מצאתי, מצאתי, מצאתי !!!

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
מצאתי, מצאתי, מצאתי !!!

חומוס, כן חומוס !!! אז כל מי שגר באיסט ביי (של סן פרנסיסקו) ורוצה חומוס, תרשמו את הכתובת הבאה: Monument Blvd 1500 Concord, CA 94520 יש שם חנות שנקראת MIDDLE EASTERN FOODS בבעלות של בחור אירני. יש לו מוצרים שהוא מביא מאל. איי. כמו חומוס של צבר וכל הנילווים (טחינה, מטבוחה א´צטרה) וגם במבה ופסק זמן ועוד מלא דברים טעימים. הוא אמר לי שהוא התחיל להביא את המוצרים בעקבות בקשות של אנשים ושם אני רוצה משהו שאין לו אז כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום לו את השם של המוצר ואם הוא יכול הוא יביא אותו. ולינק למפה

באמת שמעתי

שהפרסי המקומי אצלנו מצא פרייר שיקנה ממנו את העודפים והמוצרים שפג זמנם..

יורי CA

New member
לא יותר פשוט ללכת לטריידר ג'ו?

החומוס שלהם "קצת" יותר טוב מזה של צבר. הוא גם יותר טרי.

Yaniv-DC

New member
איייייייייייייייייייייייכס!

טרי? טעים? עיסת הכאילו חומוס? מ-ז-ע-ז-ע-!

יורי CA

New member
../images/Emo6.gif על טעם וריח אין להתווכח

לי אגב יש בעיה עם הפיתות, ולא עם החומוס. הפיתות כאן דקות כמו נייר ובלי טעם. וגם בניגוד לחומוס אי אפשר להכין לבד בבית.

מי רוצה להכין פיתות ולא קבל מתכון?

יורי, אפשר גם אפשר להכין פיתות בבית. יש לי מתכון לעניין, ויוצא לגמרי לא רע (אם כי אני לא מתיימרת להתחרות באבולעפיה מיודענו). בקיצור, אם אתה רוצה מתכון, אתה מוזמן לפנות אלי במסר האישי.

סנדייז

New member
יורי אפשר להכין פיתות בבית

וגם יוצאות אחלה. תכנס לרשימת המתכונים של הפורום. יש שם מתכון של תופס(אם אני לא טועה)ויוצא אממממממממ.
דרורה

יורי CA

New member
לא מצאתי ../images/Emo10.gif

ראיתי שם רק קבלות שבת 1-6 ו-10 (מה קרה ל-6,7,8?). כנראה שאת המתכון לפיתות יפרסמו רק לקראת פסח...

תפתחו את העיניים תסתכלו סביב

יש בהודעה למטה קישור למתכון פיתות - ותוספות טיפים לאופים.

Houston Guy

New member
גם כאן ביוסטון

הפיתות כמו נייר ומעצבנות מאוד.ואם לא די בכך הם גם נמכרות על ידי שונאי ישראל מוצהרים ועלובים ממש חנות של החיזבאללה. אבל לא מזמן קראתי כאן איזה השתפכות על מסעדת KD (קינג דיוויד) אז ככה כמה דברים על המסעדונת. הפיתות מעולות (יחסית כן) אבל כדי לקנות חבילה נדמה לי של 5 אולי 6 (צריך לקחת משכנתא) כמעט 3 $ לחבילה, ואצל החיזבאללה רק 1 $ האוכל ממש לא משהו ולפעמים קשה לזהות כל קשר בין מה שהזמנת למה שקיבלת. אז באמת מסעדונת ממש מאכזבת חוץ מהפיתות כמובן, אבל ראבק זה עושק.בתיקווה שמי שכתב את השבח על המיסעדה יעביר הלאה דיעה מייצגת של המון ישראלים כאן ביוסטון

מה זה החנות של החיזבאללה?

דרוביז? היום הייתי שם פעם ראשונה, והתלהבתי מהמבחר!

Houston Guy

New member
לא דרוביז,אלא לפני לכיוון ווסטהיימר

החנות על הילקרופט, חנות עם המון המון פרודקטים, המון קיטניות, כלי בישול, ואפילו גלביות וצעיפים עם הדפס מפת פלסטין על כל ישראל, אני חושב שהחנות נקראת "ירושלים אל חאלאלל" "חאלאלל" זה הבשר הכשר של האיסלאם. זהו מרכז מיסחרי מגעיל כמו כל הילקרופט. צמוד לחנות הזאת יש איזו חנות לא ברורה שיש על חלון הראווה המון שילטי ארס כמו "שחררו את פלסטין מהברוטליות של ישראל". דרוביז לעומתם חסיד אומות עולם!!!

Guy K

New member
אה, זה אני שהשתפכתי ../images/Emo9.gif

אבל למען הדיוק ההיסטורי אני אגיד רק שלא אמרתי שזו מסעדה טובה - אלא מסעדה יהודית. לאללה. ולעניין שלוש דולר לפיתות - להגיד את האמת, בני דודנו מהילקרופט לא עושים לי חשק לקנות אצלם. הייתי שם פעם בסביבה לקנות בשר קצוץ, כי אבא שלי אמר שיש להם בשר טרי מצוין. כל התמונות של אל אקצה לא עשו לי טוב בעינים. בכל אופן גם KD וגם הילקרופט רחוקים ממני מדי - אני גר בשפרד - וכרגע אני מחפש פיתות במקום קצת יותר מרכזי... המלצות?

פיתות

מישהו אמר לי שיש דרוביז גם בקירבי@מיין. לא בדקתי את הנושא למרות שאני עוברת שם כל יום, אשים לב מחר אם אכן קיימת שם חנות. חוץ מזה - אפשר לקנות פיתות פעם ב, ולהקפיא אותן, הטריות נשמרת. אתה בא היום לטקס הזכרון לרמון?

Houston Guy

New member
אני אגיע לטקס נודע לי ש...

גם שר האוצר סילבן שלום יהיה שם

Houston Guy

New member
גם האב וגם אחיו של אילן רמון,ז"ל

יטלו חלק בטקס הערב בבית ישורון. השר שלום, אינני יודע.

למעלה