מצאתי , תודה דנה
ח חנול New member 2/2/07 #2 אין בעד מה, וברוך הבא! מקווים לעזור בכל מה שניתן....חוץ מזה.. תחזיק חזק...אוטוטו מגיע שרשור בישולי אבות....אולי מישהו פעם יקדים אותי ויפתח אותו?
אין בעד מה, וברוך הבא! מקווים לעזור בכל מה שניתן....חוץ מזה.. תחזיק חזק...אוטוטו מגיע שרשור בישולי אבות....אולי מישהו פעם יקדים אותי ויפתח אותו?
R roads New member 2/2/07 #3 מצטער , בישולים זה לא אני לא כי אני חושב שהאשה צריך לבשל פשוט לא יצא לי ללמוד ואחרי כמה פעמים שניסיתי לאלתר כמעט שרפתי את המטבח...
מצטער , בישולים זה לא אני לא כי אני חושב שהאשה צריך לבשל פשוט לא יצא לי ללמוד ואחרי כמה פעמים שניסיתי לאלתר כמעט שרפתי את המטבח...
ח חנול New member 2/2/07 #4 חיחיחי.. אז השרשור הזה הוא בדיוק בשבילך! הוא יעשה לך חשק ללמוד, מציעה להזיל ריר על שרשור מיום שבת הקודם, בו בעלי פירט ביתר שאת את כל מה שאכלנו ביום שבת הקודם..ארוחת פירות ים למשעי.
חיחיחי.. אז השרשור הזה הוא בדיוק בשבילך! הוא יעשה לך חשק ללמוד, מציעה להזיל ריר על שרשור מיום שבת הקודם, בו בעלי פירט ביתר שאת את כל מה שאכלנו ביום שבת הקודם..ארוחת פירות ים למשעי.
S shno New member 5/2/07 #6 מאוחר מדי - כל השרצים חוסלו אבל ניתן התראה מספקת לפני הפעם הבאה - תצטרף...