גבר שלא מתאים לי
שלום לך מישהי177
עקבתי אחרי השרשור המעניין.
אני חושבת שהתערבבו כאן כמה אלמנטים, ואנסה בקצרה להפריד ביניהם, כפי שאני רואה את הדברים.
סליחה מראש אם לא דייקתי במשהו. ככה אני רואה את הדברים:
1. התלהבת מכמה צדדים באישיותו של בחור שהכרת. טבעי ונפלא בעיני.
2. כשהכרתם יותר נוכחת לדעת שכל מה שמעניין אותו בחיים זה סיגריות, מוזיקה ומסיבות. זה כבר הפריע לך, אבל כנראה לא די כדי להגיע למסקנה שהוא לא מתאים לך. יתכן שעדיין היית באופוריה של ההתלהבות.
3. בשיחת הטלפון הבנת שהוא לא עובד, הולך לישון בבוקר וקם בצהרים.
נראה שלא אהבת את זה, אבל עדיין לא הדליק אצלך נורה אדומה. פשוט אמרת לו בדרכך הישירה: אולי תתאפס על עצמך.
4. התגובה האלימה שלו העירה אותך מתרדמת ההתלהבות, ורק עכשיו היה ברור לך שזה ממש לא בשבילך!!!
לרשימת הדעות וההשערות למה אמר מה שאמר, אני רוצה להוסיף עוד כמה:
- יתכן שהוא בכלל לא מתבייש בזה שזה אורח חייו, ואין משמעות אם אמר את הדברים בפגישה ראשונה, שניה או עשירית.
- יתכן שזו תקופה זמנית, בין עבודות, והוא שלם עם זה כרגע.
- יתכן והוא משקיע הרבה בחיפוש עבודה, ולא מוצא, ואז באמת דרכת על יבלת
- ויתכנו עוד כמה דברים שכרגע אני לא חושבת עליהם.
לרובנו יש נטיה (לפחות לעיתים) להתיחס להשערה כאל מסקנה מלומדת, ולהגיב אליה כאל עובדה.
כדאי לשים לב לזה, ותמיד לשאול את עצמו - איזה עוד הסבר יכול להיות לתופעה.
ודבר אחרון - כמה טוב שגילית מוקדם שהוא לא בשבילך!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה בהתנסויות הבאות.
שלום לך מישהי177
עקבתי אחרי השרשור המעניין.
אני חושבת שהתערבבו כאן כמה אלמנטים, ואנסה בקצרה להפריד ביניהם, כפי שאני רואה את הדברים.
סליחה מראש אם לא דייקתי במשהו. ככה אני רואה את הדברים:
1. התלהבת מכמה צדדים באישיותו של בחור שהכרת. טבעי ונפלא בעיני.
2. כשהכרתם יותר נוכחת לדעת שכל מה שמעניין אותו בחיים זה סיגריות, מוזיקה ומסיבות. זה כבר הפריע לך, אבל כנראה לא די כדי להגיע למסקנה שהוא לא מתאים לך. יתכן שעדיין היית באופוריה של ההתלהבות.
3. בשיחת הטלפון הבנת שהוא לא עובד, הולך לישון בבוקר וקם בצהרים.
נראה שלא אהבת את זה, אבל עדיין לא הדליק אצלך נורה אדומה. פשוט אמרת לו בדרכך הישירה: אולי תתאפס על עצמך.
4. התגובה האלימה שלו העירה אותך מתרדמת ההתלהבות, ורק עכשיו היה ברור לך שזה ממש לא בשבילך!!!
לרשימת הדעות וההשערות למה אמר מה שאמר, אני רוצה להוסיף עוד כמה:
- יתכן שהוא בכלל לא מתבייש בזה שזה אורח חייו, ואין משמעות אם אמר את הדברים בפגישה ראשונה, שניה או עשירית.
- יתכן שזו תקופה זמנית, בין עבודות, והוא שלם עם זה כרגע.
- יתכן והוא משקיע הרבה בחיפוש עבודה, ולא מוצא, ואז באמת דרכת על יבלת
- ויתכנו עוד כמה דברים שכרגע אני לא חושבת עליהם.
לרובנו יש נטיה (לפחות לעיתים) להתיחס להשערה כאל מסקנה מלומדת, ולהגיב אליה כאל עובדה.
כדאי לשים לב לזה, ותמיד לשאול את עצמו - איזה עוד הסבר יכול להיות לתופעה.
ודבר אחרון - כמה טוב שגילית מוקדם שהוא לא בשבילך!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה בהתנסויות הבאות.