מצאתי מערכות!

singlestroke

New member
אקספורט לא יכולה להיות מערכת

למתחילים אם היא נשמעת יותר טוב מכמה מערכות מקצועיות שאני מכיר (וזה בכלל לא מה שקובע, ככה שזה פלוס שלא קשור לעניין). היא בנויה נהדר ומוגדרת כמערכת שהיא חצי מקצועית. אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

תופיסט1

New member
פרל אקספורט-בואו נעשה סדר

במקום לבלשט פה ולכתוב גבב שטויות בתור אחד שבונה מערכות תופים קאסטום ועבודות יד אני אגיד לכם שהאקספורט החדשות משמע ELX עשויים מבייס ווד <עץ צפצפה> אין אקספורט שנקראת בירץ' בטח שלא מייפל. המייפל נקראת MLX והבירץ' נקרא BLX כך ששאקספורט זה מעץ לא הכי יקר שיש אבל לא נגיד שהיא מערכת עם סאונד גרוע או למתחילים. מי שמתחיל עם ה ELX נגיד שהוא בר מזל כי הרבה מתחילים עם סטים מסריחים של קונדור או דיקסון או בוסטון או כל שם לא ידוע ובעל גימורים ששואפים לאפס וסאונד תחת!! ה ELX סט נחמד לאללה ובעל סאונד מניח את הדעת בטח ובטח למתופף מתחיל. למרות שהייתי משפר אותה מעט.. וניתן לשפר אותה על ידי שיפור אדג'ים לגופי התופים והנמכת ירידה לרשת בסנר. כך יתקבל סאונד עוד יותר טוב ממה שקיים. אגב לידיעתכם פרל זו לא חברה שמייצרת תופים. זה משרד שקבלן משנה בונה את המוצרים שלה :)

H A J Y

New member
לכל מי שאומר שהאקספורט חצי מקצועית

אז אם האקספורט חצי מקצוועית אז איך אתם מגדירים את הטאמה סופרסטאר והפרמייר קאבריה?( לא אומר שהיא לא חצי מקצועית, אני סתם שואל) נ.ב שירשרתי את זה אליו כי לא היה לי למי לשרשר כי היו הרבה שאמרו שהאקספורט חצי מקצועית

הן אותה רמה שלושתן חצי מקצועיות

אבל הן גם יכולות להיות מקצועיות לחלוטין עם הציוד הנכון עליהן לעומת מערכות למתחילים

אחי זה בולשיט

אקספורט היא מערכת ממש לא למתחילים אלא גם וגם למתקדמים! היא מעולה להופעות ויש לה אחלה של אבזור וסאונד! היא ממש אבל ממש לא צעצוע אם כבר הפורום כן אבל אקספורט בהחלט לא

GhostDrummer

New member
חחחח לא נראה לי שהוא יכתוב פה יותר

dw drum

New member
תופי ayotte !

מישהו פה יודע איפה אפשר להשיג בארץ תופים של חברת ayotte מקנדה או לפחות סנרים כי זה תופים ברמות שלא מן העולם הזה חבל"ז! כנסו לקישור:http://www.ayottedrums.com/ יותר טוב dw ! המתופפים הכי טובים בעולם מנגנים על איוט!

DRUMMERIT15

New member
AYOTTE

כרגע אין אף יבואן או חנות שמייבא את התופים הנהדרים האלה לארץ... בהצלחה

bmt29

New member
../images/Emo45.gif

היו זמנים שבוזין היה מביא קצת אבל הם חלפו עברו... ~סמיילי מתגעגע~ JB

Duppy Conqueror

New member
אני תמיד חשבתי

שזה מערכות בהזמנה אישית... לא? או לפחות הרוב, הדברים השווים שלהם זה קאסטום מייד אין להם שלוחה בארץ אבל גם מי ייקנה פה מערכת כזאת תגיד לי סנר עולה איזה 10,000 שקל

תופיסט1

New member
תופי AYYOTE

למיטב ידיעתי איוט הפסיקו לייצר מזה זמן רב.. אני יודע שמישהו לא מזמן קנה את הזכויות על השם איוט ומייצר אותם אבל שימו לב בסין! אל תטעו כל תופי איוט שתיתקלו בהם חדשים הם מתוצרת סין. אם זה סט ישן אז הוא בעל ערך ואיכותי לאללה!

BlaMaster

New member
אמממ לגבי ההאיוט הייתי בודק ב...

פיאנו מיוזיק...פעם אני זוכר שהציעו לי אופציה לסנר שלהם... יש מצב שמע...הייתי בודק. הם יושבים בפינסקר ליד רב חן בת"א,בדוק את זה.. :)

dw drum

New member
לא נירא לי..

הם משווקים רק די דראם אין אף חנות בארץ שמוכרת את התופים האקוסטים והמעולים האלה בארץ זה כזה באסה כי אף חברה לא מוציאה כזה סאונד חוץ מאיוט!

BlaMaster

New member
אני כתבתי בהודעה שהציעו לי סנר שלהם

משמע הם עוסקים ביד שנייה וברגר אמר לי שהוא יכול להשיג סנר האיוט...

EC1976

New member
יש להם תופים מפלדת אל חלד??!!??!!??

מישבוא פעם ניגן על דבר כזה????

למעלה