מצאתי מערכות!

dw drum

New member
מצאתי מערכות!

טוב סוף סוף החלטתי מה יהיו ההיתלבטויות שלי לגבי קניית מערכת ואלו הן:pearl export elx model 2007 כולל אביזרים מאפקט כלי נגינה בירושלים המחיר:4100 וההתלבטות השניה:sonor force 2005 full brich כולל אביזרים מארט סטודיו כלי נגינה רעננה המחיר: 3900 . עכשיו אני נורא מתלבט לגבי אכות המערכות איזו יותר טובה כי אני מחפש עכשיו מערכת וביד שתיים לא היה משהו רציני וחשוב לי שהמערכת תהיה איכותית ושאני אהנה ממנה במדה האפשרית ביותר עכשיו אלו 2 האופציות ! ממש חשוב לי שתגיבו ותתנו חוות דעת חסרונות ויתרונות של כל מערכת ואיזו מהן הכי טובה לנגן מקצועי בסדר גודל של המחיר הזה תודה לכל העונים ! ושהיה לכם המשך תיפוף נעים!

idan drummer

New member
ממליץ על ה-elx

עם עורות מתאימים וכיוון נכון אתה יכול להוציא מהמערכת הזאת הרבה. אבל יצאו עכשיו בחו"ל אקספורט חדשות שבאות עם שני סוגי עץ לבחירתך (עץ ובירץ') אם יש לך סבלנות זה אמור להגיע עוד חודש או חודשיים בגג.

GhostDrummer

New member
חחח שני סוגי עץ (עץ ובירץ').

התכוונת למייפל ובירץ'. תכל'ס אני עם עידן. למרות שכרגע המערכת עם העץ היותר איכותי זה הסונור, אבל אם תחכה קצת, הפרל אקספורט עם הסוגי עץ החדשים מגיעים ויעלו קצת יותר, אבל אני סבור שיהיו מעולים.

dw drum

New member
לגבי האוקספורט!

מזתומרת שיצאו גם במייפל ובירץ' הם עכשיו עשויים מבריץ' וממיפל לא? אם עדיין לא יצאו אז ממה מורכב הסוג עץ של האוקספורט עכשיו?

Gutterball

New member
האקספורט עם העצים החדשים

מתי הן יגיעו לארץ ויוצעו למכירה? מישהו יודע?

פרל אקספורט מבירץ'?

אין דבר כזה.. לא קיימת מערכת אקספורט מבירץ'.. הפרל בירץ' נקראת BLX שזה דגם יקר יותר ושונה מאוד ואיכותי יותר מהELX הדגם הבא הוא הMLX שזה מייפל.

Vdrums

New member
מה שנשמע לך יותר טוב.

שתיהן איכותיות ואני בטוח שתהנה משתיהן.

md2g

New member
אני גם ממש ממליץ

על גרטש בלק הוק אחלה מערכת אני נהנה ממנה כבר שנה היא אחלה מערכת אחלה סאונד וניראה לי אותו טווח מחירים כמו של המערכות האלה .

M K R

New member
הסונור

שמע הסונור יותר על רמה והיא יותר זולה כי זה מארט סטודיו, אני הייתי הולך על הסונור. תראה, האקספורט שאתה דיברת עליה היא צעצוע, זה מערכת למתחילים, הסונור היא חצי מקצועית והיא כבר רמה מעל. אבל תראה מה נשמע לך יותר טוב.

dw drum

New member
למה צעצוע?

אמרו לי בחנות שהיא מערכת מיקצועית אז למה צעצוע? ניגנת על הסונור פעם איך הוא? לא יודע היא נראה לי מערכת ברמה אבל נראה לי שאני אלך על הסונור כי הוא מבירץ' ושמעתי עליו תגובות יותר טובות מהפרל למרות שהפרל היה נשמע טוב בכל מקרה תודה על ההעצה!

idan drummer

New member
וואי וואי וואי סלקציההה

למה אתה חושב שאתה מספיק מבין במערכות תופים שאתה חושב שאקספורט זה מערכת צעצוע? גם אם היית המתופף הכי טוב בעולם ואני הייתי אחד שלא מבין מהחיים שלו בתופים לא הייתי מקשיב לעצה שלך. אתה יכול להגיד שהמערכת אולי לא מספקת או לא נשמעת טוב לדעתך אבל "צעצוע" או "מערכת למתחילים" ,מערכת למתחילים זה הפרל פורום.אקספורט היא מערכת שמדורגת בינונית בהגדרתה (למרות שלדעתי מבחינת הסאונד שלה וההארדוור היא מעולה). בחייאת אחי סתכל לפני שאתה רושם הודעה.

M K R

New member
אתה חי בסרט אה?!

אקספורט ופורום הם מערכות מתחילים של פרל, והסונור 2005 היא מערכת חצי מקצועית אין על זה ויכוח, זה עובדה, חוץ מזה אני מעדיף את הסונור, וכן ניגנתי על שתיהן. דרך אגב אני ממליץ לך לנסות את הסונור 3005 ממייפל היא בת זונה, אבל קצת יותר יקרה.

למעלה