מצב היפותטי:

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
מצב היפותטי:

טוב המממ נתחיל מכמה הצהרות: *אני לא מעריצה של אבריל *לא כתבתי את ההודעה הזאת במטרה לרדת עליה/על אלה ששומעים את המוזיקה שלה יש ילדה אחת ששומעת שירים של בלינק182(נקרא לה ג´) יש לה חברה ששומעת גם שירים של בלינק אבל גם של אבריל(נקרא לה ש´) ש´ יודעת שג´ לא אוהבת את המוזיקה של אבריל ובכל זאת משמיעה לה/שרה את השירים שלה בכל הזדמנות. מה אתם הייתם עושים אם הייתם ג´?

ברודי

New member
פשוט וקל...

אם אני הייתי ג´ הייתי מקשיבה לשירתה של-ש´ ומנסה לאהוב את אווריל ובמידה ש-ש´ זייפנית גדולה הייתי פשוט קונה את הדיסק. סתם נו אם הייתי ג´ והסיטואציה הייתה שירים של...זמר מעצבן, הייתי זורקת עליה כפכף!!

SignOfLife

New member
כנראה שפספסתי את השלט שכתוב

בו שזה פורום לקבלץ עצות...
בכל מקרה! אם נגיד והמצב היה הפוך והיו מכרחים אותי להקשיב לבלינק אז (במקום להתאבד כמובן) הייתי משמיעה לה דיסק של מישהו שהיא שונאת ומראה לה שזה בילתי נסבל! וכמובן שאם זה לא היה עוזר הייתי פשוט רוצחת אותה....(מכחישה!!) וברודי, לא חבל על הכפכף?

ברודי

New member
יש מצב...

טוב אז הייתי שומרת ת´כפכף לימים גשומים ומכינה הגנה טובה למשפט שלך...

SignOfLife

New member
משום מה הזכרת לי שיש

מחר בית-ספר!!
זה רק אני או שהחופש הזה היה מאוד מאוד מאוד קצר? אם רק הייתי בלונדינית צבועה אנורקסית עם סילקון שלא יודעת לשיר....

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

בלינק 182 שול*ים (
) *לא ידעתי באיזו אות לבחור**
* וסאם41...?, וול, הם קצת שול*ים.

OrdinaryDay

New member
הולד איט!

אם סאם41 להקה גרוע אז גם בלינק להקה גורע! הרי סאם היא חיקוי מסכן ללהקה היותר מסכנה הזאת, בלינק! סתם מוזיקה חסרת טאקט! תראו לאיזה רמה הם צריכים לרדת כדי להצליח, לרדת על להקות/זמרים/זמרות אחרים! זה רק מראה על חוסר ביטחון בשירים שלהם. (וכולנו יודעים שיש להם על מה להיות חסרי ביטחון!) אך זו רק דעתי....! דרך אגב....זו אני שרה-SignOfLife

4667

New member
על מה בדיוק יש להם להיות חסרי בטחון

? פרטי והסבירי, כי אני עדיין לא מבין...

OrdinaryDay

New member
חיים קשים אתה עושה לי!

אז ככה! אני חושבת שכל מי שיורד לרמה לרמה כזו שהוא צריך לרדת על להקות/זמרים אחרים אז הוא חייב להיות חסר ביטחון לגבי עצמו, כי הרי הוא מלגלג על אנשים רק כדי שמישהו ישים לב אליו! (דרך אגב...אני מדברת על הקליפ הראשון שלהם...) הנה אני אתן לך עוד דוגמאות! בו נתחיל עם אמינם! אם תשים לב, עד שהוא לא עשה את הקליפ הזה (דה ריל סליים שידי?) אפ´חד לא ידע מי הוא! והנה כמה שנים אחרי הקליפ הזה, תראה עד כמה הוא מצליח בזה שהוא יורד על כולם, וכולם חושבים שזה כל-כך מגניב וכל-כך מקורי, אבל כולם עושים את זה! וסאם41, הקליפ החדש שלהם, הוא גם די מלגלג על כל מיני להקות! ויש עוד כמה וכמה, שהסיבה היחידה שאוהבים אותם זה כי הם יורדים על כולם ועושים עוד כל מיני שטויות אחרות! טוב אני לא יודעם אם הבנת מה שאני מנסה לצין כאן, אך לא נורא, אם אתה אוהב את בלינק אז שיהיה לך בכיף....!

ברודי

New member
מממ...שנייה

הקליפ החדש של SUM זה הזה שהם כאילו - the sums ומשחקים אותה להקה אחרת וכאלה? כי אם כן אז הם לא מלגלגים על הלהקות האחרות כמו שכתבת הם פשוט פאקינג העתיקו את זה מנירוונה!!!!

nothing woman

New member
סטרוקס

וגם סטרוקס לי זה נורא מזכיר אותם ואפילו הם שינו את השם כמוהם the sums - the strokes

למעלה