מצב היפותטי:

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

4667

New member
האמתי שאני לא אוהב בלינק

אבל, הקליפ שלהם שיורד על להקות אחרות, ממש ממש מצחיק, וגם נכון... כל הלהקות בנים תמיד יש להם קליפים דביקים כאלה והם תמיד שרים רטובים או עם רוח על השיער... ובריטני, אז היא קליפים בתוליים שכאלה וזה כ"כ מצחיק איך שהם עשו שהיא מלקקת את המשקפת... LOL וזה נכון, כולם היום יורדים אחד על השני, אבל ככה זה בתעשיית המוסיקה, ובהוליווד, ובפוליטיקה, ובכנסת, ובארץ, ובבצפר.... איפה לא ???

ThE Fire GiRl

New member
הרי העלילה שלכם בכבודה ובעצמה

אמרה שהיא רוצה לעשות כמה שירים עם בלינק וסאם. ובלינק לא להקה גרועה, סאם להקה גרועה, ואם אתם אומרים שבלינק להקה גרועה אז אבריל עוד יותר גרועה...

ברודי

New member
אוי אהבתי לגמרי!!!

אם אווריל אמרה שהיא אוהבת אותם גם אנחנו באוטומט צריכים לאהוב אותם? תודה יש לי אופי משלי. מה שגם (ציטוט-) "ואם אתם אומרים שבלינק להקה גרועה אז אבריל עוד יותר גרועה... " אני, ואני מאמינה שגם שאר האנשים פה יסכימו להצטרף לבקשה שלי, לחשוב לפני שרושמים משהוא!!! אין הגיון במה שרשמת!!! (אני אוהבת שבאים ורושמים בכזאת החלטיות דעות אישיות כאילו זה עובדות.)

nothing woman

New member
דפוקים

השיר האחרון של סאם 41 זה פשוט וונאבי של סטרוקס זה ממש דפוק

i l0ve u

New member
למה?

למה שהיא לא תאהב את המוזיקה של אבריל כאילו??? חח... מה אני לא צודקת.. תאמיני לי כל 1 שומע מה שהוא רוצה היא לא תהיה חירשת או משהו אם היא תשמע קצת אבריל... אצלנו כל החברות אחת מעריצה של בריטני השניה של כריסטינה השלישית של שאקירה ועוד ידיד שתמיד איתנו חולה על ג´ניפר וכל אחד מעריץ של אותו הזמר עם פוסטרים והכל...ובכל זאת כולנו חברים טובים..! חוצמזה כולנו שרופים על פינק ואבריל שליטה!!

למעלה