מצאתי חולצה באתר גאפ

מצאתי חולצה באתר גאפ

ליתר דיוק כל הקו הזה, של טריקו שנאה כיפי חמוד ונעים על הגוף צמוד בצורה מחמיאה עם דוגמאות פשוטות יש משהו בסגנון שניתן למצוא בארץ? הייתן קונות בגדים דרך אתר או רק אם מודדים קודם? תודה

sexy nine

New member
גאפ לא שולחים לישראל

והמידות שלהם יחסית אלינו גדולות. דווקא בבגדי הריון שצריכים להתאים כמו שצריך לא הייתי מזמינה מחו"ל בלי למדוד.

תודה ! ושאלה....

אין לי בעיה עם משלוח, יש לי קרובים בחו"ל.. האם לא כדאי לנסות ולסמוך על המידות שהם נותנים לפי היקף מותניים? אבל לחילופין, את יודעת אולי אם יש מקום בארץ שניתן למצוא בו דברי בסטייל הזה? טריקו חמוד יומיומי? (וארוך מספיק לבטן) תודה לך אוסנת

sexy nine

New member
הקיץ הטוניקות באופנה

חוץ מבגדי הריון, שהם יהיו לך הכי נוחים והכי נוחים ואותם את יכולה למצוא בקישורי הפורום, יש בכל החנויות טוניקות מטריקו עם או בלי שרוול. זה ממש קיץ להריוניות! תיהני.

nushkaa

New member
לגבי המידות - זה נכון

אני בחודש שישי ועדין עם חולצות שקניתי בארה"ב לפני ההריון במידה אקסטרה SMALL! משום מה הם נמתחות לי עם הבטן ויש לי בטן לא קטנה בכלל. ועוד משהו, הבגדים שלהם באיכות מעולה אבל קשה מאוד לקלוע בול בלי למדוד.

ממקה

New member
רלי בלי

תסתכלי באתר של Relly Belly. זו בחורה מקסימה שנמצאת בת"א ומביאה בגדים של GAP. קניתי שם שני ג'ינסים של גאפ שאני חורשת עליהם..והמחירים ממש סבירים.

נעמונת8

New member
זהירות!

כמו שאמרה אפרת, גאפ לא מוכרים ולא מייצאים לישראל. למעשה, הם מייצרים במדינות שלא חוקי למכור כאן (מדינות עוינות) ככל שידוע לי (אני שוטרת) מכירה של בגדים שלהם (ושל יצרנים נוספים שלא בכדי לא מוכרים בישראל) אינה חוקית והיבוא אינו חוקי.

דורה30

New member
את שוטרת או מתחרה???

זה מאוד מעניין, כי לפני כמה דפים כתבת ביקורות מאוד מאוד נלהבות (בצורה מוגזמת, יש לומר) על אקספקטינג - בשעה שאף אחת בפורום בכלל לא שמעה עליהם, ובצורה שמאוד מזכירה את סגנון הכתיבה באתר של אקספקטינג. במה בדיוק ההודעה שלך תרמה? מה, גם לא חוקי ללבוש ג'ינס של גאפ שאת מזהירה אותנו? יעצרו אותי ברחוב עם הג'ינס שקניתי בארה"ב כי הוא יוצר במדינה עויינת?? היה עדיף לך להתחזות לעורכת דין או עמילת מכס, זה היה הרבה יותר אמין משוטרת בכל הנוגע לחוקי יבוא. אני רוצה להבהיר - ממש אין לי עניין לקדם את רלי בלי (למרות שהייתי שם והיא אכן בחורה מקסימה) אבל פשוט נמאס מההתחזויות פה בפורום (לא רק בפורום הזה, בכל הפורומים!) של בעלי עסקים שמנסים לקדם את עצמם!

נעמונת8

New member
שוטרת בהריון!../images/Emo46.gif

1. לא שאני חייבת לך הסבר, אבל אני אכן שוטרת וגם עורכת דין (אכן, יש שוטרים שהם גם עורכי דין), אם את מעוניינת בפרטים אנא פני אליי במסר. דרך אגב, התחזות כשוטר הינה עבירה פלילית, ולא הייתי עושה זאת בשבילך או בשביל כל אדם אחר. 2. לא שאני חייבת לך הסבר, אבל אני אכן בהריון, את יכולה לראות הודעותיי בפורום תמיכה, ואם את גם מעוניינת בהיסטוריה, את יכולה גם לפנות לפורום אובדן. 3. לגביי אקספקטינג, אין לי היכרות אישית, אבל יצא לי לקנות שם הרבה, ומאחר שמאוד התאכזבתי משאר הבגדים שקניתי במהלך הדרך (הלא קצרה שלי לצערי), המלצתי כמו שאת ואחרות עשית, גם בפורום זה. גם אני דפדפתי בפורום ומצאתי הודעות המלצה שלך (כולל בדף זה), לא פחות מתלהבות ולא פחות מוגזמות. 4. כשוטרת ועורכת דין פלילית, אני לא יכולה להרשות לעצמי לקנות במקום שאני יודעת שהייבוא אינו חוקי. יש הבדל בין קניות אישיות בחו"ל לבין ייבוא לא חוקי. אני לא חושבת שיש מקום לפתח את הדיון הזה אבל לא יכולתי שלא להגיב להאשמות בגין התחזות.

sexy nine

New member
חבל להגיע לטונים האלו

הבעתיות בפורום הזה, זה גם היתרון של הפורום הזה. כל כותבת פה נחשדת באינטרס אישי (אפילו אני הואשמתי פה פעם בחוסר פרגון) כי מהות הפורום היא המלצות על בגדי הריון וכל מה שמסביב. אין דרך לעקוף את זה אלא באמת להמליץ על בגדי הריון שונים. אני מודעת לכך שגורמים אינטרסנטים גולשים בפורום, אני גם יודעת מיהם אבל אין לי ברירה אלא לאפשר את זה. זה קיים בפורומים אחרים וזה הפך כבר לחלק מהנוף. כשיש פרסום בוטה אני מוחקת את ההודעה אבל יותר מזה אין מה לעשות. אני סומכת על האינטיליגנציה שלכן שתדעו לסנן

Relly Belly

New member
הבהרה

טוב, מכיוון שאיכשהו השתרבבתי לאיזשהו ויכוח, ואני מרגישה שהוכפש שמי בטענות בלתי מוצדקות, אני רוצה להבהיר מספר דברים: 1. הבגדים של GAP Maternity מיוצרים בסין, פיליפינים, הודו וסרי לנקה. בין השאר, חברת GAP אף מייצרים את בגדיהם במפעל גדול בכרמיאל! 2. לגאפ ישנו יבואן רשמי בארץ, שהינו חברת "גאלרי", השייכת למשביר לצרכן. בעבר אף הבגדים של GAP נמכרו בחנויות המשביר לצרכן, כך שהטענה שהיבוא של גאפ אינו חוקי אינה נכונה. 3. בנוסף, מוצרים של גאפ מגיעים לארץ באמצעות "יבוא מקביל", שיטת יבוא חוקית לגמרי שאף זוכה לתמיכה גדולה של משרד המשפטים ושל משרד התעשיה והמסחר, שכן היא מעודדת תחרות חופשית ומונעת מונופול. כך תוכלו למצוא מוצרים של גאפ ברשתות סקאל ספורט, אל ניניו, וכן - גם אצלי. 4. הבגדים של גאפ שאני מוכרת נשלחים אלי בשרותי דיוור אווירי ועל כן חשופים לבדיקה של כל הרשויות המוסמכות כמו המכס, המע"מ ומשרד המסחר. 5. אני לא מכירה את אקספקטינג באופן אישי, אבל ע"פ אתר האינטרנט שלה נראה שיש לה בגדים מקסימים, ועל כן אני מרבה לשלוח אליה - ואל כל המתחרות שלי, לקוחות שלא מצאו אצלי את מבוקשן, ועל כך הן יעידו בעצמן. אני שמחה שיש לי מתחרים, כי זה אומר שלא רק שלהריוניות יש אלטרנטיבות רבות יותר, אלא שהתחרות גורמת לכולנו להתאמץ להיות טובות יותר, ובסופו של דבר ההריוניות הן אלה שמרוויחות (ובגלל זה אנחנו פה, בסופו של דבר...) התעייפתי...
אני מרגישה כאילו נתבקשתי למסור עדות לבית המשפט... ולעצם השאלה שבכלל התחילה את כל הויכוח הטיפשי הזה, אני אענה בשרשור המקורי של ההודעה...

נעמונת8

New member
רלי בלי - למה את קשורה לעניין?

לא אני שרבבתי את השם שלך או הכפשתי אותך או התייחסתי אליך בצורה כלשהי, אני לא מכירה את הסחורה שלך. מי שקשר אותך לעניין רצה כנראה לעשות לך שירות ולא כ"כ הצליח. לעניין גאפ ומותגים בין לאומיים נוספים - נכון שיש יבואנים שפועלים כחוק, אבל מתוקף מקצועי, ואני נתקלת בתופעה זו כל יום, אני יודעת שהמותג הזה מיוצר בין השאר במדינות עוינות או שאין להם יחסים דיפלומטיים עם ישראל ולכן יבוא מוצרים שיוצרו במדינות מקור אלה לישראל לצורך מסחר - אסור. לצערי, ישנם גורמים בשוק שאינם פועלים כחוק, אינם מצהירים על הסחורה שהם מכניסים ארצה כסחורה לממכר מסחרי, על כל הכרוך בכך (רשימון יבוא, תשלום מע"מ, מכס, תפירת תוויות יבואן לפי צו הגנת הצרכן) - וזו הכוונה להליכי יבוא חוקי.זו השיטה החוקית. ישנם יבואנים ששומרים על החוק, ולצד אלה - יש את אלה שלא. ההודעה שלי נועדה להעלות למודעות את עניין היבוא החוקי. נוצר מצב שאלה ששומרים על החוק נאלצים למכור במחירים גבוהים יותר בשל העלויות הכרוכות ביבוא חוקי ו"פורעי החוק" מוכרים במחיר נמוך יותר - כך מי שלא שומר על החוק יוצר נשכר. לא ברור לי איך רלי בלי או אקספקטינג קשורות לעניין. אין פה בכלל עניין של תחרות ומוזר שהשרשור תפס כזה כיוון- הרי כולנו אזרחיות שומרות חוק... ושיהיה לכולן יום טוב!

Relly Belly

New member
אז ככה - לעניינינו...

כל מה שנכתב לגבי המידות נכון, המידות של גאפ ענקיות, אפילו במונחים אמריקאים. למרות זאת, בגלל שמה שמעניין אותך זה חולצות טריקו, אני לא חושבת שזה יהיה אסון אם המידה לא תתאים לך בדיוק, ביחוד לאור הגמישות של הבד. תזכרי לקחת בערך 2 מידות מתחת למידה שאת רגילה ללבוש, וכמובן שתוכלי להעזר בטבלת המידות שבאתר שלהם. הם אומנם לא שולחים לארץ, אבל אם יש לך קרובי משפחה שיכולים לשלוח לך - הרווחת. עוד הצעה לי אליך - תנסי לקפוץ ל"העמק עודפים" ברחוב השלבים בת"א, הם מוכרים עודפי יצוא של חולצות T של Gap Body שמיוצרים בארץ בשלל צבעים ובמחירים מצחיקים, אומנם החולצות ששם אינן שייכות לליין של Maternity, אבל אולי בכל זאת תמצאי שם את מבוקשך. בהצלחה

למעלה