום!) ובבקשה בבקשה שלא יהיה בעזריאלי או באיזה מקום שכוח אל
מ מדוזית2003 New member 8/4/03 #3 יש לי רעיון../images/Emo70.gif לפני שנעשה מפגש פורום ( אם בכלל ) בוא נכיר אחד ת'שני בתמונות (נא לא לזייף בבקשה...) מי שאין לו תמונות או שלא רוצה לשלוח יכול פשוט לתאר את עצמו במילים! אז הנה אני...
יש לי רעיון../images/Emo70.gif לפני שנעשה מפגש פורום ( אם בכלל ) בוא נכיר אחד ת'שני בתמונות (נא לא לזייף בבקשה...) מי שאין לו תמונות או שלא רוצה לשלוח יכול פשוט לתאר את עצמו במילים! אז הנה אני...
ע עדן לוי New member 9/4/03 #7 היי, זה לא אתה... שנבחרת למורדים הישראליים? אה...ולי אין סורק, איזה דיכאון!
F FIRE FIGHTER AVNER New member 9/4/03 #8 וזה שלי../images/Emo11.gif אני כמעט לא כותב בפורום אבל קורא את ההודעות
מ מדוזית2003 New member 9/4/03 #13 מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif זה לא פייר.. גם אני רוצה להיות לידה (נירית קופל ) איך הצטלמת איתה אתם קרובות משפחה או משו בכל מקרה אני שמחה בשבילך מאוד תמר...
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif זה לא פייר.. גם אני רוצה להיות לידה (נירית קופל ) איך הצטלמת איתה אתם קרובות משפחה או משו בכל מקרה אני שמחה בשבילך מאוד תמר...
י יעל צל New member 9/4/03 #15 תשובות אני עושה את האתר הרשמי שלה... ולשאלתך מתי אז זה מיום רביעי שעבר (בדיוק לפני שבוע) וצולם באולפנים בנווה אילן בחדר איפור
תשובות אני עושה את האתר הרשמי שלה... ולשאלתך מתי אז זה מיום רביעי שעבר (בדיוק לפני שבוע) וצולם באולפנים בנווה אילן בחדר איפור
י יעל צל New member 10/4/03 #24 כמו חלום!!! הייתי צריכה שמישהו יצבוט אותי כדי שאני אתעורר באולפנים בכלל היה כיף. היו זיו,שירן,ענבר,יעל,אודי,ארז וכמובן ניריתתתתתתתתתתת!!!
כמו חלום!!! הייתי צריכה שמישהו יצבוט אותי כדי שאני אתעורר באולפנים בכלל היה כיף. היו זיו,שירן,ענבר,יעל,אודי,ארז וכמובן ניריתתתתתתתתתתת!!!
מ מדוזית2003 New member 10/4/03 #34 ../images/Emo41.gifאיזה מתוקית כלבתך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif