13
F Franz Ferdinand New member 17/6/04 #1 מצאתי כמה תמונות... חלקן כנראה כבר נמצאות בגלריות או שהן פשוט צולמו באותם מקומות אבל בתנוחות שונות.. פשוט לא היה לי כוח לבדוק כל תמונה אם היא נמצאת בגלרייה, אז סליחה אם נאלצתם לראות אותן פעמיים...
מצאתי כמה תמונות... חלקן כנראה כבר נמצאות בגלריות או שהן פשוט צולמו באותם מקומות אבל בתנוחות שונות.. פשוט לא היה לי כוח לבדוק כל תמונה אם היא נמצאת בגלרייה, אז סליחה אם נאלצתם לראות אותן פעמיים...
F Franz Ferdinand New member 17/6/04 #15 14 דומי...? למה אתה נראה כאילו אתה עומד לבכות...? זה בסדר, גם גברים בוכים... כולנו נבכה איתך ביחד!
F Franz Ferdinand New member 17/6/04 #19 18 מאט: נכון שאני חכם...? אני קופא מקור וכל מה שיש לי לעשור זה לגרד בראש...
F Franz Ferdinand New member 17/6/04 #24 23 כריס: תראו מה קורה כשאני מעשן ושותה... (שקיות מתחת לעיניים...)
F Franz Ferdinand New member 17/6/04 #3 3 אוו כריסי... חמודי... אתה לא יודע שעישון מזיק לבריאות...? אנחנו לא רוצים שתמות לנו ואז תתפרק הלהקה... (חס וחלילה, טפו טפו טפו)
3 אוו כריסי... חמודי... אתה לא יודע שעישון מזיק לבריאות...? אנחנו לא רוצים שתמות לנו ואז תתפרק הלהקה... (חס וחלילה, טפו טפו טפו)