מצאתי גיטרה :)

dvirshwar

New member
מצאתי גיטרה :)

ביום רביעי בבוקר, יצאתי מהבית בדרך להסעה, ופתאום מצאתי גיטרה נשענת על אחד העצים. הגיטרב במצב מזעזע ומוזנח, עם שבר די גדול בגוף. ניקיתי אותה, הורדתי את החלודה ואת המיתרים, הורדתי את המדבקות (מה שהיה אפשר) וכעת היא נראית(חוץ מהשבר) די סביר.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- לגיטרה הזאת יש תקנה? כלומר יש מצב שאני יוכל לנגן בה? או שהיא מקסימום תהיה טובה בתור קישוט חדר שלי?

yacoOl

New member
אחי דווקא ניראת אחלה גיטרה

תלך תשאל את הרצל במידה והוא יתקן אותה אם היא גיטרה טובה , כי לי היא נראת אחלה.. מבנה ג'אז תשמע.. הכל משמיים לא מצאת אותה סתם ,אני לא מאמין בצירופים - תקן , כסף בא והולך וחוץ מזה הרווחת גיטרה אז יאללה =]

BAIGGI

New member
לא שווה לתקן אותה...

זאת עוד אחת מהחיקויים שמביאים לארץ יוצאי הודו (HOVNER יעני HOFNER), גיטרות מאוד פשוטות שגם נישמעות זוועה בד"כ. אני אומר: לך על קישוט :)

mayan d11

New member
לא שווה לתקן ../images/Emo140.gif

גם אני מצאתי גיטרה אקוסטית לפני הרבה זמן ככה קיצור לא היה בה אפילו שבר פשוט היא נשמעת חרא אי אפשר לנגן בה אבל שמרתי אותה בשבילי לאוסף

shakedsham

New member
אם תשים לה פיקאפים

תוכל לנגן גם בלי לסתום את זה...זה יכול לצאת די ייחודי

dvirshwar

New member
אוקיי..הבנתי את העניין..

החלטתי לצבוע את הגיטרה ולתלות אותה על הקיר. צריך תבעים מיוחדים בשביל זה? צבעי עץ? להוריד את הלכה?

לי יש בס שקיבלתי שהיא ממש ממש ישנה!

מישהו יכול להגיד לי כמה בערך היא יכולה לעלות? החברה הזאת לא קיימת יותר ונשארו כמה גיטרות בודדות כאלה בעולם לפי מה שראיתי וקראתי בגוגל

אני לא מתכנן בזמן הקרוב להפטר ממנה

השאלה היא מה לדעתכם הערך שלה כי אולי שווה לי באמת למכור ולקנות ציוד לתופים שלי מה שיותר צריך

Nadavcat

New member
אין לי מושג כמה היא שווה,

אבל לפי איך שאני רואה את זה : אם יש לה ערך גבוה, תשמור אותה לעצמך ! ואם יש לה ערך נמוך, תשמור אותה לעצמך גם, כי אין הרבה טעם למכור.

wish i was here

New member
מבחינה היסטורית

הגיטרה היא פריט נחמד לאוסף...מבחינת איכויות כגיטרה-ממש לא משהו,הבאס החדשות טובות בהרבה ואם כבר וינטאג' אז עדיף את החברות הגדולות....ככה שגם ממכירה לא תקבל עליה הרבה. ההצעה שלי-שמור עליה,היא אולי לא שווה הרבה אבל סביר להניח שאין עוד הרבה כאלה וחבל למכור אותה ב500 ש"ח לילד בן 10 שבסופו של דבר בטח יהרוס אותה....נחמד שיש באס,לא?

כן בניתי על לשמור אותה אבל סתם ככה

להתעניינות , טוב אז אין לה ערך כל כך גבוה אבל עדיין אחלה לסתם אימונים ואילתורים

POWERBOOK

New member
גם אני מצאתי גיטרה

אמממ בקייס קשיח רבע נפח במצב סביר רק שהיא חלודה עד אמוד וחסרים כמה מפתחות של חברת EKO GUITARS מישו מכיר?

RoieL

New member
אויש זה נראה כאילו אני ציני

אם אני לא טועה האקוסטיות שלהם מאוד ידועות

Aviraman

New member
מזל טוב חחח

תשאל את אחד המומחים לעניין, אנשים שבונים גיטרה כמה זה עולה... יש פורומים של בניית גיטרות, תשאל שם כמה אמור לעלות דבר כזה... זו נראית גיטרה לא רעה ת'כלס... והשבר די רציני, אבל אם זו הבעיה היחידה, יש סיכוי ששווה לתקן את זה.

למעלה