מממ... ../images/Emo3.gif
נראה לי שלקחת את זה קצת יותר מדי ברצינות... אני כלל לא "מצולקת מבחינה פסיכולוגית"! אני יותר מצולקת מבחינה פיזית... (הרבה תאונות ונפילות, אתם יודעים איך זה...) כשכתבתי "(הכל זיוני שכל! נא לא להתייחס)" התכוונתי שהכל נכתב ברוח הומוריסטית ולמטרות הפגת שיעמום בלבד... לא צריך לייחס להודעה זו יותר מדי משמעות. בעצם, לא צריך לייחס לאף אחת מההודעות שלי יותר מדי משמעות כי כמו שאמרתי: "הכל זיוני שכל" ! גם לי, כמו למאט, יש הרבה דברים רצים בתוך הראש תוך כדי דיבור אבל אני מבטיחה לך שאלה בהחלט אינם דברי חוכמה! אני בכלל לא מבינה את הערצת היתר שלך לבית הספר המסריח שלי "בליך"... זה בית ספר של מפגרים! כמובן, כמו בכל בית ספר, יש את הכיתות המחוננות אבל הן מעטות ביותר... (משהו כמו 2 כיתות מתוך 13...) ועם זאת, בליך הוא, כמו שאני מאמינה שידוע לך, יותר בית ספר אומנותי מאשר עיוני... יש לנו מספר רב של כיתות דפוקות ולא חשובות לכל שכבה כמו: 2 כיתות ספורט (כיתות ט'11 וט'12) כיתת מוזיקה ומחול (כיתה ט'10... ידועה גם כ"הכיתה המוכשרת", אני גאה ליהיות חלק ממנה!) ויש את הכיתות הלא קשורות כמו כיתת צרפתית וכיתת ערבית... (כמובן בכל כיתה יש את האנשים שלומדים צרפתית ואת האנשים שלומדים ערבית והם מחולקים בשיעורים האלה לכיתות שונות, אבל בכיתות שבהם כולם לומדים צרפתית\ערבית פשוט תקעו את הילדים שאין לאן לתקוע אותם...) זהו, סיימתי את דברי, סליחה על האורך...