מצא את ההבדלים

נימשון

New member
מצא את ההבדלים

לפניכם שתי תמונות של בגדי ים, האחד נקנה ב H&O בעלות של כ300 ש"ח והשני היום בשוק בצלאל ועלותו כ50 ש"ח. נחשו מי הוא מי
ומי שמכירה אותי ויודעת מתבקשת שלא להשתתף

ימית2

New member
מצאתי חחחחחחח. מה הפרס?

החלק בH&O והשני עם ההדפס בשוק בצאלאל.

נימשון

New member
../images/Emo128.gif בדיוק ההפך

החלק הוא זה שנקנה בחמישים שקלים בשוק והמנומר הוא זה שעלה 300 ש"ח ונקנה בH&O.

אז זה שב 50 ש"ח

מחמיא לך הרבה יותר מהיקר... מה שאומר שלא תמיד היקר טוב יותר.... הוא פשוט מחזיק לך את החזה הרבה יותר טוב.

נימשון

New member
בדיוק בגלל זה הוא נקנה

את הראשון קניתי כי הוא הכי סביר שמצאתי והיו לי תלושים כך שהעלות לא ממש שינתה לי אבל כשהלכתי איתו ראיתי שהוא לא ממש מחזיק משהו אז החלטתי לנסות את מזלי בשוק וכפי שאת רואה אכן היה לי מזל גדול ומצאתי אחלה בגד ים.

נימשון

New member
כן../images/Emo70.gif

יש כמה וכמה ואפילו יפים מאוד בדיוק בחנות בה קניתי.

אני יודעת שזה קצת ניג'וס

אבל בא לך למקם לי אותה? שלפוחיות יום ראשון טרם עברו לי ואין לי חשק לכתת את רגליי (שוב) רק כדי לא למצוא כלום (שוב). -לא שיזיק לי להזיז מעט את עכוזיי העצלים- מתי הו מתי יהיה אפשר למצוא בגד ים באינטרנט? -וגם ים. אם כבר-

נימשון

New member
ממש פשוט להגיע לשם

ברחוב הראשי של השוק את ממשיכה ישר עד למעלה מצד שמאל. זה כמובן אם הצלחת לעבור בשלום את דוכן הפלאפל הרחיני שנמצא שם מצד ימין
אם אני לא טועה הכתובת המדוייקת היא רח' בית לחם 2 ותודה לימית שהמליצה כל כך בחום על המקום.

ימית2

New member
שמחה שהצלחתי לעזור, מאמינה שרובנו

פה לא מרוויחות אלפי שקלים בחודש ויכולות להרשות לעצמן לבזבז מאות שקלים עבור בגדים או בגדי ים וכו' והגיע הזמן שנדיר רגלנו מחנויות יקרות אלו שלא מצדיקות את המחירים ביחס לבגד. גם לנו מגיע לקנות בחנויות שמחירים שלהם סבירים לכל כיס בדיוק כמו לכל הרזות שקונות חולצות ב30-40 שקלים למה אנחנו צריכות לשלם 100 שקלים לחולצת טריקו פשוטה.

חכי בובי

בקרוב אני אצליח לשכנע את המצלמה לתקשר עם המחשב (ברוגז ברוגז וזה) ואת מקבלת אותי בקלוז אפ עם טנקיני חדש דנדש שכן בסוף הזזתי כארבעה מהנבחרים שבעכוזיי וטלטלתי אותם לכיוון בצלאל ותודות לנמשונית
שלא התייאשה וגם לימית כמובן. ומה שלומך תמי? ועמי? עדיין חורזת? ומתי מפגש? שאלות שאלות שאלות. ישר רואים שחזרתי.

הלו הלו זבלנות

תמי בסדר את עמי אני לא מכירה החורזת גם בסדר ולגבי מפגש-מתי שתגידי אני שם, וחוץ מזה גם אני רוצה בגד ים

נימשון

New member
הופה...קנית גם את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יאללה יאללה אני רוצה דיווח וגם תמונה

טוראית מרגריטה מתייצבת בדום מתוח

בקרוב גירסת המרגריטה האמיצה מדגמנת באומץ את בגד הים שרכשה ועד אז - תצטרכו לקבל אותו מדוגמן היטב על הסורק וחשבון הבזק (אללה יוסתור) מה לעשות? לא כולנו נמשונית. המחיר: 60 שקלים. על התווית: 369 שקלים (טורקיז) המוכרת: נחמדה ברמות בלי להציק ובלי לנג'ס המיקום: אי שם במאחורה של הפלאפל (ימינה אחרי הדוכן אם באים מקינג ג'ורג') האושר: גדול הפרחים:
- לנמשונית. והלבבות:
? לתמי 2 בחזקת 2. המקורית אבל.

למעלה