מצאתי כמה תמונות...

lifahead

New member
woo../images/Emo99.gif

מאט כזה מאמי אני כל כך אוהבת אותו......

ramoni

New member
אתן מדהימות אותי בכל פעם מחדש..

דוקא חשבתי שיהיה פה תגרה בין מעריצות או משהו, שמח שאתן מחזיקות הכל עמוק בבטן, מאט היה גאה בכן, אולי יבוא איזה יום והוא יזרוק עצם לאחת מכן... עד כאן רוח הדברים שנאמרו בסאטירה מוחלטת

ramoni

New member
כל הכבוד על התמונות

מזכיר לי שרשור שאני עשיתי, רובכם דוקא התעלמתם מהיצירתיות שהשקעתי פה, אז זה הזמן , עדין לא מאוחר לינק מצורף למעטה

ramoni

New member
אאאא ההההההה!! |חנן גולדבלט|

ועכשיו שאני מסתכל על זה לאחר הרבה אני הבנתי שירדן(jordan balamy) היתה עוד מתקופת הפסיכוזום תפסתי אותך!

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

חי חי ^_^ אהבתי את התמונות!!! אוף!
כל זה היה בזמן שלפני הצטרפותי לפורום וזה נשמע כאילו היו לכם זמנים ממש טובים ביחד... <לפתע אני מרגישה בודדה ולא שייכת...
> נ.ב. : אני ממש לא מבינה בכלי נגינה כמו שכבר ציינתי פה בפורום אבל כשכתבתי את ההודעה היה לי זצון עז לרשום את המילה "אקוסטית" אבל עצרתי את העמי מסיבה לא ידועה ורשמתי "קלאסית"... לך תבין כוחות עליוניים שצופים בכל תנועה שלי ופשוט מחכים לרגע הנכון להרוס לי את החיים (כן, זה בהחלט מבדר אותם...) ובינתיים אני סובלת מהתעללויות זעירות במוחי ה-עוד יותר זעיר- ופשוט מחכה ליום הנורא בו אצטרך לשאת בעוול הכבד שיפול עלי משמיים... (הכל זיוני שכל! נא לא לייחס לכך חשיבות יתר...
)

ramoni

New member
למה את כל כך מצולקת מבחינה

פסיכולוגית. אני בטוח שכל ה"שביטים האלה" שרצים לך בראש היא כתוצאה בחוכמת יתר, כיאה לתלמידה בבצפר "בליך". גם מאתיו מתפקשש לפעמים תוך כדי דיבור, כי הכל מתרדצדס לו מהר בראש. ובכל זאת את חושבת שזיוני שכל זה דבר רע, אז תדעי לך שאת הבגרות בהבעה עוברים עם הנוסחה המדעית הזאת. נ.ב התקופה הנוכחית , היא יחסית טובה מכל שאר התקופות העכורות בפורום, מאז שהצטרפת. היתה תקופה שכל יום נוספו 4-5 הודעות. אבל אילו ימי תקומת הפורום. תמיד יש לך את הארכיון לדפדף בו.

Franz Ferdinand

New member
מממ... ../images/Emo3.gif

נראה לי שלקחת את זה קצת יותר מדי ברצינות... אני כלל לא "מצולקת מבחינה פסיכולוגית"! אני יותר מצולקת מבחינה פיזית... (הרבה תאונות ונפילות, אתם יודעים איך זה...) כשכתבתי "(הכל זיוני שכל! נא לא להתייחס)" התכוונתי שהכל נכתב ברוח הומוריסטית ולמטרות הפגת שיעמום בלבד... לא צריך לייחס להודעה זו יותר מדי משמעות. בעצם, לא צריך לייחס לאף אחת מההודעות שלי יותר מדי משמעות כי כמו שאמרתי: "הכל זיוני שכל" ! גם לי, כמו למאט, יש הרבה דברים רצים בתוך הראש תוך כדי דיבור אבל אני מבטיחה לך שאלה בהחלט אינם דברי חוכמה! אני בכלל לא מבינה את הערצת היתר שלך לבית הספר המסריח שלי "בליך"... זה בית ספר של מפגרים! כמובן, כמו בכל בית ספר, יש את הכיתות המחוננות אבל הן מעטות ביותר... (משהו כמו 2 כיתות מתוך 13...) ועם זאת, בליך הוא, כמו שאני מאמינה שידוע לך, יותר בית ספר אומנותי מאשר עיוני... יש לנו מספר רב של כיתות דפוקות ולא חשובות לכל שכבה כמו: 2 כיתות ספורט (כיתות ט'11 וט'12) כיתת מוזיקה ומחול (כיתה ט'10... ידועה גם כ"הכיתה המוכשרת", אני גאה ליהיות חלק ממנה!) ויש את הכיתות הלא קשורות כמו כיתת צרפתית וכיתת ערבית... (כמובן בכל כיתה יש את האנשים שלומדים צרפתית ואת האנשים שלומדים ערבית והם מחולקים בשיעורים האלה לכיתות שונות, אבל בכיתות שבהם כולם לומדים צרפתית\ערבית פשוט תקעו את הילדים שאין לאן לתקוע אותם...) זהו, סיימתי את דברי, סליחה על האורך...

למעלה